Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony
X-treme Stores

05 Απρ 21
Οριστικά τον Σεπτέμβριο ο 15ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin
Η Οργανωτική Επιτροπή, κατόπιν επικοινωνίας και συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές και εκτιμώντας την επιδημιολογική κατάσταση της χώρας σχετικά με τη νόσο COVID-19, σας ενημερώνει ότι η τελική ημερομηνία διεξαγωγής του 15ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» - bwin ορίζεται το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου.
23 Μάρ 21
Με εναλλακτική ημερομηνία για Σεπτέμβρη συνεχίζονται κανονικά οι εγγραφές για τον Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» – bwin
Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Κανονικά συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τον 15ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Θεσσαλονίκης «Μέγας Αλέξανδρος», το ίδιο και οι εγγραφές, που μάλιστα θα ολοκληρωθούν σε ένα λιγότερο από ένα μήνα, στις 21 Απριλίου. Ο αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί στις 15-16 Μαΐου
08 Μάρ 21
Ώρα απαντήσεων από τη ΓΓΑ. Αίτημα έγκρισης διεξαγωγής του 6ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, βάσει του εγκεκριμένου πρωτοκόλλου από τη ΓΓΑ
Έρχεται μάλλον η στιγμή που η ΓΓΑ  πρέπει να απαντήσει αν τα πρωτόκολλα που έχει εγκρίνει για κάθε άθλημα και είναι σε ισχύ, μπορούν να εφαρμόζονται σε όλα τα σπορ και όχι μόνο στα τηλεοπτικά και στα εμπορικά. Την παρακάτω επιστολή έστειλε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου, και με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση.
24 Ιαν 21
Στις 23 Μαΐου 2021 ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας
Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των αγωνιστικών δραστηριοτήτων για το τρέχον έτος υπό το πρίσμα της πανδημίας, ο ΣΕΓΑΣ και ο Δήμος Αθηναίων αποφάσισαν τον ορισμό της διοργάνωσης του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2021 στις 23 Μαΐου 2021.
17 Δεκ 20
Έρχεται το εορταστικό Thessaloniki Virtual Marathon, ο δικός σου virtual αγώνας! Από 20 Δεκεμβρίου μέχρι 15 Ιανουαρίου, τρέχουμε και προσφέρουμε!
Μία νέα διοργάνωση έρχεται για να δώσει χαρά και χρώμα στις φετινές γιορτές, παρακινώντας κάθε έναν από εμάς να αθληθεί και να στείλει μήνυμα κοινωνικής προσφοράς μέσα από την προσπάθειά του: Το εορταστικό Thessaloniki Virtual Marathon, που πραγματοποιείται για καλό σκοπό
05 Δεκ 20
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος Virtual Μαραθώνιος Αθήνας!
Η ακύρωση των μεγάλων δρομικών γεγονότων μας δεν σταμάτησε τη δυναμική ροή και ανάγκη για άθληση της δρομικής μας κοινότητας, καθώς πάνω από 7.000 δρομείς γράφτηκαν σε αυτή την virtual έκδοση του Μαραθωνίου Αθήνας.
22 Νοέ 20
28/11 – 5/12 τρέχουμε όλοι για να διαδώσουμε το μήνυμα της Δωρεάς Οργάνων!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Άλλος ένας virtual αγώνας θα γίνει τις επόμενες μέρες για καλό σκόπό και μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε και μάλιστα δωρεάν! Η Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών & Μεταμοσχευμένων διοργανώνει τον πρώτο Virtual Αγώνα με αποκλειστικό σκοπό τη διάδοση της ιδέας της Δωρεάς οργάνων.
19 Νοέ 20
Παράταση μέχρι 29 Νοεμβρίου για τον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας
Παράταση ως το τέλος του μήνα, Κυριακή 29 Νοεμβρίου για την ακρίβεια, παίρνει ο Virtual Αυθεντικός Μαραθώνιος. Οι εγγραφές θα ολοκληρωθούν δύο μέρες πριν, στις 27 Νοεμβρίου.
13 Νοέ 20
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών στον Virtual ΑΜΑ - Σύσταση σε όσους μένουν Ελλάδα να το τρέξουν αυτό το Σαββατοκύριακο
Οι εγγραφές για τον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας συνεχίζονται ακόμα, γιατί να μην επιλέξετε να κάνετε την ατομική σας άθληση και παράλληλα να συμμετέχετε στο δρομικό γεγονός της χρονιάς; Στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας (8-22 Νοεμβρίου) τρέχετε σε τοποθεσία που θα επιλέξετε εσείς, την απόσταση που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας.
08 Νοέ 20
Ο αγώνας ξεκινάει! Είστε έτοιμοι για τον πρώτο Virtual Μαραθώνιο Αθήνας;
Από σήμερα 8 Νοεμβρίου έως και τις 22 Νοεμβρίου, σε τοποθεσία που θα επιλέξετε εσείς, χωρίς κάποιο χρονικό όριο ολοκλήρωσης αγώνα, μπορείτε να επιλέξετε να τρέξετε την απόσταση που δηλώσατε έχετε επιλέξει κατά την εγγραφή σας, στο πλαίσιο στη φιλοσοφία της ατομικής άθλησης και την πρωτοποριακή φιλοσοφία των virtual αγώνων!
07 Νοέ 20
Ζαγκανάς και Βασιλόπουλος νικητές στα 80α «Αρκάδια». Πρώτη η Μουντάκη
Επιμέλεια: Ηρακλής Αθανασόπουλος
Διακόσιοι τέσσερις δρομείς και ρίπτες μαζί με τους οργανωτές και όσους υποστήριξαν με όποιο τρόπο ή όποιο πόστο την εφετινή 80η έκδοση «Αρκάδια 2020» αψήφησαν το φόβο της πανδημίας για να τιμήσουν τους πεσόντες ήρωες της 6ης Νοε 1866, τότε όταν αποφάσισαν την Εθελοθυσία τους ή το Ολοκαύτωμα
06 Νοέ 20
Παρουσίαση! Αυτό είναι το μετάλλιο του Virtual Αυθεντικού Μαραθωνίου
Ένας διαφορετικός αγώνας, ένα ξεχωριστό μετάλλιο για τη συλλογή σας! Ο Virtual Αυθεντικός Μαραθώνιος παρουσιάζει το μετάλλιο που θα πάρει κάθε δρομέας ταχυδρομικά, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα (42.195μ ή 10 ή 5 χιλιόμετρα), στην περιοχή που θα επιλέξει.
05 Νοέ 20
Αναβλήθηκε οριστικά και ο Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος
Η Οργανωτική Επιτροπή των δύο διοργανώσεων, κατόπιν επικοινωνίας και συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές και εκτιμώντας την επιδείνωση της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας, συνέπεια της οποίας ήταν η επιβολή τοπικού lockdown στην πόλη μας, ενημερώνει
02 Νοέ 20
Οριστική ματαίωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου 2020
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Δυστυχώς, στον απόηχο των νέων περιοριστικών μέτρων που θα ισχύσουν από αύριο, είναι οριστική και η ματαίωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου που επρόκειτο να γίνει αυτή την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στον Σχινιά.
01 Νοέ 20
Σε αναμονή για τη διεξαγωγή ή την οριστική ματαίωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Τα νέα περιοριστικά μέτρα στον αθλητισμό που ανακοινώθηκαν χτες, μοιραία πλήττουν και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου. Η διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά στις 8 Νοεμβρίου, αλλά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν ουσιαστικά οδηγούν στη ματαίωση του, με την Αττική να χαρακτηρίζεται ως "κόκκινη" περιοχή
βλέπετε 1 έως 15 από 1757
Σελίδα:  1 |  2 |  3 |  4 |  5 |  6 |  τελευταία σελίδα
Runster

Brooks

Πρέπει να διαβάσετε
11 Φεβ 21
Δοκιμάζουμε το νέο adidas ULTRABOOST 21 - Μια HI ENERGY εμπειρία running
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas παρουσίασε πριν λίγες μέρες το νέο ULTRABOOST 21, την ανανεωμένη έκδοση του πιο επιτυχημένου running παπουτσιού της εταιρείας και μας υπόσχεται πως αυτό το running μοντέλο θα μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε κάθε διασκελισμό.
27 Ιαν 21
Cryosauna Therapy: Κλείσε θέση στην Ολόσωμη Κρυοθεραπεία που θα απογειώσει τις επιδόσεις σου!
Χάρη στις δυνατότητες της σύγχρονης επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική, ο φυσικοθεραπευτής έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παράλληλα νέες εξελιγμένες μορφές θεραπευτικών μέσων. Η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία είναι μία διαδικασία κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που ενισχύουν την θεραπευτική δράση
10 Νοέ 20
Τρέχουμε Virtual Marathon σε οποιεσδήποτε συνθήκες! Διέσχισε τη δική σου γραμμή εκκίνησης
Οι adidas Runners αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ένα community που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, που ζει για τη στιγμή που θα βρεθεί στους δρόμους για να τρέξει.
16 Οκτ 20
Βελτίωσε την απόδοσή σου με αυτές τις συμβουλές για τη διατροφή σου
 Ανεξάρτητα με το επίπεδο ή το τι τύπος δρομέα είσαι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθείς να βελτιωθείς, και το να προπονείσαι πιο σκληρά και πιο έξυπνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις.
14 Οκτ 20
Το νέο adidas Adizero Adios Pro θα δώσει φτερά στα πόδια σου από το πρώτο ως το τελευταίο χιλιόμετρο
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο μοντέλο adidas Adizero Adios Pro βγήκε στην αγορά πριν λίγες μέρες και έγινε ανάρπαστο σε σημείο εξαντλήσεως από την ιστοσελίδα της www.adidas.gr και όχι άδικα.


©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse