Advertisement
Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Αθλητικός Εξοπλισμός NSCoaching My Athlete Triathlon News High5 Greece Kasimis Training
Εξοπλισμός
Mizuno
Saucony
Ethic Sport


Psyhiko Run
Nafplio Castle Run
Run the Lake
Drama Road Race
X-treme Stores
Pharmacy295

14 Ιουν 15 ← πίσω

fēnix®3: το πιο εντυπωσιακό αθλητικό ρολόι με GPS που είδατε ποτέ

Garmin

 fēnix®3:  το πιο εντυπωσιακό αθλητικό ρολόι με GPS που είδατε ποτέ

 

Οι εξαιρετικές επιδόσεις συναντούν την μοναδική εμφάνιση

 

Το  fēnix®3  είναι εξοπλισμένο με την νέα ενσωματωμένη ανοξείδωτη κεραία EXO™ για GPS και GLONASS. Διαθέτει λειτουργίες που υποστηρίζουν μια πληθώρα αθλημάτων όπως τρέξιμο βουνού, εξελιγμένη προπόνηση φυσικής κατάστασης, τρίαθλο, ποδηλασία, σκι και πεζοπορία. Με τον νέο του πιο κομψό, αθλητικό σχεδιασμό, την μοναδικής ευκρίνειας έγχρωμη οθόνη και τις λειτουργίες Smartwatch, το fēnix 3 φοριέται τέλεια και ως καθημερινό ρολόι. Εφόσον το συνδέσετε με συμβατό Smartphone, στην οθόνη του θα βλέπετε έξυπνες ειδοποιήσεις, πρόβλεψη καιρού και πολλά άλλα. Το fēnix 3 διατίθεται σε 3 εντυπωσιακές εκδόσεις: Silver, Grey και την εξελιγμένη έκδοση Sapphire που διαθέτει φακό από ζαφείρι που δεν χαράζει και ανθεκτικό λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι για τους πιο απαιτητικούς αθλητές.

 

Εμφάνιση χωρίς συμβιβασμούς

 

Το  fēnix®3 συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τον αθλητικό σχεδιασμό με τη χρηστικότητα και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Διατίθεται σε ασημί χρώμα με κόκκινο λουράκι και φακό από κρύσταλλο, γκρι με μαύρο λουράκι και Sapphire με μεταλλικό λουράκι και φακό από ζαφείρι. Όλα είναι εξοπλισμένα με την νέα ανοξείδωτη κεραία EXO™ που λαμβάνει σήματα GPS και GLONASS ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την πρόσοψη του ρολογιού. Το κομψό περίβλημα του ρολογιού με τα ανοξείδωτα πλήκτρα, καθιστούν το ρολόι αδιάβροχο μέχρι τα 100 μέτρα βάθος ώστε να είναι ιδανικό για την κολύμβηση, το καγιάκ και άλλες πιο extreme  δραστηριότητες στο νερό όπως το κανό1.

 

Όλες οι εκδόσεις fēnix®3  διαθέτουν έγχρωμη οθόνη Chroma για μοναδική ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Έχει 20 ώρες αυτονομία σε λειτουργία GPS, 50 ώρες σε λειτουργία UltraTrac και μέχρι 6 εβδομάδες σε λειτουργία Smartwatch. Οι βασικές λειτουργίες του ρολογιού περιλαμβάνουν ξυπνητήρι, ειδοποιήσεις με ήχο και δόνηση και χρονόμετρο. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εμφάνιση αναλογικού ή ψηφιακού ρολογιού ανάλογα με το προσωπικό τους στυλ.

 

 

Εξελιγμένη προπόνηση

 

 Το fēnix®3  είναι εξοπλισμένο με μία σειρά εξελιγμένων λειτουργιών που σας βοηθούν να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση αλλά και τον τρόπο που προπονήστε.   Εφόσον το συνδέσετε με αισθητήριο καρδιακών παλμών2, το fēnix®3  μπορεί να εκτιμήσει την μέγιστη VO2 max ώστε να αξιολογήσει το επίπεδο φυσικής κατάστασης του χρήστη και με βάση αυτό να προβλέψει την επίδοσή του σε αγώνες. Το fēnix®3  μπορεί ακόμα να υπολογίσει τον χρόνο αποκατάστασης και να πραγματοποιήσει έναν έλεγχο αποκατάστασης μετά από εντατικές προπονήσεις ώστε να ενημερώσει το χρήστη για το χρόνο που θα πρέπει να ξεκουραστεί μέχρι την επόμενη εντατική προπόνηση προκειμένου να αποφύγει τους τραυματισμούς. Εφόσον το συνδέσετε με το αισθητήριο καρδιακών παλμών HRM-Run™,  το fēnix®3 ελέγχει τον τρόπο που τρέχετε και σας παρέχει αναφορά των δυναμικών τρεξίματος που περιλαμβάνουν ρυθμό βημάτων, κατακόρυφη ταλάντωση και χρόνο επαφής του ποδιού με το έδαφος για βελτίωση της δρομικής οικονομίας.

 

Αρκετές λειτουργίες του  fēnix®3  βελτιστοποιήθηκαν λαμβάνοντας υπόψη τις απαιτήσεις των αθλητών βουνού. Το αποκλειστικό προφίλ για τρέξιμο στο βουνό διαθέτει τη νέα λειτουργία “Auto-Run-Climb” που εναλλάσσει αυτόματα τα δεδομένα που βλέπει ο χρήστης ανάλογα με το αν τρέχει σε επίπεδη επιφάνεια ή αν σκαρφαλώνει. Το οδόμετρο αναρρίχησης επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν δεδομένα ανόδου για μεγάλο χρονικό διάστημα ανεξάρτητα από τις μεμονωμένες συνεδρίες.

 

Εκτός από το τρέξιμο, το fēnix®3  διαθέτει λειτουργίες για την ποδηλασία, την κολύμβηση, το τρίαθλο και το σκι. Στην πισίνα και την ανοιχτή θάλασσα το fēnix®3 καταγράφει την απόσταση, το ρυθμό, τον αριθμό απλωτών και πολλά άλλα. Στην λειτουργία Ski/Board ο χρήστης βλέπει ταχύτητα, απόσταση, κατακόρυφη πτώση και τον αριθμό των διαδρομών. Σε καθημερινή χρήση το fēnix®3 καταγράφει τις ημερήσιες δραστηριότητες, ορίζει έναν ημερήσιο στόχο βημάτων και εμφανίζει βήματα, θερμίδες και απόσταση. Μετά από μία ώρα ακινησίας σας ειδοποιεί με δόνηση να περπατήσετε και καταγράφει την ποιότητα του ύπνου σας .

 

Πλοήγηση

 

Όπως και οι προκάτοχοί του το fēnix®3  είναι εξοπλισμένο με μία σειρά εργαλείων για την πλοήγηση. Η ανοξείδωτη κεραία λαμβάνει σήματα GPS και GLONASS για μοναδική ταχύτητα σήματος και ακρίβεια θέσης. Το ενσωματωμένο βαρόμετρο, το αλτίμετρο και η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων καθιστούν το fēnix®3   ένα αξιόπιστο εργαλείο πλοήγησης. Με το fēnix®3, οι χρήστες μπορούν να προγραμματίζουν ταξίδια, να ακολουθούν πορείες, να αποθηκεύουν σημεία και να καταγράφουν τις διαδρομές τους. Με την λειτουργία TracBack® μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το ρολόι θα σας κατευθύνει με ακρίβεια στο σημείο αφετηρίας της διαδρομής σας.

 

Πραγματικά έξυπνο και Connected

 

Εκτός από εντυπωσιακό στην εμφάνιση και στις λειτουργίες προπόνησης και πλοήγησης, το fēnix®3 είναι και ένα εξαιρετικό smart watch. Έχει προεγκατεστημένες λειτουργίες που το καθιστούν Smartwatch και οι χρήστε μπορούν να το εξατομικεύσουν πλήρως με εφαρμογές από το ConnectIQ. Οι έξυπνες ειδοποιήσεις επιτρέπουν στο χρήστη εφόσον έχει συνδέσει το ρολόι του με συμβατό τηλέφωνο3  να βλέπει κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις. Το fēnix®3 καθιστά την αποθήκευση και δημοσίευση δεδομένων πιο εύκολη από ποτέ με την αυτόματη μεταφορά δεδομένων στο Garmin Connect , μέσω Wi-Fi® hotspots ή της εφαρμογής Garmin Connect Mobile μέσω Bluetooth®. Ο χρήστες fēnix 3 μπορούν να προσκαλέσουν φίλους τους να παρακολουθούν τα δεδομένα τους σε πραγματικό χρόνο με την εφαρμογή LiveTrack. 

 

Με το Connect IQ, το fēnix®3  μπορεί να προσαρμοστεί απόλυτα στις απαιτήσεις του χρήστη. Το Connect IQ είναι η πρώτη ανοιχτή πλατφόρμα σε προγραμματιστές για τη δημιουργία εφαρμογών για συσκευές Garmin. Στο Connect IQ μπορείτε να βείτε εφαρμογές, widgets, πεδία δεδομένων και εμφανίσεις ρολογιού.

 

To fēnix® 3 είναι ήδη διαθέσιμο. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για τα Silver και Grey είναι 449€ και 499€ το Performer Bundle που περιλαμβάνει το HRM Run . Το εξελιγμένο  fēnix®3  Sapphire θα έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής 549€ και το Sapphire Performer Bundle με το HRM Run θα είναι στα 599€.

 

 

1 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αδιαβροχοποίηση, πατήστε εδώ.

 

2 Το αισθητήριο καρδιακών παλμών πωλείται χωριστά.

 

3 Παραδείγματα συμβατών τηλεφώνων: iPhone® 4S και μεταγενέστερα, Android™ 4.3, Galaxy S3 ή μεταγενέστερα, Galaxy Note 3, HTC One, το τηλέφωνο θα πρέπει να υποστηρίζει Bluetooth Smart. Για μία λίστα συμβατότητας, πατήστε εδώ.

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Drone έπιασε αθλητές που έκοψαν διαδρομή στη Πάτρα Οι πιο θαρραλέοι Μαραθωνοδρόμοι!

Runster.gr
Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Μαραθώνιος: καρδιά, μυαλό και υπομονή Κάνε βάρη για ταχύτητα
Αθλητισμός σε υψόμετρο: διαφοροποίηση σε διατροφικές ανάγκες 3 προπονήσεις κλειδί σε ανηφόρες για ταχύτητα, δύναμη και αντοχή
Nutrition News

Νew Balance Sonic

Garmin
Suunto
FitnessPulse.gr
Runster

Πρέπει να διαβάσετε
20 Νοέ 17
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥΡΑ δρόσισε τους δρομείς στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας, στήριξε και φέτος τη διοργάνωση που έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών, με πάνω από 51.000 δρομείς να μετέχουν στα αγωνίσματα.
13 Νοέ 17
adidas Runners από όλο τον κόσμο στήριξαν και φέτος τον 35o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών
Περισσότεροι από 400 adidas Runners Athens αλλά και adidas Runners από όλη την Ευρώπη έτρεξαν την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου αλλά και τις διαδρομές των 10Κ και 5Κ,
03 Νοέ 17
ERGO Marathon Expo 9-11/11/2017, Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου
Η ERGO Marathon Expo 2017, η έκθεση - θεσμός για τον ευρύτερο αθλητισμό, τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία, και αναπόσπαστο κομμάτι του Μαραθωνίου Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα εγχώρια εκθεσιακά αθλητικά δρώμενα και επιστρέφει για να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό,


©2005-2017 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse