Advertisement
Under Armour
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Αθλητικός Εξοπλισμός NSCoaching My Athlete Triathlon News Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Intersport
Saucony
Ethic SportDromos Agias Paraskevis
Syros Run
Epidavrios Dromos
Energy Aquathlon
X-treme Stores
Energy Aquathlon

23 Απρ 17 ← πίσω

Sougliani Trail 2017

3Ος Αγώνας ορεινού τρεξίματος SOUGLIANI TRAIL και SOUGLIANI KIDS 23 Απριλίου 2017.

Ξεκινάνε οι εγγραφές στο site: http://www.fosstavrou.gr/trail/  από 1 Μαρτίου 2017 (1/3/2017 ως 16/4/2017) και σας περιμένουμε να τρέξετε στο Στρατονικό Όρος που βρίσκεται στον Σταυρό και Άνω Σταυρό Θεσσαλονίκης, στα σύνορα του νομού Θεσσαλονίκης με Χαλκιδικής στον αγώνα Σουγλιάνι Trail 24,1km που διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά και Σουγλιάνι Kids 1km έναν αγώνα για παιδιά από 5 ως 12 ετών. Σ’ αυτή την προσπάθεια και για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα απευθύνουμε πρόσκληση στους εθελοντές. Η συμμετοχή των εθελοντών στον αγώνα μας είναι ιδιαίτερα σημαντική. Οι εγγραφές των εθελοντών ξεκινάνε από 1 Μαρτίου στο site του Φ.Ο.Σ. Σταυρού http://www.fosstavrou.gr/trail/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

Αγώνας Σουγλιάνι Trail 24,1km 23/04/2017.

O Αγώνας “Σουγλιάνι Trail” θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου 2017 στο Στρατονικό Όρος, στον Σταυρό Θεσσαλονίκης (κεντρική Μακεδονία). Η διαδρομή του αγώνα έχει μήκος 24,1χιλιόμετρα και θετική υψομετρική διαφορά +1500 μέτρα. Η ποικιλία της βλάστησης είναι μεγάλη και χαρακτηρίζεται από ένα μεικτό δάσος από σκληρόφυλλα δέντρα. Στην περιοχή διακρίνονται τρεις δασικοί οικότοποι. Τα δάση φυλλοβόλων πλατύφυλλων με διάφορα είδη δρυός, καστανιές, οστρυές, φιλύρες, κότινους και οξιές με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τα αρχέγονα δάση από οξιές, δρυς και αιωνόβιες μεγάλες καστανιές. Τα δάση αείφυλλων-σκληρόφυλλων πλατύφυλλων ειδών με άρκευθους, ίταμους, αριές, δάφνες, πουρνάρια, φιλύκια και κουμαριές και τα παραποτάμια δάση με είδη όπως, πλατάνια, σκλήθρα, γαύρους, σφενδάμια, ιτιές, λεύκες, φτελιές και φράξους. Στα δάση αυτά ζούνε λύκοι, αγριόγατοι και ζαρκάδια, αλλά και τα πολύ σπάνια τσακάλια που έχουν εξαφανιστεί από πολλούς τόπους της χώρας. Οι πληθυσμοί των θηλαστικών συμπληρώνονται από αλεπούδες, κουνάβια, σκίουρους, ασβούς, αγριογούρουνα, νυφίτσες και 3 είδη νυχτερίδας. Επίσης όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί το site: http://www.fosstavrou.gr/trail/ , τη καταγραφή με GPS στο  link: http://www.wikiloc.com/wikiloc/spatialArtifacts.do?event=setCurrentSpatialArtifact&id=12353587 ,το οποίο έφτιαξε ο Αγκοτάκης Γιάννης και το Το 3D Animasion: https://www.youtube.com/watch?v=bgW8WBy_HcI  Το οποίο έφτιαξε ο Ντάνης Στάϊος. Για αναλυτικές  λεπτομέρειες του αγώνα.

C:\Users\giann_000\Desktop\Νέος φάκελος\logo stayrou 2.jpg

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ: Ο αγώνας “Σουγλιάνι Trail” γίνεται με σκοπό να γνωρίσουν οι αθλητές το ορεινό κομμάτι της περιοχής μας (Στρατονικό Όρος)που έχει πυκνή βλάστηση, βρίσκεται στα σύνορα  Θεσσαλονίκης – Χαλκιδικής, πάνω από τα χωριά Σταυρός και Άνω Σταυρός Θεσσαλονίκης και Βαρβάρα Χαλκιδικής. Απέχει από την Θεσσαλονίκη, Δράμα, Καβάλα και Σέρρες 1 ώρα και σε πολλούς είναι άγνωστο.


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: Η διαδικασία  περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν άτομα άνω  των 18 ετών, χωρίς να απαιτείται ως κριτήριο η συμμετοχή τους σε κάποιον αγώνα.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΕΠΑΘΛΑ: Αναμνηστικά  έπαθλα  δίνονται στους  τρεις άνδρες- νικητές της γενικής κατάταξης, και στις τρεις  γυναίκες- νικήτριες της  γενικής  κατάταξης, όπως επίσης και στους πρώτους των ηλικιακών κατηγοριών αντρών και γυναικών μαζί :

Α)18-29,

Β)30-49,

Γ)50+.

ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 10 (δέκα) ευρώ  χωρίς Μπάφ και  15 (δέκα πέντε) ευρώ  με Μπάφ. Με την εγγραφή σας θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού των 10 ή 15 ευρώ μέσα σε 7 μέρες,  για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα φαίνεστε  στον Πίνακα Συμμετεχόντων. Μετά από 7 μέρες, οι αθλητές που δεν έχουν  ταχτοποιήσει την οικονομική τους εκκρεμότητα,  θα  διαγράφεται η προεγγραφή τους και θα πρέπει να κάνουν εκ νέου  εγγραφή . Όσοι αθλητές  γραφτούν από 10/4/2017 ως 16/4/2017 θα πρέπει  να  τακτοποιήσουν την οικονομική τους εκκρεμότητα  μέχρι τις  16/4/2017. Μετά και τις 16 Απριλίου κλείνει οριστικά η διαδικασία εγγραφής/πληρωμής  για κάθε κατηγορία  υποψηφίων  για συμμετοχή.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Οι παροχές που καλύπτει το τίμημα συμμετοχής των 10 ευρώ είναι οι εξής: τροφοδοσία στον αγώνα( 5 Σταθμοί), μετάλλιο και βεβαίωση για  όσους τερματίσουν έγκυρα, αριθμό αγώνα (bib), ιατρική υποστήριξη. ηλεκτρονική χρονομέτρηση με live αποτελέσματα. Καλύπτεται επίσης η μετακίνηση στον χώρο τερματισμού, όσων αθλητών εγκαταλείψουν ή αποκλειστούν, με οχήματα της διοργάνωσης.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Οι παροχές που καλύπτει το τίμημα συμμετοχής των 15 ευρώ είναι οι εξής: τροφοδοσία στον αγώνα( 5 Σταθμοί), Μπάφ, μετάλλιο και βεβαίωση για όσους τερματίσουν έγκυρα, αριθμό αγώνα (bib), ιατρική υποστήριξη. ηλεκτρονική χρονομέτρηση με live αποτελέσματα. Καλύπτεται επίσης η μετακίνηση στον χώρο τερματισμού, όσων αθλητών εγκαταλείψουν ή αποκλειστούν, με οχήματα της διοργάνωσης.

Η κατάθεση γίνεται στον αριθμό Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας : 875/295020-04 ΙΒΑΝ: GR5301108750000087529502004 (όνομα δικαιούχου: Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σταυρού). Στην αιτιολογία κατάθεσης θα αναγράφεται  απαραιτήτως  το Ονοματεπώνυμο και ημερομηνία  γέννησης .

Τα αποτελέσματα του αγώνα Σουγλιάνι Trail 24,1km θα ανακοινωθούν αναλυτικά, ανεπίσημα  στην ιστοσελίδα του Φ.Ο.Σ. Σταυρού http://www.fosstavrou.gr/trail/   την ημέρα του αγώνα live.


Αγώνας Σουγλιάνι Race 12km. 23/4/2017

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ: Ο αγώνας “Σουγλιάνι Race έγινε  παρέχουμε την δυνατότητα  στους  αθλητές  με μικρότερη εμπειρία  αγώνων να συμμετέχουν και να αναμετρηθούν με την  πρόκληση μιας  μικρότερης δυσκολίας αγώνα και να  απολαύσουν και αυτοί με την σειρά  τους το Στρατονικό Όρος. Το ψηλότερο σημείο αυτής  της  διαδρομής είναι στο 5,9 χλμ η κορυφή Προφήτης Ηλίας  στα  665 μέτρα υψόμετρο. Ο νέος  αγώνας θα διεξαχθεί την ίδια μέρα και ώρα με το Sougliani Trail 24,5 km και το Sougliani Kids 1km.
 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ: Ανοίγουν από 1 Μαρτίου 2017 ως 16 Απριλίου 2017. Στο site: http://www.fosstavrou.gr/trail/

Η διαδικασία  περιλαμβάνει τα ακόλουθα βήματα:

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να συμμετάσχουν άτομα άνω  των 18 ετών, χωρίς να απαιτείται ως κριτήριο η συμμετοχή τους σε κάποιον αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής στον αγώνα είναι 7 (επτά) ευρώ  χωρίς Μπάφ και  12 (δώδεκα) ευρώ  με Μπάφ. Με την εγγραφή σας θα πρέπει να πληρώσετε το αντίτιμο του ποσού των 7 ή 12 ευρώ μέσα σε 7 μέρες,  για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, και μόλις ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, επίσημα θα φαίνεστε  στον Πίνακα Συμμετεχόντων. Μετά από 7 μέρες, οι αθλητές που δεν έχουν ταχτοποιήσει την οικονομική τους εκκρεμότητα,  θα  διαγράφεται η προεγγραφή τους και θα πρέπει να κάνουν εκ νέου  εγγραφή . Όσοι αθλητές γραφτούν από 10/4/2017 ως 16/4/2017 θα πρέπει  να  τακτοποιήσουν την οικονομική τους εκκρεμότητα  μέχρι τις  16/4/2017. Μετά και τις 16 Απριλίου κλείνει οριστικά η διαδικασία εγγραφής/πληρωμής  για κάθε κατηγορία  υποψηφίων  για συμμετοχή.

ΠΑΡΟΧΕΣ: Οι παροχές που καλύπτει το τίμημα συμμετοχής των 7 ευρώ είναι οι εξής: τροφοδοσία στον αγώνα( 2 Σταθμοί), μετάλλιο και βεβαίωση για  όσους τερματίσουν έγκυρα, αριθμό αγώνα (bib), ιατρική υποστήριξη. ηλεκτρονική χρονομέτρηση με live αποτελέσματα. Καλύπτεται επίσης η μετακίνηση στον χώρο τερματισμού, όσων αθλητών εγκαταλείψουν ή αποκλειστούν, με οχήματα της διοργάνωσης. 
ΠΑΡΟΧΕΣ: Οι παροχές που καλύπτει το τίμημα συμμετοχής των 12 ευρώ είναι οι εξής: τροφοδοσία στον αγώνα( 2 Σταθμοί), Μπάφ, μετάλλιο και βεβαίωση για όσους τερματίσουν έγκυρα, αριθμό αγώνα (bib), ιατρική υποστήριξη. ηλεκτρονική χρονομέτρηση με live αποτελέσματα. Καλύπτεται επίσης η μετακίνηση στον χώρο τερματισμού, όσων αθλητών εγκαταλείψουν ή αποκλειστούν, με οχήματα της διοργάνωσης. 

Η κατάθεση γίνεται στον αριθμό Λογαριασμού Εθνικής Τράπεζας : 875/295020-04 ΙΒΑΝ: GR5301108750000087529502004 (όνομα δικαιούχου: Φυσιολατρικός Ορειβατικός Σύλλογος Σταυρού). Στην αιτιολογία κατάθεσης θα αναγράφεται  απαραιτήτως  το Ονοματεπώνυμο και ημερομηνία γέννησης .

Στον παρακάτω  σύνδεσμο μπορείτε να δείτε  τη  διαδρομή του  προστιθέμενου αυτού αγώνα:

 https://el.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=16628923


Τα αποτελέσματα του αγώνα Σουγλιάνι Race  12km θα ανακοινωθούν αναλυτικά, ανεπίσημα  στην ιστοσελίδα του Φ.Ο.Σ. Σταυρούfosstavrou.gr/trail/   την ημέρα του αγώνα live.


Αγώνας Σουγλιάνι Kids 1km 23/4/2017.


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ: Ο αγώνας “Σουγλιάνι Kids” γίνεται με σκοπό να καταφέρουμε να κερδίσουμε την νεολαία της περιοχής μας και όχι μόνο, ώστε να τους βάλλουμε το μικρόβιο του αθλητισμού από μικρή ηλικία. Γιατί πιστεύουμε ότι η προσωπικότητα ενός ανθρώπου χτίζεται σε μεγάλο βαθμό και από τις δραστηριότητες στον αθλητισμό από την παιδική του ηλικία.


Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στην ιστοσελίδα fosstavrou.gr/trail/  από την 1η Μαρτίου ως 22 Απριλίου, και την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία από τις 10:00πμ. ως 10:45πμ. Υποχρεωτικά την ημέρα του αγώνα θα συμπληρώνετε υπεύθυνη δήλωση ένας από τους δυο κηδεμόνες για να λάβει μέρος το παιδί στον αγώνα.

Ώρα εκκίνησης: 10.45 έναρξη του παιδικού αγώνα δρόμου 
Εκκίνηση Σουγλιάνι Kids 1km πίσω από το 1ο Δημοτικό σχολείο Σταυρού
σε δύο ηλικιακές κατηγορίες: 5-8 και 9-12
ΕΠΑΘΛΑ: Έπαινοι για τους 3 πρώτους και τις 3 πρώτες κάθε ηλικιακής κατηγορίας.
Μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα για όλους.

Δικαίωμα συμμετοχής : Έχουν όλοι, όσοι είναι από 5 χρονών ως 12 χρονών.
Περιγραφή Αγώνα: η διαδρομή του αγώνα των 1000μ. καταγράφεται ως εξής: Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 10:45π.μ στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρού, από την μεριά του ρέματος, σε υψόμετρο 10μ. Η διαδρομή κινείται σε άσφαλτο δρόμο για 1000μ.,κάνουν ένα κύκλο και τερματίζουν στο σημείο από το οποίο ξεκίνησαν. Επίσης όποιος θέλει μπορεί να επισκεφτεί το   link: wikiloc για αναλυτικές  λεπτομέρειες του αγώνα. Θα υπάρχει γιατρός για την παροχή πρώτων βοηθειών. Το κόστος συμμετοχής για τον αγώνα Σουγλιάνι Kids είναι δωρεάν.


14:30 μμ: Τελετή απονομής επάθλων

C:\Users\giann_000\Desktop\boys_sprint_colouring_page_460_0.gif

Εγγραφή Εθελοντών για τoυς αγώνες Σουγλιάνι Trail και Kids.

Ο Αγώνας Σουγλιάνι Trail 24,1km στηρίζει την επιτυχία του πρώτου και του δεύτερου αγώνα, που διεξήχθησαν στις 24/04/2015 και 26/04/2016 αντίστοιχα, στην πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών του. Χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε ποτέ να γίνει πραγματικότητα. Δηλώστε συμμετοχή και φέτος  για να γίνετε και εσείς κομμάτι μίας τόσο σημαντικής διοργάνωσης για τη περιοχή μας. Αν ενδιαφέρεστε να γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης οικογένειας του αγώνα Σουγλιάνι Trail, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση εθελοντή.

Υποβάλλονται αιτήσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα http://www.fosstavrou.gr/trail/ στο διάστημα από 1 Μαρτίου μέχρι 22 Απριλίου 2016, και την ημέρα του αγώνα στη γραμματεία .Για την εγγραφή σας μπείτε στο site: http://www.fosstavrou.gr/trail/  ΠΑΡΟΧΕΣ: Οι παροχές που καλύπτουμε με την συμμετοχή σας ως εθελοντές είναι οι εξής: μπλουζάκι μακό με το λογότυπο του αγώνα, 1 σάντουιτς, 1 μπουκάλι νερό. Θα τα παραλάβετε το πρωί της εκκίνησης του αγώνα από την γραμματεία.

Πώς θα έρθετε στο σημείο εκκίνησης του αγώνα: Όταν φτάσετε στο χωριό Σταυρός Θεσσαλονίκης( κέντρο), θα δείτε στα δεξιά σας ταμπέλα προς Άνω Σταυρό. Στρίβετε, λοιπόν, δεξιά και ύστερα από 500μ. συναντάτε πάνω στον δρόμο, στα αριστερά σας, την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής. Ακριβώς δίπλα σας είναι το προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρού, στην πίσω πλευρά του οποίου είναι η εκκίνηση του αγώνα. Για επικοινωνία μαζί μας μπείτε εδώ :  http://www.fosstavrou.gr/trail/index.php/contact-us


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

...διάβασε επίσης
Jale Bartholomaus: «Απολαμβάνω την αίσθηση της κίνησης» «Πρέπει να επιστρέψουμε στην φυσική μας κίνηση». Οι συμβουλές του Haile Gebrselassie ειδικά για τους φίλους του RunningNews.gr

Runster.gr
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Η Ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία πατέρα και γιου, θα σας κάνει να δακρύσετε! Χούλιγκανς διέλυσαν το Πανθεσσαλικό Στάδιο
Το τρέξιμο σκοτώνει; Σύνδρομο αθλητικής μαγκιάς
Nutrition News

Nafplio Energy Triathlon
Run Together
Garmin
Suunto
Runster

Πρέπει να διαβάσετε
15 Μαϊ 17
Στην Παραλία Βαρέα στα Μέγαρα 28 Μαϊου το Energy Aquathlon Championship 2017
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Μεγάρων δια του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού "Ηρόδωρος" συνδιοργανώνουν την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 τον αγώνα "Energy Aquathlon Championship" στην περιοχή Βαρέα του Δήμου Μεγάρων.
14 Μαϊ 17
Η INTERSPORT και η SAUCONY σε προσκαλούν στο 4ο RUN TOGETHER που στηρίζει το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος
Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY επιστρέφει δυναμικά, για 4η φορά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 28 Μαΐου. Το ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε πέρυσι πάνω από 1.200 δρομείς, υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.
10 Μαϊ 17
Στις 11 Ιουνίου το Ναύπλιο θα είναι στο επίκεντρο της τριάθλητικής δράσης με το Nafplio Energy Triathlon
Το Nafplio Energy Triathlon είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους και περιλαμβάνει διαδρομές στην Κολύμβηση - Ποδηλασία και Τρέξιμο χωρίς διακοπή. Οι αποστάσεις των αγώνων θα είναι η καθιερωμένη Sprint (0,75–20-5χλμ) αλλά και η Standard/Olympic (1,5-40-10χλμ) που από αυτή τη χρονιά μπαίνει στο πρόγραμμα για να καλύψει και τις απαιτήσεις των πιο έμπειρων αθλητών.
08 Μαϊ 17
1ο Patmos Revelation: Κολύμβηση και τρέξιμο το 3μερο 30 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2017 στο «ιερό» νησί
Για πρώτη φορά το νησί των Δωδεκανήσων θα πραγματοποιήσει αθλητικές δραστηριότητες υψηλού επιπέδου. Το "Patmos Revelation" ανοίγει τις πύλες του και ο Δήμος Πάτμου σε συνεργασία με την Active Media Group έχουν ως στόχο να αναδείξουν το στοιχείο του αθλητικού τουρισμού.


©2005-2017 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse