Thessaloniki Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Αθλητικός Εξοπλισμός NSCoaching My Athlete Triathlon News Energy Races Kasimis Training
Εξοπλισμός
Mizuno
Saucony
Ethic Sport

Outrun

Aktios Half Marathon
Nea Smirni
Corfu Half Marathon
Cardio Run
Zevxi Run
Εdipsos Festival
Andros Trail
Energy Races
X-treme Stores

04 Ιαν 17 ← πίσω

Σειρά fēnix® 5 – Το αθλητικό ρολόι με GPS για την προπόνηση, τη δράση και το στυλ

Garmin

Σειρά fēnix® 5 – Το αθλητικό ρολόι με GPS για την προπόνηση, τη δράση και το στυλ


fēnix 5, fēnix 5S και fēnix 5X, είναι τα τρία νέα μοντέλα που προστίθενται στην πιο επιτυχημένη σειρά GPS Smartwatch της Garmin. Το fēnix 5S είναι πιο ελαφρύ, πιο λεπτό και πιο μικρό από τους προκατόχους του, καθιστώντας το ιδανικό για μικρότερους καρπούς χωρίς να θυσιάζει τίποτα σε λειτουργικότητα. Το fēnix 5X προσθέτει αναλυτικό χάρτη στον καρπό σας, ενώ το fēnix 5, όπως και όλα τα ρολόγια fēnix, είναι γεμάτο λειτουργίες και έτοιμο για κάθε δραστηριότητα με νέα ανανεωμένη εμφάνιση. Όλες οι εκδόσεις fēnix 5 φοριούνται άνετα όλη μέρα, με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, καταγραφή καθημερινών δραστηριοτήτων1, τεχνολογία Garmin Elevate™ για παλμούς από τον καρπό και μία μεγάλη γκάμα λειτουργιών διασύνδεσης2. Οι χρήστες μπορούν πιο εύκολα από ποτέ να αλλάζουν από σιλικόνη για την προπόνηση σε μεταλλικό μπρασελέ ή δέρμα για τις επίσημες εμφανίσεις, μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς πρόσθετα εργαλεία και αξεσουάρ χάρη στα νέα λουράκια QuickFit™. Με τη νέα σειρά fēnix 5, οι χρήστες έχουν ένα ρολόι που συμπληρώνει μοναδικά την εμφάνιση και το δραστήριο τρόπο ζωής τους.

Το fēnix 5S με διάμετρο 42 χιλιοστά σχεδιάστηκε δίνοντας προτεραιότητα στις γυναίκες. Είναι μικρό και άνετο για πιο λεπτούς καρπούς, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε λειτουργίες. Το κομψό και απόλυτα λειτουργικό fēnix 5S διατίθεται με ασημή στεφάνη, φακό από ορυκτό κρύσταλλο και επιλογή από λουράκι σιλικόνης σε λευκό, τιρκουάζ ή μαύρο χρώμα. Το fēnix 5S Sapphire με ανθεκτικό στις γρατζουνιές φακό από ζαφείρι, διατίθεται με μαύρη στεφάνη και μάυρο λουράκι ή με στεφάνη στο χρώμα της σαμπάνιας και γκρι σουέτ λουράκι ανθεκτικό στο νερό ή μεταλλικό μπρασελέ. Οι εκδόσεις fēnix 5S Sapphire περιλαμβάνουν και ένα επιπλέον λουράκι σιλικόνης QuickFit.

Με διάμετρο στα 47 χιλιοστά και πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση το fēnix 5 είναι πιο κομψό σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, όπως το fēnix 3HR, εξακολουθεί όμως να παραμένει κορυφαίο σε επίπεδο λειτουργιών. Τα μοντέλα fēnix 5 διατίθενται σε διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις και εμφανίσεις ενώ με τα ανεξάρτητα λουράκια QuickFit μπορείτε να αλλάζετε στυλ χωρίς πρόσθετα εργαλεία, πιο εύκολα από όσο αλλάζετε ρούχα για διαφορετικές περιστάσεις! 

To fēnix 5X με διάμετρο στα 51 χιλιοστά και προφορτωμένο χάρτη Ευρώπης προσφέρει επιπλέον λειτουργίες πλοήγησης όπως δημιουργία πορείας μετ’ επιστροφής. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει μόνο την απόσταση που θέλει να τρέξει (ή να κάνει ποδήλατο) και το ρολόι θα προτείνει τις κατάλληλες πορείες για να επιλέξει ανάμεσα τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν οδηγίες πλοήγησης με μία ματιά με το fēnix 5X. Κατά τη διάρκεια μίας δραστηριότητας, εμφανίζονται ευδιάκριτες οδηγίες για στροφές, ενώ με τη λειτουργία Around Me οι χρήστες μπορούν να δουν σημεία ενδιαφέροντος και άλλα αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά τους. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το fēnix 5X ώστε να βλέπουν πρόσθετα δεδομένα στη σελίδα του χάρτη χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν οθόνες κατά τη διάρκεια μίας δραστηριότητας. Το fēnix 5X διατίθεται με φακό από ζαφείρι.

Όλα τα νέα μοντέλα fēnix 5 έχουν προφορτωμένη μία σειρά λειτουργιών για το τρέξιμο, την πεζοπορία, την κολύμβηση, την ποδηλασία και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα που καθιέρωσαν τη σειρά fēnix. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία αθλητικών προφίλ, όλες οι εκδόσεις fēnix 5 υποστηρίζουν καταγραφή καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως βήματα, απόσταση, θερμίδες, ούτως ώστε οι χρήστες να φοράνε με την ίδια άνεση το fēnix ως καθημερινό ρολόι τόσο και ως προπονητικό εργαλείο.

Οι ενσωματωμένες λειτουργίες πλοήγησης περιλαμβάνουν ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων, γυροσκόπιο και βαρομετρικό αλτίμετρο καθώς και υποστήριξη για GPS και GLONASS για ασυναγώνιστη ακρίβεια και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Για την προπόνηση όλα τα μοντέλα fēnix 5 περιλαμβάνουν εξελιγμένες μετρήσεις για το τρέξιμο, την ποδηλασία και την κολύμβηση καθώς και υποστήριξη Strava™ live. Το νέο widget επιδόσεων βοηθάει το χρήστη να παρακολουθεί όλα τα σημαντικά δεδομένα της προπόνησής του στην άκρη των δακτύλων του. Οι νέες λειτουργίες προπόνησης περιλαμβάνουν την παρακολούθηση της κατάστασης προπόνησης, το φόρτο προπόνησης και το Training Effect 2.0. Είτε οι χρήστες προπονούνται σε εξωτερικό χώρο, είτε στο γυμναστήριο, η τεχνολογία Garmin Elevate για παλμούς από τον καρπό, προσφέρει στους χρήστες παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας όλο το 24ωρο, χωρίς προσθήκη αισθητηρίου στέρνου.

Εκτός από λειτουργίες multiport, τα fēnix 5, 5S και 5X έχουν υποστηρίζουν μία σειρά λειτουργιών διασύνδεσης. Όταν συνδέονται με συμβατό smartphone, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και emails απευθείας στον καρπό τους. Όλα τα μοντέλα fēnix 5 είναι συμβατά με το Connect IQ ώστε να εξατομικεύονται πλήρως με εφαρμογές, widgets, πεδία δεδομένων και εμφανίσεις ώρας. Για να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω, τα fēnix 5 είναι συμβατά με την εφαρμογή Face It, ώστε οι χρήστες να ορίζουν την αγαπημένη τους φωτογραφία ως εικόνα ρολογιού.

Όλα τα μοντέλα fēnix 5 είναι αδιάβροχα μέχρι 100μ.3, και σχεδιασμένα να αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες με στεφάνη, πλήκτρα και κάσα όλα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η αυτονομία του fēnix 5 μπορεί να φτάνει μέχρι τις 2 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch και 24 ώρες σε λειτουργία GPS. To fēnix 5X μπορεί να φτάνει τις 12 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 20 ώρες σε λειτουργία GPS. To fēnix 5S μπορεί να διαρκέσει μέχρι 9 μέρες σε λειτουργία smartwartch και μέχρι 14 ώρες σε λειτουργία GPS.4 Οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία εξοικονόμησης UltraTrac™ για να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο την αυτονομία της μπαταρίας.

Τα fēnix 5, 5S και 5x θα είναι διαθέσιμα το πρώτο τρίμηνο του 2017 και η προτεινόμενη τιμή λιανικής τους θα κυμαίνεται από 599,99€ μέχρι 899,99€.

Το fēnix 5 είναι η πιο πρόσφατη λύση στην κατηγορία Garmin outdoor, που εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογιών και καινοτομιών για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.garmin.gr.

 

1 Δείτε Garmin.com/ataccuracy για περισσότερες λεπτομέρειες.

2 Όταν συνδέονται με συμβατό smartphone. Δείτε Garmin.com/ble για περισσότερες λεπτομέρειες.

3 Δείτε Garmin.com/waterrating για περισσότερες λεπτομέρειες.

4 Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις.


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

...διάβασε επίσης
Τερμάτισε τον μαραθώνιο σε 54 χρόνια, 8 μήνες, έξι ημέρες και 5:32.20.3! Τι είδε ο διάσημος συγγραφέας Χαρούκι Μουρακάμι στον Μαραθώνα όταν ήρθε για τρέξιμο

Runster.gr
Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ο Φθινοπωρινός Μαραθώνιος Το Υποσυνείδητο μέρος της προσπάθειας
Το Γάλα ως προπονητικό ποτό Η σημασία της σωστής ενυδάτωσης
FitnessPulse


Athens Marathon the Authentic
Garmin
Hoka
FitnessPulse.gr
Runster

Πρέπει να διαβάσετε
19 Σεπ 17
ERGO Marathon Expo 2017, 9-11 Νοεμβρίου 2017, Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου
H έκθεση "ERGO Marathon Expo 2017", αναπόσπαστο πλέον κομμάτι του Μαραθωνίου Αθήνας και έκθεση – θεσμός στον χώρο του αθλητισμού, επιστρέφει από την Πέμπτη 9 μέχρι και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου για να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό και τα πιο σύγχρονα αθλητικά προϊόντα και υπηρεσίες.
18 Σεπ 17
Διαγωνισμός! Κέρδισε δωρεάν εργομέτρηση ενόψει του Φθινοπωρινού σου Μαραθωνίου!
Το Φθινόπωρο έφτασε και οι Μαραθώνιοι ανά τον κόσμο πολλοί! Έχεις ήδη δηλωθεί, προπονείσαι σκληρά και εμείς ... σου δίνουμε την ευκαιρία να κερδίσεις ένα πολύτιμο δωράκι! Το RunningNews.gr εξασφάλισε για δυο τυχερούς απο σας, εργομέτρηση εντελώς δωρεάν στο εργομετρικό κέντρο myathlete.grενόψει του αγώνα σας!
12 Σεπ 17
1η Οκτωβρίου το Energy Triathlon Tolo 2017, στο πανέμορφο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων. Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου διοργανώνουν  αγώνες Τριάθλου – Multisports με την επωνυμία «Energy Triathon Tolo» την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, ο οποίοι θα λάβουν χώρα με κέντρο διεξαγωγής το Τολό Αργολίδας και διαδρομές εντός του Δήμου Ναυπλιέων.

©2005-2017 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse