Advertisement
ENERGY AQUATHLON CHAMPIONSHIP
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Parmakis Training NSCoaching My Athlete Triathlon News Triathlon1 Mykonos Kasimis Training
Εξοπλισμός
Mizuno
Saucony

Outrun
Military Marathon
Pedion Areos
X-treme Stores
Tihio Race

04 Ιαν 17 ← πίσω

Σειρά fēnix® 5 – Το αθλητικό ρολόι με GPS για την προπόνηση, τη δράση και το στυλ

Garmin

Σειρά fēnix® 5 – Το αθλητικό ρολόι με GPS για την προπόνηση, τη δράση και το στυλ


fēnix 5, fēnix 5S και fēnix 5X, είναι τα τρία νέα μοντέλα που προστίθενται στην πιο επιτυχημένη σειρά GPS Smartwatch της Garmin. Το fēnix 5S είναι πιο ελαφρύ, πιο λεπτό και πιο μικρό από τους προκατόχους του, καθιστώντας το ιδανικό για μικρότερους καρπούς χωρίς να θυσιάζει τίποτα σε λειτουργικότητα. Το fēnix 5X προσθέτει αναλυτικό χάρτη στον καρπό σας, ενώ το fēnix 5, όπως και όλα τα ρολόγια fēnix, είναι γεμάτο λειτουργίες και έτοιμο για κάθε δραστηριότητα με νέα ανανεωμένη εμφάνιση. Όλες οι εκδόσεις fēnix 5 φοριούνται άνετα όλη μέρα, με μεγάλη αυτονομία μπαταρίας, καταγραφή καθημερινών δραστηριοτήτων1, τεχνολογία Garmin Elevate™ για παλμούς από τον καρπό και μία μεγάλη γκάμα λειτουργιών διασύνδεσης2. Οι χρήστες μπορούν πιο εύκολα από ποτέ να αλλάζουν από σιλικόνη για την προπόνηση σε μεταλλικό μπρασελέ ή δέρμα για τις επίσημες εμφανίσεις, μέσα σε δευτερόλεπτα, χωρίς πρόσθετα εργαλεία και αξεσουάρ χάρη στα νέα λουράκια QuickFit™. Με τη νέα σειρά fēnix 5, οι χρήστες έχουν ένα ρολόι που συμπληρώνει μοναδικά την εμφάνιση και το δραστήριο τρόπο ζωής τους.

Το fēnix 5S με διάμετρο 42 χιλιοστά σχεδιάστηκε δίνοντας προτεραιότητα στις γυναίκες. Είναι μικρό και άνετο για πιο λεπτούς καρπούς, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε λειτουργίες. Το κομψό και απόλυτα λειτουργικό fēnix 5S διατίθεται με ασημή στεφάνη, φακό από ορυκτό κρύσταλλο και επιλογή από λουράκι σιλικόνης σε λευκό, τιρκουάζ ή μαύρο χρώμα. Το fēnix 5S Sapphire με ανθεκτικό στις γρατζουνιές φακό από ζαφείρι, διατίθεται με μαύρη στεφάνη και μάυρο λουράκι ή με στεφάνη στο χρώμα της σαμπάνιας και γκρι σουέτ λουράκι ανθεκτικό στο νερό ή μεταλλικό μπρασελέ. Οι εκδόσεις fēnix 5S Sapphire περιλαμβάνουν και ένα επιπλέον λουράκι σιλικόνης QuickFit.

Με διάμετρο στα 47 χιλιοστά και πλήρως ανανεωμένη εμφάνιση το fēnix 5 είναι πιο κομψό σε σχέση με τις προηγούμενες εκδόσεις, όπως το fēnix 3HR, εξακολουθεί όμως να παραμένει κορυφαίο σε επίπεδο λειτουργιών. Τα μοντέλα fēnix 5 διατίθενται σε διαφορετικές χρωματικές εκδόσεις και εμφανίσεις ενώ με τα ανεξάρτητα λουράκια QuickFit μπορείτε να αλλάζετε στυλ χωρίς πρόσθετα εργαλεία, πιο εύκολα από όσο αλλάζετε ρούχα για διαφορετικές περιστάσεις! 

To fēnix 5X με διάμετρο στα 51 χιλιοστά και προφορτωμένο χάρτη Ευρώπης προσφέρει επιπλέον λειτουργίες πλοήγησης όπως δημιουργία πορείας μετ’ επιστροφής. Ο χρήστης μπορεί να ορίσει μόνο την απόσταση που θέλει να τρέξει (ή να κάνει ποδήλατο) και το ρολόι θα προτείνει τις κατάλληλες πορείες για να επιλέξει ανάμεσα τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να έχουν οδηγίες πλοήγησης με μία ματιά με το fēnix 5X. Κατά τη διάρκεια μίας δραστηριότητας, εμφανίζονται ευδιάκριτες οδηγίες για στροφές, ενώ με τη λειτουργία Around Me οι χρήστες μπορούν να δουν σημεία ενδιαφέροντος και άλλα αξιοθέατα που βρίσκονται κοντά τους. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το fēnix 5X ώστε να βλέπουν πρόσθετα δεδομένα στη σελίδα του χάρτη χωρίς να χρειάζεται να αλλάζουν οθόνες κατά τη διάρκεια μίας δραστηριότητας. Το fēnix 5X διατίθεται με φακό από ζαφείρι.

Όλα τα νέα μοντέλα fēnix 5 έχουν προφορτωμένη μία σειρά λειτουργιών για το τρέξιμο, την πεζοπορία, την κολύμβηση, την ποδηλασία και όλα τα υπόλοιπα αθλήματα που καθιέρωσαν τη σειρά fēnix. Εκτός από τη μεγάλη ποικιλία αθλητικών προφίλ, όλες οι εκδόσεις fēnix 5 υποστηρίζουν καταγραφή καθημερινών δραστηριοτήτων, όπως βήματα, απόσταση, θερμίδες, ούτως ώστε οι χρήστες να φοράνε με την ίδια άνεση το fēnix ως καθημερινό ρολόι τόσο και ως προπονητικό εργαλείο.

Οι ενσωματωμένες λειτουργίες πλοήγησης περιλαμβάνουν ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων, γυροσκόπιο και βαρομετρικό αλτίμετρο καθώς και υποστήριξη για GPS και GLONASS για ασυναγώνιστη ακρίβεια και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα.

Για την προπόνηση όλα τα μοντέλα fēnix 5 περιλαμβάνουν εξελιγμένες μετρήσεις για το τρέξιμο, την ποδηλασία και την κολύμβηση καθώς και υποστήριξη Strava™ live. Το νέο widget επιδόσεων βοηθάει το χρήστη να παρακολουθεί όλα τα σημαντικά δεδομένα της προπόνησής του στην άκρη των δακτύλων του. Οι νέες λειτουργίες προπόνησης περιλαμβάνουν την παρακολούθηση της κατάστασης προπόνησης, το φόρτο προπόνησης και το Training Effect 2.0. Είτε οι χρήστες προπονούνται σε εξωτερικό χώρο, είτε στο γυμναστήριο, η τεχνολογία Garmin Elevate για παλμούς από τον καρπό, προσφέρει στους χρήστες παρακολούθηση της καρδιακής συχνότητας όλο το 24ωρο, χωρίς προσθήκη αισθητηρίου στέρνου.

Εκτός από λειτουργίες multiport, τα fēnix 5, 5S και 5X έχουν υποστηρίζουν μία σειρά λειτουργιών διασύνδεσης. Όταν συνδέονται με συμβατό smartphone, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και emails απευθείας στον καρπό τους. Όλα τα μοντέλα fēnix 5 είναι συμβατά με το Connect IQ ώστε να εξατομικεύονται πλήρως με εφαρμογές, widgets, πεδία δεδομένων και εμφανίσεις ώρας. Για να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω, τα fēnix 5 είναι συμβατά με την εφαρμογή Face It, ώστε οι χρήστες να ορίζουν την αγαπημένη τους φωτογραφία ως εικόνα ρολογιού.

Όλα τα μοντέλα fēnix 5 είναι αδιάβροχα μέχρι 100μ.3, και σχεδιασμένα να αντέχουν στις δύσκολες συνθήκες με στεφάνη, πλήκτρα και κάσα όλα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η αυτονομία του fēnix 5 μπορεί να φτάνει μέχρι τις 2 εβδομάδες σε λειτουργία smartwatch και 24 ώρες σε λειτουργία GPS. To fēnix 5X μπορεί να φτάνει τις 12 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και 20 ώρες σε λειτουργία GPS. To fēnix 5S μπορεί να διαρκέσει μέχρι 9 μέρες σε λειτουργία smartwartch και μέχρι 14 ώρες σε λειτουργία GPS.4 Οι χρήστες μπορούν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία εξοικονόμησης UltraTrac™ για να επεκτείνουν ακόμα περισσότερο την αυτονομία της μπαταρίας.

Τα fēnix 5, 5S και 5x θα είναι διαθέσιμα το πρώτο τρίμηνο του 2017 και η προτεινόμενη τιμή λιανικής τους θα κυμαίνεται από 599,99€ μέχρι 899,99€.

Το fēnix 5 είναι η πιο πρόσφατη λύση στην κατηγορία Garmin outdoor, που εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογιών και καινοτομιών για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.garmin.gr.

 

1 Δείτε Garmin.com/ataccuracy για περισσότερες λεπτομέρειες.

2 Όταν συνδέονται με συμβατό smartphone. Δείτε Garmin.com/ble για περισσότερες λεπτομέρειες.

3 Δείτε Garmin.com/waterrating για περισσότερες λεπτομέρειες.

4 Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις.


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Θα μπορούσες να κάνεις διαλείμματα με περπάτημα στον αγώνα σου; 16 συχνά λάθη που κάνουν οι τριαθλητές

Runster.gr
Σχετικές φωτογραφίες
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo Photo Photo Photo Photo
 
Photo
 
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ασκήσεις δύναμης για δρομείς με λάστιχα γυμναστικής, Vol 3:ασκήσεις κορμού και άνω μέρος του σώματος Ασκήσεις ενδυνάμωσης ποδιών με λάστιχα γυμναστικής για δρομείς vol.02
4 λόγοι που πρέπει να γιορτάζεις που αλλάζεις age group Μια Ιδιότυπη Ενδοσκόπηση
FitnessPulse

Garmin
Hoka
Runster
FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
24 Μαϊ 18
Το Ναύπλιο θα είναι και το 2018 το επίκεντρο του τριάθλου με ακόμα περισσότερη δράση - Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ  και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου με χαρά ανακοινώνουν και επίσημα την διοργάνωση των αγώνων Τριάθλου – Multisports «NAFPLIO Energy Triathlon» την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 οι οποίοι θα λάβουν χώρα μέσα στην παλιά ιστορική πόλη του Ναυπλίου και θα είναι ανοιχτοί προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους. Συνδιοργανωτές των αγώνων είναι οι αθλητικοί σύλλογοι Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο.Ναυπλίου «Εύρος»
12 Μαϊ 18
Στην Παραλία Βαρέα στα Μέγαρα 27 Μαϊου το Energy Aquathlon Championship 2018 - Δήλωσε συμμετοχή τώρα!
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και ο Δήμος Μεγάρων δια του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού “Ηρόδωρος” συνδιοργανώνουν την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 τον αγώνα “Energy Aquathlon Championship”στην περιοχή Βαρέα του Δήμου Μεγάρων. Παράλληλα θα διεξαχθεί και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aquathlon 2018 για τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων Α & Β, Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α & Β. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διεξαχθεί επίσης και αγώνας Aquathlon mixed relay!
11 Μαϊ 18
Φτάσε τις επιδόσεις σου στο μέγιστο!
Επιμέλεια: Χαρά Σκουλαρίκη
Είναι γνωστό πως οι μεγάλοι πρωταγωνιστές στην  διατροφή του δρομέα είναι η ενυδάτωση,  οι υδατάνθρακες για ενέργεια και οι υψηλής βιοδιαθεσιμότητας πρωτεΐνες για άμεση αποκατάσταση.
10 Μαϊ 18
Δοκιμάσαμε το νέο Reebok Floatride Run ULKT
Επιμέλεια: Γιώργος Σπύρος – Μαρία Μεντζέλου
Το Reebok Floatride Run ULKT είναι ένα «καθαρόαιμο» δρομικό παπούτσι. Τόσο για τον πιο αφοσιωμένο δρομέα που γράφει αρκετά χιλιόμετρα την εβδομάδα, όσο και για τον απλό αθλούμενο που, χαλαρά, χωρίς ρολόγια και χρονόμετρα, απολαμβάνει το τρέξιμό του.


©2005-2018 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse