Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Αθλητικός Εξοπλισμός NSCoaching My Athlete Triathlon News High5 Greece Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno
Saucony
Ethic Sport

Outrun
Kapodistrias Aegina Run
Run the Lake
Drama Road Race
Arafinios
X-treme Stores

24 Σεπ 17 ← πίσω

2ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου Νομικών

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

2ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΝΟΜΙΚΩΝ

                                               

Άρθρο 1 - ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

 1. Ο Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών «συνδιοργανωτής», προκηρύσσει τον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών 12,00 χιλιομέτρων στον Λιθότοπο Π.Ε.Σερρών (φράγμα λίμνης Κερκίνης), την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, με τη συμμετοχή νομικών, σε μία προσπάθεια αφενός να επαναληφθεί η επιτυχία του 1ου μας Αγώνα Δρόμου Νομικών  αφετέρου να καθιερωθεί ως θεσμός η διοργάνωση αγώνων δρόμου νομικών και από άλλους Δικηγορικούς Συλλόγους της Ελλάδας.
 2. Σκοπός μας παραμένει η άθληση των νομικών και δικηγόρων της χώρας μας,   η σύσφιξη των σχέσεων τους και η συμμετοχή τους στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της χώρας.
 3. Στόχος της διοργάνωσης παραμένει η συμμετοχή των νομικών της χώρας με τον αθλητισμό και η διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων από άλλους δικηγορικούς συλλόγους της χώρας μας με σκοπό στο μέλλον την  δημιουργία Πανελλήνιου Καλεντάρι Αγώνων Δρόμου Νομικών.

 

Άρθρο 2 - ΔΗΛΩΣΗ -ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στον αγώνα δρόμου των νομικών των 12 χιλιομέτρων, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας, που είναι Δικηγόροι ή ασκούμενοι δικηγόροι εγγεγραμμένοι σε Δικηγορικούς Συλλόγους της χώρας, Δικαστές, Εισαγγελείς, Στρατοδίκες, Συμβολαιογράφοι, Δικαστικοί υπάλληλοι, Δικαστικοί Επιμελητές, Υπάλληλοι Υποθηκοφυλακείου, Υπάλληλοι Στρατοδικείου, Υπάλληλοι Δικηγορικών Συλλόγων, Υπάλληλοι Ταμείων Προνοίας Δικηγορικών Συλλόγων, οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι – μέλη του Νομικού Συμβουλίου του κράτους, φοιτητές και απόφοιτοι νομικών σχολών, όλοι οι ανωτέρω ανεξαρτήτως του τόπου όπου υπηρετούν και γενικά όλοι προερχόμενοι από τον ευρύτερο χώρο της Δικαιοσύνης.
 2. Η συμμετοχή τους θα δηλώνεται στη φόρμα εγγραφής όπως και όλων συμμετεχόντων αθλητών του αγώνα, όμως θα πρέπει να συμπληρώνουν το πεδίο “Συμμετοχή στον 2ο Πανελλήνιο Αγώνα Δρόμου Νομικών” προκειμένου να συμπεριληφθούν στην κατηγορία των νομικών.
 3. Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε από τους συμμετέχοντες υποβάλει ένσταση σε βάρος αθλητή για την μη έγκυρη συμμετοχή του στην παρούσα κατηγορία, τότε ο ενιστάμενος αθλητής θα πρέπει να επιδείξει την επαγγελματική του ταυτότητα στην Οργανωτική Επιτροπή.

 

Άρθρο 3 - ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

 1. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Όλοι οι δρομείς που θα λάβουν μέρος στον Αγώνα, συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
 2. Ο «συνδιοργανωτής» δεν έχει καμία ευθύνη για ότι συμβεί, κατά τη διάρκεια του αγώνα, σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Από τον «συνδιοργανωτή» δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις για κανένα αθλητή – τρια, αφού όλοι οι συμμετέχοντες (–σες) αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
 3. Ωστόσο θα υπάρχει κάλυψη του αγώνα από γιατρούς, νοσηλευτές και ομάδα εκπαιδευμένων εθελοντών.

 

Άρθρο 4 - ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

 1. Η ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει από ειδικό συνεργείο και θα δοθεί ένας χρόνος (χρόνος τερματισμού) για κάθε αθλητή (-τρια) που θα συμμετέχει στον αγώνα των 12κ.
 2. Οι αγωνιζόμενοι που δεν θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα αναφερόμενα σημεία θα ακυρώνονται των αγώνων.

 

Άρθρο 5 - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Τα ανεπίσημα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στο διαδίκτυο μετά τη λήξη των αγώνων, στο επίσημο site της διοργάνωσης και στο site του Δ.Σ.Σερρών, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει ένσταση εντός πέντε ημερολογιακών ημερών. Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δέκα εργασίμων ημερών.

 

Άρθρο 6 - ΑΡΙΘΜΟΙ  ΑΘΛΗΤΏΝ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΝΟΜΙΚΏΝ

 1. Οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης, μία ώρα νωρίτερα από την εκκίνηση του αγώνα.
 2. Ο κάθε αθλητής (-τρια) οφείλει να φέρει το νούμερο του αγώνα της διοργάνωσης σε διακριτή εμφανή θέση στο μπροστινό μέρος. Αθλητής (-τρια) που τρέχει χωρίς νούμερο δεν δικαιούται τροφοδοσία και υδροδοσία από τους σταθμούς υποστήριξης και αποβάλλεται από τη διοργάνωση.

 

Άρθρο 7 - ΚΥΠΕΛΛΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ

 1. Στους τρεις πρώτους νικητές  των 12κ, αντρών και γυναικών, θα δοθούν μετάλλια και αναμνηστικά δώρα.
 2. Αναμνηστικά μετάλλια θα πάρουν όλοι όσοι τερματίσουν έγκαιρα τον αγώνα μέσα στους προκαθορισμένους χρόνους που ορίζονται από την προκήρυξη της διοργάνωσης. Χρηματικά έπαθλα δε θα υπάρχουν.
 3. Η συμμετοχή όλων όσων θα συμμετάσχουν στην παρούσα κατηγορία, αποδέχονται την προκήρυξη του αγώνα.

 

Άρθρο 7 – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

- Δικηγορικός Σύλλογος Σερρών, δ/νση: Δελαπόρτα 3, Σέρρες - τηλ.2321051659

- Πληροφορίες: Γιώργος Καραγεωργίου 6937089088 - mail.gkf@hotmail.gr

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Κάνε βάρη για ταχύτητα Πλεονεκτήματα ευλυγισίας και ευκινησίας

Runster.gr
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Γάλα και Γαλακτοκομικά προϊόντα: Μάθε τι ισχύει- μέρος 1 6 τροφές που μπορεί να σε «προδώσουν» σε έναν αγώνα
Καρδιακή Παροχή κατά την Άσκηση Τι είναι οστικό οίδημα και κάταγμα κοπώσεως;
Nutrition NewsGarmin
Salomon
FitnessPulse.gr
Runster

Πρέπει να διαβάσετε
20 Νοέ 17
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥΡΑ δρόσισε τους δρομείς στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, Επίσημος Χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας, στήριξε και φέτος τη διοργάνωση που έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχών, με πάνω από 51.000 δρομείς να μετέχουν στα αγωνίσματα.
13 Νοέ 17
adidas Runners από όλο τον κόσμο στήριξαν και φέτος τον 35o Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών
Περισσότεροι από 400 adidas Runners Athens αλλά και adidas Runners από όλη την Ευρώπη έτρεξαν την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου αλλά και τις διαδρομές των 10Κ και 5Κ,
03 Νοέ 17
ERGO Marathon Expo 9-11/11/2017, Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου
Η ERGO Marathon Expo 2017, η έκθεση - θεσμός για τον ευρύτερο αθλητισμό, τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία, και αναπόσπαστο κομμάτι του Μαραθωνίου Αθήνας, συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα εγχώρια εκθεσιακά αθλητικά δρώμενα και επιστρέφει για να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό,


©2005-2017 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse