Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Duathlon Karpenissi Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Corfu Half Marathon
Kallithea Half Marathon
Xylokastro
Velerefontia
Energy Duathlon Karpenissi
X-treme Stores
ERGO Marathon EXPO
18 Νοέ 18 ← πίσω

Radisson Blu 2ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

2ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας
Κύπρος

18 Νοεμβρίου 2018


Μαραθωνιος Δρομος
Ημιμαραθωνιος Δρομος
Αγωνας Δρομου 10 χιλιομετρων
Αγωνας Δρομου 5 χιλιομετρων
Αγωνας Δρομου 5 χιλιομετρων εταιρικος
Αγωνας Δρομου 1 χιλιομετρου

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή στο:


http://larnakamarathon.com/


Θυμηθείτε όσα έγιναν το 2017: 1ος Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας

Τα McDonald’s™ Κύπρου για μία ακόμη χρονιά στηρίζουν και δίνουν το όνομά τους

στο Kids Race 1km του Radisson Blu Larnaka International Marathon


Τα McDonald’s™ θα δώσουν το όνομά τους για μία ακόμη χρονιά στον αγώνα Kids Race ενός χιλιομέτρου του Radisson Blu Larnaka International Marathon, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τον μοναδικό διεθνή μαραθώνιο της Λάρνακας που συγκέντρωσε πάνω από 5 χιλιάδες συμμετοχές στην πρώτη χρονιά, μία συνεργασία που μπορεί να επιφυλάξει κι άλλες εκπλήξεις στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Radisson Blu Larnaka International Marathon ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τα McDonald’s™ Κύπρου με μεγάλη χαρά και ιδιαίτερη τιμή, καθώς η προσφορά, η κοινωνική ευθύνη και ευσυνειδησία αποτελούν αδιαπραγμάτευτες αρχές σε διεθνές επίπεδο για τα McDonald’s™ και είναι άμεσα και άρρηκτα συνδεδεμένες με τις δράσεις της. Βασικός πυλώνας της φιλοσοφίας της είναι η προσφορά στις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται με στόχο τη βελτίωση συνθηκών ζωής και τη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος.

 Ο αγώνας ενός χιλιομέτρου, McDonald’s™ Kids Race 1km απευθύνεται στα παιδιά που θέλουν να συμμετάσχουν και τα McDonalds™ επενδύουν σε ποικίλα κοινωνικά προγράμματα και πρωτοβουλίες που έχουν σχέση με τον αθλητισμό, φροντίζοντας για την ψυχική και τη σωματική τους υγεία. Στo πλαίσιo αυτής της φιλοσοφίας η εταιρία θα συνεχίσει την χορηγία του Radisson Blu Larnaka International Marathon.

Η άθληση είναι επιτακτική ανάγκη και πρέπει να ενσωματωθεί στον τρόπο ζωής όλων μας.


Αυτό είναι το μήνυμα που τα McDonald’s™ επιχειρούν μέσω των ενεργειών τους και την επιχορήγηση του McDonald’s™ Kids Race 1ΚΜ να μεταφέρουν σε γονείς και παιδιά.


Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095χλμ), 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων - ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race και το Fun Race για τους ενήλικες 1 χιλιομέτρου.


Το Fun Race 1ΚΜ αποκτά φιλανθρωπικό χαρακτήρα και στηρίζει το ίδρυμα Ronald McDonald House Charities® Κύπρου


Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά τη συνεργασία με το Ronald McDonald House Charities® Κύπρου και τη μετονομασία του Fun Race 1ΚΜ σε RMHC®  Fun Race 1KM!

To RMHC®  Fun Race 1KM απευθύνεται στους γονείς των παιδιών που θα τρέξουν στον αγώνα McDonald’sTM Kids Race 1KM και σε όσους ενήλικες θέλουν να συμμετάσχουν στη χαρά και τη γιορτή του Μαραθωνίου Λάρνακας.

Μέρος των εσόδων του RMHC® Fun Race 1KM θα αποδοθεί στο RMHC®, έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, ο οποίος έχει βοηθήσει χιλιάδες οικογένειες παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας να κρατηθούν μαζί κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης του παιδιού σε πάνω από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο!

Το RMHC προσφέρει, ψάχνει, δημιουργεί και υποστηρίζει προγράμματα τα οποία βελτιώνουν άμεσα την υγεία και την ευεξία των παιδιών. Οι βασικές αρχές του RMHC® είναι να επικεντρώνεται στις κρίσιμες ανάγκες των παιδιών, προσφέροντας ποικιλία προγραμμάτων αλλά και δείχνοντας έμπρακτα την ευγνωμοσύνη τους προς το προσωπικό, τους εθελοντές, και τους χορηγούς που καθιστούν δυνατή τη λειτουργία του. Μένοντας πιστοί στην ευθύνη προς τα παιδιά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για το RMHC® να λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια.

Το πρώτο έργο του RMHC® Κύπρου είναι η δημιουργία της Παιδιατρικής Κλινικής για παιδιά με καρδιοπάθειες στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, στην οποία υπάρχει συνεχής στήριξη.

Ο επόμενος στόχος του RMHC® Κύπρου είναι η δημιουργία ενός σπιτιού κοντά στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος III, το οποίο θα παρέχει στέγη και φιλοξενία σε οικογένειες παιδιών από όλη την Κύπρο που νοσηλεύονται στο Μακάριο νοσοκομείο, ώστε να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους.


Η Cablenet στηρίζει για ακόμη δύο χρόνια το Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας!

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την εταιρεία Cablenet.

H Cablenet, ως ο μοναδικός πλήρως ανεξάρτητος πάροχος τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, με ιδιόκτητο δίκτυο, υποδομή νέας γενιάς, εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και ολοκληρωμένο σύστημα υποστήριξης, παρέχει σε Οικιακούς Πελάτες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, με τις πιο γρήγορες ταχύτητες Internet στην Κύπρο, οικονομικά πακέτα Σταθερής και Κινητής Τηλεφωνίας καθώς και υπηρεσία Τηλεόρασης με πλούσιο τηλεοπτικό περιεχόμενο με κορυφαία κανάλια σε υψηλή ευκρίνεια. Παράλληλα, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις με βάση τις ανάγκες όλων των τύπων Επιχειρηματικών και Εταιρικών Πελατών, είτε πρόκειται για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις είτε για μεγάλες εταιρείες.

Η Cablenet με διετή συνεργασία θα βρίσκεται δίπλα στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, που φέτος πραγματοποιείται την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων, 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

Η σχέση της Cablenet με το Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας και τη φετινή χρονιά, δίνει τη δυνατότητα διοργάνωσης σειράς εκδηλώσεων, που στόχο έχουν την ουσιαστική ανάπτυξη του αθλητικού πνεύματος. Ασφαλώς, με συνέπεια προς όσα έπραξε κατά την περσινή διοργάνωση, προτεραιότητα της Cablenet παραμένει η ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανώσεων και σωματείων. Σε αυτό το πλαίσιο, η ομάδα της Cablenet, που θα αποτελείται από το προσωπικό και συνεργάτες της εταιρείας, θα τρέξουν στη μνήμη του Ανδρέα Μαυρίδη, εκ των ιδρυτικών στελεχών και διευθυντών της Cablenet. Τα έσοδα από τις συμμετοχές της ομάδας της Cablenet θα διατεθούν στο Σύνδεσμο Γονέων & Φίλων Καρδιοπαθών Παιδιών.

Ο κ. Κώστας Ντάλτας, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, δήλωσε σχετικά την ανανέωση της συνεργασίας με την Cablenet:

«Η ανανέωση αυτής της συνεργασίας, μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους, ενώ ταυτόχρονα ανυπομονούμε για ακόμα πιο πρωτότυπες κοινές δράσεις. Η περσινή άριστη συνεργασία με την Cablenet και η θετική διάθεση των μετόχων της, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για την επιτυχία και του φετινού αγώνα.».

Από τη μεριά της η Marketing Manager της Cablenet, κυρία Έλενα Μενελάου, ανέφερε:

«Η Cablenet, με τη διαχρονική κοινωνική της προσφορά, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τόσο σημαντική διοργάνωση, στηρίζοντας έμπρακτα αξιόλογες προσπάθειες που αναδεικνύουν το αθλητικό πνεύμα και το ευ αγωνίζεσθαι. Δεσμευόμαστε, λοιπόν, με διετές συμβόλαιο συνεργασίας και την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018, θα είμαστε δίπλα στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, βοηθώντας από τη μεριά μας στην καθιέρωση του αθλητισμού ως τρόπου ζωής».


Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ) στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

O Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας, γνωστοποιεί με ιδιαίτερη χαρά, την έναρξη της συνεργασίας του με την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ).

Από την αρχή της σύστασής της το 2012, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ), πρεσβεύει αρχές και αξίες με στόχο την προστασία της κοινωνίας. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκεται και ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας, ο πρώτος «πράσινος» μαραθώνιος της Κύπρου, ο οποίος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τελεί υπό την αιγίδα της Επιτρόπου Περιβάλλοντος.

Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (EAΣ) συστάθηκε το 2012 με την ψήφιση του Περί Στοιχημάτων Νόμου 106(I)/2012. Αποτελεί Ανεξάρτητη Διοικητική Αρχή με οικονομική ανεξαρτησία και αυτοτέλεια. Η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδιασμού έχει συντάξει Σχέδιο Δράσης για τον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό όπου κυριότερος στόχος είναι η προστασία του κοινού και η προαγωγή υπεύθυνων πρακτικών όσο αφορά την ενασχόληση με το στοίχημα και το τυχερό παιχνίδι. Η Αρχή χαρακτηρίζεται από αξίες οι οποίες διέπουν τη λειτουργία και το πεδίο δράσης της, τις προθέσεις και τις επιδιώξεις που έχει θέσει: Δέσμευση, Συμμόρφωση, Σεβασμός-Ακεραιότητα, Αξιοπιστία, Επαγγελματισμός και Υπευθυνότητα.

Από τον πρώτο κιόλας χρόνο διεξαγωγής του, ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος διαθέτει την πιστοποίηση από  την AIMS, τη Διεθνή Ομοσπονδία Μακρινών Αποστάσεων, γεγονός που τον κατατάσσει αυτόματα σ’ ένα κλειστό «κλαμπ» δρομικών διοργανώσεων, που με τα συγκεκριμένα διαπιστευτήρια. Παράλληλα είναι η μοναδική αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο, η οποία βραβεύτηκε με χρυσό μετάλλιο από τα Sports Marketing Awards Ελλάδος.

Στον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο συμπεριλαμβάνονται οι διαδρομές του Κλασσικού Μαραθώνιου (42.195 χλμ), του Ημιμαραθώνιου  δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, των 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1Km για τους ενήλικες.Ζήσε ελεύθερα με τη Libresse και τρέξε στον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

Η Libresse εδώ και χρόνια κάνει τις γυναίκες να νιώθουν άνετα με την καθημερινότητά τους. Φέτος θα είναι στο πλευρό του 2ουRadisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, στηρίζοντας έμπρακτα το θεσμό.

Αναπόσπαστο κομμάτι του 2ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας αποτελούν οι γυναίκες με τις συμμετοχές να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Η Libresse  δίνει δυνατά το παρόν της  σε όλες τις διαδρομές της διοργάνωση,  ωθώντας την κάθε γυναίκα ξεχωριστά να ζήσει ελευθέρα, όλες τις μέρες του μήνα. 

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι μια από τις ελάχιστες δρομικές διοργανώσεις που κατάφερε να έχει πιστοποίηση από  την AIMS, τη Διεθνή Ομοσπονδία Μακρινών Αποστάσεων, από τον πρώτο κιόλας χρόνο διεξαγωγής του.  Τελείται υπό την αιγίδα  της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας παράλληλα τον πρώτο πράσινο μαραθώνιο της Κύπρου.

Οι διαδρομές ποικίλουν, με πρώτη και βασική τη διαδρομή του Μαραθώνιου Δρόμου (42.195 χλμ). Ακολουθούν οι διαδρομές του  Ημιμαραθώνιου  δρόμου (21.095 χλμ), των 10 χιλιομέτρων, των 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, των 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το RMHC Fun Race 1Km για τους ενήλικες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: http://larnakamarathon.com/Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ Μέγας Χορηγός στον 2ο Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας

 

Ο Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας με ιδιαίτερη τιμή ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής του συνεργασίας με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ και για την φετινή διοργάνωση.

Η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, ως η πρώτη κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών, στηρίζει διαχρονικά τις μεγάλες αθλητικές δραστηριότητες του τόπου, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στα πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της Κύπρου. Η Εταιρεία θεωρεί ότι ο αθλητισμός αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εκφάνσεις της ανθρώπινης ζωής. Σε αυτό λοιπόν το πλαίσιο, της διαρκούς κοινωνικής προσφοράς της, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ θα γεμίσει και πάλι ενέργεια τον Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 σας περιμένουμε, για να τρέξουμε όλοι μαζί σε μια από τις ωραιότερες διαδρομές αγώνων δρόμου που έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ στην Κύπρο και συμπεριλαμβάνει Μαραθώνιο Δρόμο (42.195 χλμ), Ημιμαραθώνιο δρόμο (21.095 χλμ), 10 χιλιομέτρων , 5 χιλιομέτρων – εταιρικός, 5 χιλιομέτρων – ατομικός και 1 χιλιομέτρου McDonald’s™ Kids Race 1km και το FunRace για τους ενήλικες.

Ο κ. Κώστας Ντάλτας, εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας, δήλωσε σχετικά με την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ:

«Είναι ιδιαίτερα μεγάλη η τιμή της ανανέωσης της συνεργασίας μας με την ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ για μία ακόμη χρονιά. Η παράδοση της πρωτοπόρου αυτής κυπριακής εταιρείας στην προσφορά προς την κοινωνία, μας γεμίζει σιγουριά πως θα συμβάλει τα μέγιστα και στη φετινή διοργάνωση. Άλλωστε μας προδιαθέτει γι’ αυτό η άριστη συνεργασία μας κατά τον περσινό Radisson Blu Διεθνή Μαραθώνιο Λάρνακας.

Εκ μέρους της Petrolina (Holdings) Public Ltd, η κ. Γεωργία Λευκαρίτη, Διοικητικός Σύμβουλος, σημείωσε:

«Είμαστε περήφανοι που και φέτος βρισκόμαστε στο πλευρό του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας. Μιας διοργάνωσης που καθίσταται πλέον θεσμός, όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Από τη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης, δεν θα μπορούσε να λείψει η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, που για περισσότερα από 50 χρόνια, ενισχύει το κοινωνικό σύνολο».

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπο: http://larnakamarathon.com/

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Γιατί να μην κάνεις «cheat meals» Πόσες ώρες ύπνου χρειαζόμαστε;

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Bασίλης Σπανάκης: «Οι Μαραθωνοδρόμοι ξέρουμε και από ανηφόρες και από τερματισμούς» Στις 23 Ιουνίου γιορτάζουμε την Ολυμπιακή Ημέρα και τρέχουμε προς το Μέλλον
Η ποιότητα των θερμίδων είναι πολύ σημαντικότερη από την ποσότητα Εξάρθρημα ώμου: ο τραυματισμός του καλοκαιριού
FitnessPulseGarmin FR family
Salomon
Energy Duathlon Karpenissi
Runster
FitnessPulse.gr
Πρέπει να διαβάσετε
15 Ιουλ 19
Δοκιμάσαμε το νέο PULSEBOOST HD της adidas
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Οι adidas Runners Athens, το μεγαλύτερο running community της πόλης, και η INTERSPORT, η μεγαλύτερη αλυσίδα αθλητικών, σου προσφέρουν κάθε εβδομάδα μοναδικές running προπονήσεις στα βόρεια και νότια προάστια.
11 Ιουλ 19
28 Ιουλίου τρέξε στο Καρπενήσι και απόλαυσε μια αυθεντική εμπειρία
Την Κυριακή 28 Ιουλίου o Δήμος Καρπενησίου, η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος- Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας συνδιοργανώνουν το “Energy Duathlon Karpenissi 2019”, την πιο κλασική διοργάνωση με τρέξιμο και ποδηλασία στην Ελλάδα. Παράλληλα θα διοργανωθεί και το “Energy Run Karpenissi 2019”.
09 Ιουλ 19
Τρέξε στον κορυφαίο ημιμαραθώνιο του Navarino Challenge στην θρυλική Βοϊδοκοιλιά!
Οι εγγραφές για την πολυβραβευμένη διοργάνωση αθλητικού τουρισμού συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα
07 Ιουλ 19
Τρέξε στο 5ο Santorini Experience! Πανέμορφες διαδρομές με θέα την Καλντέρα
Η Σαντορίνη επιστρέφει δυναμικά στην αθλητική δράση για την 5η κατά σειρά έκδοση του "Santorini Experience" που θα προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών του τρεξίματος και της κολύμβησης open water, στις 4-6 Οκτωβρίου 2019.

©2005-2019 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse