New Balance
Thessaloniki Protergia Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Promo Plus Energy Races Kasimis Training
Εξοπλισμός
Mizuno
Run together

Outrun
Military Marathon
Nea Smirni
Cardio Run
Palamideios Athlos
X-treme Stores
20 Ιουν 18 ← πίσω

Τα νέα μοντέλα της σειράς Garmin® fēnix® 5 Plus, έχουν χάρτες, μουσική, είναι Garmin Pay™ Ready και διαθέτουν παλμικό οξύμετρο από τον καρπό

Τα νέα μοντέλα της σειράς Garmin® fēnix® 5 Plus, έχουν χάρτες, μουσική, είναι Garmin Pay™ Ready και διαθέτουν παλμικό οξύμετρο από τον καρπό
Η νέα γενιά smartwatch με GPS, fēnix 5 Plus διαθέτει τοπογραφικούς χάρτες, έχει δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής και υποστηρίζει ανέπαφες πληρωμές Garmin Pay™. Όπως και η προηγούμενη σειρά fēnix 5, διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη για να ταιριάζει σε κάθε καρπό. Το fenix 5s Plus διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη Garmin Chroma από τον προκάτοχό του ενώ η διάμετρός του παραμένει στα 42 χιλιοστά, το fenix 5 Plus έχει διάμετρο 47 χιλιοστά και το fenix 5X Plus είναι στα 51 χιλιοστά. Το fenix 5X Plus είναι το πρώτο ρολόι της Garmin που διαθέτει αισθητήριο Pulse OX για να γνωρίζετε τη συγκέντρωση οξυγόνου στο αίμα, εξασφαλίζοντας ομαλή προσαρμογή σε μεγαλύτερα υψόμετρα. Κατά την ανάβαση, ο χρήστης μπορεί να σταματήσει και να δει τη μέτρησή του ώστε να αξιολογήσει την προσαρμογή του σε μεγάλο υψόμετρο.  

 

Εκτός από παλμούς από τον καρπό, εξελιγμένα αθλητικά προφίλ και έξυπνη συνδεσιμότητα, η νέα σειρά fēnix 5 Plus διαθέτει προεγκατεστημένο χάρτη για πλοήγηση και καταγραφή διαδρομών σε όλα τα μοντέλα. Οι δρομείς και οι ποδηλάτες μπορούν να δημιουργούν πορείες με βάση την απόσταση που θέλουν να διανύσουν ενώ με τη λειτουργία Trendline που χρησιμοποιεί δεδομένα του Garmin Connect™, η συσκευή προτείνει τις καλύτερες διαδρομές με βάση τις προτιμήσεις άλλων χρηστών Garmin. Τα μοντέλα της σειράς fenix 5 Plus υποστηρίζουν με λεπτομερείς μετρήσεις μία σειρά από αθλήματα τόσο σε εξωτερικό χώρο όπως κολύμβηση, γκολφ, κωπηλασία όσο και στο γυμναστήριο με διαφορετικά προφίλ για προπόνηση ενδυνάμωσης, αερόβια, στεπ, γιόγκα και πολλά άλλα.

 

Επιπρόσθετα τα fēnix 5S Plus, fēnix 5 Plus και fēnix 5X Plus σας δίνουν τη δυνατότητα να ακούτε την αγαπημένη σας playlist χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάτε το τηλέφωνο μαζί. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 500 τραγούδια και να κατεβάσετε Playlists από επιλεγμένους πάροχους υπηρεσιών streaming2 όπως iHeartRadio, Deezer, και άλλους ή να μεταφέρετε μουσική απευθείας από τον υπολογιστή στο ρολόι σας. Μόλις φορτώσετε μία playlist απλά συνδέστε τη συσκευή με συμβατά ακουστικά Bluetooth®  (πωλούνται χωριστά) και ακούστε τη μουσική σας. Όλες οι εκδόσεις Plus υποστηρίζουν Garmin Pay, μία ανέπαφη μέθοδο πληρωμών3, που σημαίνει ότι οι χρήστες fēnix Plus μπορούν να αφήνουν τα μετρητά και τις κάρτες τους στο σπίτι αλλά να μπορούν να αγοράσουν ένα αναψυκτικό καθώς γυρνάνε από την προπόνηση. Οι χρήστες Garmin Pay, απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια με τη χρήση των φυσικών καρτών με την ευκολία ότι οι πληρωμές γίνονται από τον καρπό τους.

 Για τους φιλόδοξους αθλητές η σειρά fēnix 5 Plus υποστηρίζει ClimbPro, μία νέα λειτουργία που επιτρέπει σε αθλητές του ορεινού τρεξίματος και ποδηλάτες που προπονούνται σε περιοχές με υψομετρικές μεταβολές, να κατανοούν καλύτερα το περιβάλλον και τις επιδόσεις τους. Η λειτουργία ClimbPro αναλύει το υψομετρικό προφίλ μίας πορείας και εντοπίζει τα τμήματα ανάβασης. Ο αθλητής μπορεί να γνωρίζει σε οποιαδήποτε φάση της προπόνησης ή του αγώνα πόσο μακριά βρίσκεται από την επόμενη ανάβαση και πόσο δύσκολη θα είναι. Το ClimbPro δείχνει τη μέση κλίση, την απόσταση και το υψόμετρο που απομένει για την ολοκλήρωση της ανάβασης, ώστε οι αθλητές να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τις δυνάμεις τους.  Επιπρόσθετα, τα fēnix 5 Plus είναι εξοπλισμένα με εξελιγμένες λειτουργίες που σας επιτρέπουν να μετράτε την τεχνική και τις επιδόσεις σας, όπως δυναμική τρεξίματος, κατάσταση προπόνησης και φόρτος προπόνησης.  

 

Τα μοντέλα της σειράς fēnix 5 Plus είναι συμβατά με Connect IQ, ώστε οι χρήστες να εξατομικεύουν το ρολόι τους με widgets, εμφανίσεις ώρας, πεδία δεδομένων και εφαρμογές. Όταν συνδέονται με συμβατό smartphone4, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και emails στον καρπό τους. Επιπλέον με τα λουράκια QuickFit® που αλλάζουν πανεύκολα και χωρίς εργαλεία μπορείτε να αλλάζετε στυλ επιλέγοντας διαφορετικά χρώματα σε λουράκια σιλικόνης, δερμάτινα ή μεταλλικά. 

Κάθε ρολόι της σειράς fēnix 5 Plus υποστηρίζει πολλαπλά δίκτυα δορυφόρων GPS, GLONASS και Galileo για μεγαλύτερη ακρίβεια ακόμα και στα πιο απαιτητικά περιβάλλοντα όπως χαράδρες ή στο κέντρο της πόλης.

 

Κατασκευάζονται με υψηλής ποιότητας υλικά που συνδυάζουν εντυπωσιακή εμφάνιση και ανθεκτικότητα. Η στεφάνη είναι από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη PVD και η οθόνη Garmin Chroma με LED οπισθοφωτισμό εξασφαλίζει βέλτιστη ευκρίνεια σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, ενώ υπάρχουν και εκδόσεις από τιτάνιο. Η σειρά fenix 5 Plus είναι αδιάβροχη μέχρι τα 100 μέτρα5. Το fēnix 5S Plus φτάνει τις 7 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, 11 ώρες με GPS και μέχρι 4 ώρες με GPS και μουσική6. Το fēnix 5 Plus μπορεί να φτάσει τις 10 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, 18 ώρες με GPS και τις 8 ώρες με GPS και μουσική ενώ το fēnix 5Χ Plus φτάνει τις 20 ημέρες σε λειτουργία smartwatch, 33 ώρες με GPS και μέχρι 13 ώρες με GPS και μουσική. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από τη λειτουργία UltraTrac™ που αυξάνει την αυτονομία της μπαταρίας ακόμα περισσότερο.

 

Ορισμένες εκδόσεις της σειράς fenix 5 Plus είναι άμεσα διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα με προτεινόμενη τιμή λιανικής από 699,99€ μέχρι 1149,99€.  

 

Η σειρά fēnix 5 Plus είναι η πιο πρόσφατη λύση στην κατηγορία Garmin outdoor, που εστιάζει στην ανάπτυξη τεχνολογιών και καινοτομιών για να βελτιώσουν την εμπειρία του χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε www.garmin.gr.

 

 

 

Δεν είναι ιατρική συσκευή. Δείτε garmin.com/ataccuracy. Το Pulse OX δεν διατίθεται σε όλες τις περιοχές.

Ενδέχεται να απαιτείται συνδρομή σε πάροχο υπηρεσίας streaming

Υποστηρίζεται από τράπεζες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα participating banks

Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone. Επισκεφτείτε Garmin.com/ble για λεπτομέρειες

5Επισκεφτείτε Garmin.com/waterrating για περισσότερες λεπτομέρειες

6Εξαρτάται από τις ρυθμίσεις

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Τρέξε τώρα που ΜΠΟΡΕΙΣ Τρέχοντας πιο γρήγορα από την κατάθλιψη

Runster.gr
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τροφές κατά των φλεγμονών Ο βασιλικός και οι θεραπευτικές του ιδιότητες
Συνέντευξη με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο και πρεσβευτή του Navarino Challenge, Κωνσταντίνο Καρνάζη στο Runningnews.gr Επίδοση κάτω από 3 ώρες σε Μαραθώνιο. Αξίζει τον κόπο?
FitnessPulse

Garmin FR family
Salomon
Runster
FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
08 Οκτ 18
Energy Triathlon Tolo για μικρά και μεγάλα παιδιά 14 Οκτωβρίου στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων
Ο Δήμος Ναυπλιέων – Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου με συνδιοργανωτές τους αθλητικούς συλλόγους Ν.Ο.Ναυπλίου & Κ.Ο. Ναυπλίου «Εύρος» διοργανώνουν events Τριάθλου – Multisports με την επωνυμία «Energy Triathon Tolo» την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, τα οποία θα λάβουν χώρα με κέντρο διεξαγωγής το Τολό Αργολίδας και διαδρομές εντός του Δήμου Ναυπλιέων
28 Σεπ 18
adidas x Training Squad. Η πιο συναρπαστική training εμπειρία ξεκίνησε αυτή την Τρίτη 02.10 και κάθε Τρίτη. Μην το χάσεις
Λατρεύεις τη γυμναστική και σε ενθουσιάζει το outdoor training στα πιο hot μέρη της Αθήνας; Το adidas x Training Squad έρχεται για να σου προσφέρει την πρόκληση που αναζητούσες μαζί με αμέτρητες outdoor training εμπειρίες!
24 Σεπ 18
Δοκιμάσαμε το νέο Reebok Floatride Run Flexweave!
Γιώργος Σπύρος - Μαρία Μεντζέλου
Η Reebok με την σειρά Floatride Run εδώ και 2-3 χρόνια έχει μπει πολύ δυναμικά στο running, διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στα κορυφαία δρομικά παπούτσια. Αισίως λοιπόν φτάνουμε στην 3η υλοποίηση της σειράς, στο Reebok Floatride Run Flexweave.
12 Σεπ 18
ERGO Marathon Expo - Πέμπτη 8 έως Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018, Κλειστό Γήπεδο Φαλήρου
Μη χάσετε την Έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου! Γίνετε μέρος της παγκόσμιας γιορτής του αθλητισμού και γνωρίστε πρώτοι όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του αθλητισμού, του fitness και του wellness

©2005-2018 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse