Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete POWERMAN GREECE We Fit Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno
Saucony RIDE ISO
Dromos Pylaias
Run the Lake
X-treme Stores

13 Οκτ 18 ← πίσω

1ος Αγώνας Αγία Μαρίνα Races (νέα ημερομηνία)

Οι πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην Αίγινα το Σάββατο και την Κυριακή μας ανάγκασαν στην αναβολή και μετάθεση του αγώνα ''Αγία Μαρίνα Races''  για τις 13-14/10/2018.

Η οργανωτική επιτροπή  πήρε την απόφαση αυτή γιατί με τις καιρικές συνθήκες που αναμένετε να έχουμε στην Αίγινα αυτό το Σαββατοκύριακο θα κινδύνευε η ασφάλεια των αθλητών.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και θα θέλαμε όσοι αθλητές έχετε τακτοποιήσει την συμμετοχή σας στον αγώνα και δεν θα μπορέσετε να έρθετε στις 13-14/10/2018 (νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα) να στείλετε mail στο info@aeginarun.gr

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα ,με βάση την νέα ημερομηνία διεξαγωγή του  ,θα κλείσουν την Τρίτη 9/10/2018 στις 22.00 .

----

Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

1ος ΑΓΩΝΑΣ‘’ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ RACES’’

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ  ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο site www.aeginarun.gr


Εδώ μπορείτε να δείτε τις διαδρομές των αγώνων: https://aeginarun.gr/oaka/anakoinoseis/212-diadromes-agia-marina-races.html

----
Στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας το Σαββατοκύριακο 29-30 Σεπτεμβρίου θα έρθεις για να τρέξεις, να κολυμπήσεις, να διασκεδάσεις και να περάσεις υπέροχα! Κι επειδή ...νηστικό αρκούδι δεν χορεύει, η διοργάνωση φρόντισε για να έχεις σούπερ έκπτωση και για το φαγητό σου! Στο εστιατόριο Κυριακάκης μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου με 10 ευρώ το άτομο. Πάρε κι εσύ θέση στην εκκίνηση των αγώνων Agia Marina Races 2018!

Το σούπερ αθλητικό και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο του Φθινοπώρου στις 29-30 Σεπτεμβρίου στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας πλησιάζει κι εμείς φροντίσαμε να έχεις σούπερ εκπτώσεις για τη διαμονή σου! Στα ξενοδοχεία Hotel Katerina (2297032111) και Hotel Karyatides (2297032331) μπορείς να μείνεις με 20 ευρώ το άτομο για μία διανυκτέρευση και με 35 ευρώ για δύο βράδια! Κλείσε από τώρα το δωμάτιό σου και πάρε θέση στην εκκίνηση του Agia Marina Races! Έλα να τρέξουμε, να κολυμπήσουμε, να διασκεδάσουμε!----


Ο Ο.Α.Κ Αίγινας (Σύλλογος Στίβου) διοργανώνει τον 1ο αγώνα με την επωνυμία «‘’ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ RACES’’ υπό την αιγίδα του Δ.Α.Ο.Α.(Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας ) και σε συνεργασία με τον ΣΔΥ Αίγινας, τον σύλλογο ‘’ΟΙΝΟΗ’’  Αγίας Μαρίνας  και την υποστήριξη του εργομετρικού κέντρου myathlete (www.myathlete.gr ) και της Ομάδας Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας.  

Οι αγώνες θα έχουν εκκίνηση και τερματισμό την πανέμορφη Αγία Μαρίνα στο νησί της Αίγινας .Θα διεξαχθούν συνολικά οκτώ αγώνες , τρεις το Σάββατο το πρωί , τρεις το απόγευμα του Σαββάτου και δύο το πρωί της Κυριακής .

Το Σάββατο στις εννέα το βράδυ θα γίνει πάστα πάρτυ στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας και  στον  ίδιο χώρο  θα γίνουν οι απονομές των αγώνων του Σαββάτου . Οι απονομές για τους αγώνες της Κυριακής θα γίνουν μετά το τέλος κάθε αγώνα .

 Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 Σεπτεμβρίου

1)  Αγώνας Άκουαθλο (750μ κολύμπι -5000μ τρέξιμο )  Ώρα έναρξης: 11.00πμ

2) Κολύμπι 1500μ   Ώρα έναρξης: 11.00πμ

3)  Άκουαθλο σκυτάλη Ώρα έναρξης: 11.00πμ

4)  Παιδικός αγώνας 1000μ  Ώρα έναρξης: 18.00

5)  Σκυταλοδρομία 2*2500μ  Ώρα έναρξης: 18.30

6)  Αγώνας δρόμου 5000μ  Ώρα έναρξης: 18.30

ΚΥΡΙΑΚΗ 30 Σεπτεμβρίου

7) Αγώνας multi 19000μ  Ώρα έναρξης: 08.30

8)  Αγώνας δρόμου 8000μ  Ώρα έναρξης: 09.00

 

 ΕΠΑΘΛΑ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Σε όλους τους αγώνες ο πρώτος και η πρώτη θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο  και για τον 2ο και 3ο νικητή και νικήτρια των αγώνων θα δοθεί μετάλλιο. Το ίδιο θα ισχύσει και για τα ομαδικά καθώς και για τους παιδικούς αγώνες (κάθε τάξη του δημοτικού θα είναι μια κατηγορία )

Κύπελλο θα δοθεί στην πολυπληθέστερη ομάδα των αγώνων (μετράνε όσοι τερμάτισαν ανεξαρτήτως αγώνα εκτός των παιδικών) 

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθούν μετάλλια συμμετοχής.

 

ΩΡΕΣ ΑΠΟΝΟΜΩΝ

Στους  αγώνες του Σαββάτου οι απονομές θα γίνουν στις 21.00 στην πλατεία της Αγίας Μαρίνας  μαζί με το πάστα πάρτυ

Στους αγώνες της Κυριακής οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος κάθε αγώνα.

 

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

1.  Οι αθλητές  θα πρέπει να έχουν ηλικία 18 ετών και άνω εκτός από τον παιδικό αγώνα και τους αγώνες σκυταλοδρομίας και 5000 μέτρων.

2.  Στον αγώνα των 5.000μ και στην σκυταλοδρομία εκτός από Άνδρες / Γυναίκες Δρομείς μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά Γυμνασίου / Λυκείου, που θα συμμετάσχουν και θα αγωνιστούν με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους.

3.  Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και τα παιδιά με την ευθύνη των Γονέων / Κηδεμόνων τους.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  1. Με κόστος συμμετοχής 20ευρώ (ηλεκτρονική χρονομέτρηση - μετάλλιο – καπέλο αναμνηστικό - μπανάνα - τοστ – νερό – φιστίκια Αιγίνης 50 γρ) μπορείτε να αγωνιστείτε σε παραπάνω από ένα αγωνίσματα (όσα θέλετε).
  2. Κόστος συμμετοχής για το Άκουαθλο  15 ευρώ, ενώ για την σκυτάλη στο Άκουαθλο 20 ευρώ η ομάδα. Κόστος συμμετοχής για τον αγώνα στο κολύμπι 10 ευρώ , για την σκυταλοδρομία  2Χ2500 μέτρα 10 ευρώ η ομάδα, για τα 5000 μέτρα  7 ευρώ , για τα 8000 μέτρα 10 ευρώ, ενώ ο αγώνας των  19000μ  15 ευρώ.
  3. Για τον παιδικό αγώνα το κόστος συμμετοχής είναι 2 ευρώ για όσα παιδιά  επιθυμούν να αγωνιστούν με χρονομέτρηση και να μπουν στην τελική κατάσταση των αποτελεσμάτων .
  4. Για τον παιδικό αγώνα  όσα παιδιά επιθυμούν μόνο να τρέξουν και να πάρουν το μετάλλιο συμμετοχής  δεν υπάρχει κόστος.
  5. Για τα παιδιά γυμνασίου και λυκείου το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για όσα παιδιά  επιθυμούν να αγωνιστούν με χρονομέτρηση και να μπουν στην τελική κατάσταση των αποτελεσμάτων .
  6. Για τα παιδιά γυμνασίου και λυκείου που επιθυμούν μόνο να τρέξουν και να πάρουν το μετάλλιο συμμετοχής  δεν υπάρχει κόστος (μόνο για τον αγώνα των  5000 μέτρων ).

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ

Υπεύθυνος ιατρικής ομάδας ο κύριος Δούκας Σωκράτης (χειρούργος επειγοντολόγος).

Θα υπάρχει ομάδα διασωστών  και φυσικοθεραπευτές για κάθε βοήθεια που θα χρειαστεί.

 

 ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Σταθμοί τροφοδοσίας νερού θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό και στους αγώνες της Κυριακής ανά τρία χιλιόμετρα περίπου.

 

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στο www.aeginarun.gr . Μετά από την εγγραφή θα πρέπει να αποσταλεί η απόδειξη κατάθεσης (με το ονοματεπώνυμο του αγωνιζόμενου) , με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση (info@aeginarun.gr)

Οι εγγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου  2018 στις 12:00 το μεσημέρι.

Ομαδικές δηλώσεις συμμετοχών από σχολεία – συλλόγους γίνονται δεκτές μόνο μέσα από την ειδική φόρμα των διοργανωτών , που μπορείτε να την κατεβάσετε από το www.aeginarun.gr  και να την στείλετε στο μαιλ info@aeginarun.gr

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Βασίλης Ζαμπέλης: 6979 449303

Βασιλική Τζίμα    6974442165

 

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Θα υπάρχει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια που θα ανακοινωθεί τέλος Αυγούστου.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Διαμονή στην Αγία Μαρίνα σε ξενοδοχεία με 20 ευρώ η βραδιά και 35 ευρώ τα δύο βράδια  με πρωινό.

Κρατήσεις  στα τηλέφωνα 2297032331  -   2297032075  -  2297032016

 

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κόστος διατροφής 10 ευρώ το άτομο σε μαγαζιά που θα ανακοινωθούν.

---


Πάστα πάρτι στο ''Αγία Μαρίνα Races''


29-30 Σεπτεμβρίου τρέχουμε και κολυμπάμε στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας! Σε ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εκπλήξεις! Όπως το σούπερ Pasta Party που θα κάνουμε πάνω στην παραλία της Αγίας Μαρίνας προκειμένου να γεμίσουμε δυνάμεις ενόψει των αγώνων της Κυριακής και να διασκεδάσουμε! Και μάλιστα με ζωντανή μουσική!!! Έλα κι εσύ το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου στην Αίγινα και πάρε θέση σε ένα από τα αγωνίσματα του Agia Marina Races!

---
Και ο Γιώργος Μενής, ο ταχύτατος δρομέας μεγάλων αποστάσεων του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, παίρνει θέση εκκίνησης 29 και 30 Σεπτεμβρίου στους αγώνες του Agia Marina Races! Πρόκειται για έναν ακόμα elite Έλληνα δρομέα που τιμά με τη συμμετοχή του τον αγώνα μας! Έλα κι εσύ στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας να τρέξεις, να κολυμπήσεις, να διασκεδάσεις!


Ο Χρήστος Μπουντούλης παίρνει θέση εκκίνησης 29 και 30 Σεπτεμβρίου στους αγώνες του Agia Marina Races! Ο ταλαντούχος δρομέας το ΟΑ Κούρος Αίγινας είναι μεταξύ των elite δρομέων που θα τιμούν με τη συμμετοχή τους τον αγώνα μας! Έλα κι εσύ στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας να τρέξεις, να κολυμπήσεις, να διασκεδάσεις!


Ένας ακόμη ταχύτατος elite δρομέας, ο Παναγιώτης Καρούτζος του ΟΑΚ Αίγινας, παίρνει θέση εκκίνησης στους αγώνες του Agia Marina Races! 29-30 Σεπτεμβρίου θα είναι μαζί μας τιμώντας τον αγώνα μας! Έλα κι εσύ στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας 29-30 Σεπτεμβρίου να τρέξουμε, να κολυμπήσουμε και να περάσουμε το πιο σούπερ αθλητικό και διασκεδαστικό Σαββατοκύριακο του φθινοπώρου!


Η 12χρονη Γλυκερία Σκάρκου και η 13χρονη Ηλιάνα Χατζηπαναγιώτη στους αγώνες του Agia Marina Races! Τα δύο κορίτσια που εντυπωσιάζουν με τις επιδόσεις τους και ξεχώρισαν ανεβαίνοντας στο βάθρο των νικητών στους αγώνες 5 και 3 χλμ του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας την άνοιξη, παίρνουν θέση εκκίνηση στον αγώνα μας 29-30 Σεπτεμβρίου! Πρόκειται για αθλήτριες του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου με προπονητή έναν από τους καλύτερους Έλληνες μαραθωνοδρόμους όλων των εποχών, τον Παναγιώτη Χαραμή με την 3η καλύτερη επίδοση στη χώρα μας στην ιστορία του αγωνίσματος.---

Αγία Μαρίνα Races - ELXIS SPA

 
Με τη συμμετοχή σου σε οποιαδήποτε απόσταση του Agia Marina Races θα απολαύσεις αθλητικό μασάζ αποκατάστασης 30’ εντελώς δωρεάν! 


Επιπλέον θα έχεις 50% έκπτωση στις υπηρεσίες μας του Elxia-Spa http://www.elxis-spa.gr/  


Πάρε κι εσύ θέση σε ένα από τα αγωνίσματα του Agia Marina Races 29-30 Σεπτεμβρίου και έλα να περάσεις ένα σούπερ αθλητικό, διασκεδαστικό και χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο διακοπών στην πριγκίπισσα του Σαρωνικού , στην Αίγινα! 

 
Oi διευθύνσεις των ξενοδοχείων και του ιατρείου μας.
Elxis Spa
Ξενοδοχείο Radisson Blu Park 
Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10
1ος όροφος
Αθήνα

 
Egnatia Palace
Εγνατίας 61 
Θεσσαλονίκη 

 
Elxis Medical
Αλαμάνας 
4ος όροφος
Μαρούσι
 Αθήνα
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Keep Running - 14.12.2018. Δείτε την εκπομπή με καλεσμένη τη γκουρού του δρομικού παπουτσιού Δήμητρα Ανδρέου Όταν περιμένεις παραγγελία και ακούς το μηχανάκι

Runster.gr
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τρέξε τώρα που ΜΠΟΡΕΙΣ Τρέχοντας πιο γρήγορα από την κατάθλιψη
Πόσο σημαντικό είναι να τρώμε νωρίς το βράδυ; Δρομείς σεβαστείτε, τηρείστε τον rule 143 των IAAF/ΣΕΓΑΣ!
Nutrition News

New Balance
Garmin FR family
Salomon
POWERMAN GREECE
Runster
FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
02 Δεκ 18
Ενίσχυσε το Χαμόγελο του Παιδιού με κάθε αγορά σου από τα X-TREME STORES
Τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή και εποχή του χρόνου. Ακόμα και αν δεν είσαι παιδί, το καταλαβαίνεις, το νιώθεις. Όμως πάνω από όλα είναι η γιορτή των παιδιών. Όλων των παιδιών. Και πολύ περισσότερο των παιδιών που η τύχη, η μοίρα ή οι καταστάσεις, τους γύρισαν την πλάτη.
03 Νοέ 18
Hansaplast Cooling Gel: 100% Ψυκτική δράση μετά από έντονη άθληση
Η Hansaplast , επίσημος υποστηρικτής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, παρουσιάζει το καινοτόμο, Hansaplast Cooling Gel που δροσίζει και ηρεμεί τους μύες μετά την άθληση, προσφέροντας 100% ψυκτική δράση.
01 Νοέ 18
Mizuno Wave Rider 22 - Dynamism is in the detail
To Wave Rider 22, το παπούτσι-σύμβολο της Mizuno, συνδυάζει αρμονικά την δυναμική απορρόφηση κραδασμών με τη σταθερότητα που χρειάζεται κάθε δρομέας. Αυτά τα χαρακτηριστικά καθιστούν το Wave Rider 22 τέλεια επιλογή για ουδέτερους δρομείς μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων.


©2005-2018 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse