Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete POWERMAN GREECE Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Ag.Paraskevi
Limni Marathona
Lions
Nyxterines Diadromes
X-treme Stores

18 Μαϊ 19 ← πίσω

1ο Sparta Night Run 2019

Η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, ο  Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, ο σύλλογος   Σπαρτιάτες Δρομείς και  το ΚΕΑΝ, προκηρύσσουν τον αγώνα: 1ο Sparta Night run  απόστασης 10χλμ και 5χλμ .

SPARTA NIGHT RUN απόστασης 10χλμ και 5 χλμ

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ  : Σπάρτη

ΑΦΕΤΗΡΙΑ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ :  Κεντρική πλατεία Σπάρτης 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ :   Σάββατο 18 Μαΐου  2019  

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ :  20:00

Πληροφορίες διαδρομής: Πρόκειται για μία κυκλική διαδρομή 5 χιλιομέτρων όπου οι αθλητές θα πρέπει να την διανύσουν μια φορά , ενώ οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα των 10 χλμ δύο φορές. Εκκίνηση και τερματισμό την Κεντρική πλατεία Σπάρτης . Όλος ο αγώνας κινείται επί ασφαλτοστρωμένης διαδρομής, όπου θα υπάρχει φύλαξη από τα οχήματα, ενώ διασχίζει σχεδόν ολόκληρη την πόλη της Σπάρτης.

Όριο αγώνα: 1 ώρα και 45 λεπτά

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ:  στους σταθμούς θα προσφέρεται νερό ή αναψυκτικό.

  • Στα 2,5 χλμ
  • Στα 7 χλμ

 

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ:  οι διοργανωτές είναι υποχρεωμένοι να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την παρουσία ιατρού κατά την διάρκεια του αγώνα και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να  διασφαλιστεί η παρουσία επανδρωμένο ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης μέχρι την ολοκλήρωση του .

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής για την απόσταση των 10 χλμ έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών ενώ για την απόσταση των 5 χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνω των 15 ετών για τους ανήλικες από 15 έως και 18 ετών απαραίτητη η έγγραφη έγκριση του κηδεμόνα . Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν υποβληθεί σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Όλοι οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για ενδεχόμενα προβλήματα υγείας που μπορεί να παρουσιαστούν στους αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ :

- οι αθλητές θα πρέπει να φέρουν τον αριθμό στο στήθος και όχι στην πλάτη για να διευκολυνθεί το έργο των κριτών και των φωτογράφων του αγώνα.

-  Η οργανωτική επιτροπή δεν υποχρεούται να επιστρέψει το χρηματικό αντίτιμο σε περίπτωση που η συμμετοχή δε δύναται από την πλευρά του αθλητή .

- οι αθλητές που δεν θα ακολουθήσουν την σηματοδοτημένη και προκαθορισμένη διαδρομή θα ακυρώνονται. Θα υπάρχουν σημεία ελέγχου από κριτές τις οργάνωσης επιτροπής  κατά μήκος της διαδρομής.

- οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να έχουν προσέλθει στη γραμματεία το αργότερο μία ώρα  πριν την έναρξη του αγώνα , αλλιώς θα πρέπει να ενημερώσουν τηλεφωνικά τους υπεύθυνους για τυχόν καθυστέρηση της προσέλευσής τους , χωρίς βέβαια να μεταβάλλεται η ώρα εκκίνησης του αγώνα.

- πιθανή εγκατάλειψη αθλητών θα πρέπει να δηλώνεται στα μέλη της οργανωτική επιτροπή , στο όχημα που θα ακολουθεί τους αθλητές.   

- μέσα από την ιστοσελίδα www.spartarun.gr  και της σελίδας του αγώνα στο facebook θα παρέχονται διάφορες πληροφορίες σχετικά με την διαδρομή , τις παροχές και τους χώρους των αρχαιολογικών μουσείων που μπορούν να επισκεφτούν αθλητές και συνοδοί.

 

 

 

 

 

 

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΑ: Αναμνηστικό μετάλλιο θα λάβουν όλοι ανεξάρτητα οι δρομείς που θα τερματίσουν.

Κύπελλα θα λάβουν οι παρακάτω κατηγορίες:

ΑΓΩΝΙΣΜΑ 5 ΧΛΜ

Γενικής κατάταξης

-           Τρεις πρώτοι αθλητές

-           Τα τρία πρώτα αγόρια

-           Τα τρία πρώτα κορίτσια

ΑΓΩΝΙΣΜΑ 10 ΧΛΜ

Γενικής κατάταξης

-           Τρεις πρώτοι αθλητές

 

Ηλικιακή  Κατηγορία Ανδρών:  

                                    18-39 ετών οι τρείς πρώτοι αθλητές

                                    40 ετών και άνω οι τρεις πρώτοι αθλητές

Ηλικιακή Κατηγορία Γυναικών:                  

                        18-39 ετών οι τρείς πρώτες αθλήτριες

                                    40 ετών και άνω οι τρεις πρώτες  αθλήτριες

 

ΒΡΑΡΕΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ : Οι βραβεύσεις του αγώνα, θα ξεκινήσουν  στις 21:30

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση στον αγώνα, με chip χρονομέτρησης που τοποθετείται στο παπούτσι, και επιστρέφεται μετά το τέλος του αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Το κόστος συμμετοχής του αγώνα ορίζεται

ΑΓΩΝΙΣΜΑ 5 ΧΛΜ : ΑΤΟΜΙΚΕΣ  8 €

                                      ΟΜΑΔΙΚΕΣ 6 €

ΑΓΩΝΙΣΜΑ 10 ΧΛΜ : ΑΤΟΜΙΚΕΣ  10 €

                                        ΟΜΑΔΙΚΕΣ 8 €

*τυχόν έξοδα μεταφοράς των χρημάτων από διαφορετική τράπεζα βαρύνουν αποκλειστικά τον αθλητή.

ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗΣ : H γραμματεία του αγώνα, θα ανοίξει από τις 9:00 το πρωί του Σαββάτου  σε χώρο της Κεντρικής Πλατείας .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής και πληρωμές ηλεκτρονικών εγγραφών θα γίνονται από την ιστοσελίδα του αγώνα www.spartarun.gr και στα γραφεία πληροφορικής του Δήμου Σπάρτης στην οδό Γκορτσολόγου 61 την Παρασκευή 17/05 και το Σάββατο 18/05 ώρες γραφείου  .  Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν  μέχρι την συμπλήρωση του αριθμού των 700 αθλητών.  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καταθέσει το αντίτιμο του αγώνα από την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας ώστε να θεωρείτε έγκυρη η εγγραφή τους.

Προσοχή: περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.

ΦΥΛΑΞΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΩΝ :  κοντά στην εκκίνηση θα υπάρχει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα φυλάσσεται  σας  συνιστούμε μέσα στην τσάντα σας να μην έχετε αντικείμενα αξίας και χρήματα.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθιστώ τον τριαθλητικό εξοπλισμό μου; Κάνε βάρη για ταχύτητα

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Γιατί οι δρομείς πρέπει να χαμογελάνε περισσότερο 10+1 Συμβουλές προετοιμασίας για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Παγκόσμια ημέρα κατά της παχυσαρκίας Πώς μπορεί να ενισχύσει τον μεταβολισμό σας η «αντίστροφη δίαιτα»
FitnessPulse

Garmin FR family
Hoka
Runster
FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
17 Μαϊ 19
Ζήσε κι εσύ τις πιο απολαυστικές δρομικές εμπειρίες των adidas Runners x Intersport, κάθε εβδομάδα!
Εδώ και ένα μήνα, περισσότεροι από 180 runners ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των adidas Runners Athens και της INTERSPORT, απολαμβάνοντας χαλαρό τρέξιμο σε νέες running διαδρομές στα βόρεια και νότια προάστια.
16 Απρ 19
Άνοιξαν οι εγγραφές για το Kids Aquathlon Rafina που θα γίνει στις 11 Μαΐου 2019
Ο Δ.Ο.Π.Α.Π. Ραφήνας – Πικερμίου και η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου συνδιοργανώνουν το Σάββατο 11 Μαϊου 2019 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας την 3η παιδική-αναπτυξιακή ημερίδα Aquathlon (Κολύμβηση+Τρέξιμο) Ραφήνας με τον διακριτικό τίτλο "Kids Aquathlon Rafina 2019".
11 Απρ 19
Οι adidas Runners Athens και η INTERSPORT σε προσκαλούν σε νέες running διαδρομές στα βόρεια & νότια προάστια!
Οι adidas Runners Athens δίνουν ραντεβού για τρέξιμο κάθε Τρίτη στο κατάστημα INTERSPORT στη Γλυφάδα και κάθε Πέμπτη στο κατάστημα INTERSPORT στο THE MALL ATHENS.
02 Απρ 19
SOLAR RUN CHALLENGE adidas και Intersport σε καλούν να τρέξεις, να ξεπεράσεις τα όριά σου και να κερδίσεις
adidas και Intersport σε καλούν να τρέξεις, να ξεπεράσεις τα όριά σου και να κερδίσεις. Από την 21η Μαρτίου, κατέγραψε τα χιλιόμετρα που τρέχεις στην digital πλατφόρμα Solar Run Challenge και κέρδισε πλούσια δώρα ανάλογα με τις επιδόσεις σου


©2005-2019 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse