Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Volos Run
Kallithea Run
Nafplio Marathon
Atromitos Sifnos
Stis geitonies tis Athinas
X-treme Stores
Lenshop.gr
03 Νοέ 19 ← πίσω

Lefkas Trail Run 2019

LEFKAS TRAIL RUN 2019

 

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας, ο Αθλητικός Σύλλογος Λευκάδας “Φίλανδρος” και ο Δήμος Λευκάδας,  συνδιοργανώνουν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ), του Επιμελητηρίου Λευκάδας,  και της Περιφερειακής Ενότητας Λευκάδας,  και προκηρύσσουν τον αγώνα Ορεινού τρεξίματος Lefkas Trail Run 2019 ο οποίος περιλαμβάνει διαδρομές 23km,13 km, 5km ενηλίκων και 600m για παιδιά.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2019.

Σημείο εκκίνησης – τερματισμού: Λιμάνι Νικιάνας Λευκάδας.

Ώρα εκκίνησης: 23χλμ: 09:00π.μ.,13χλμ 09:30 Αγώνας 5χλμ: 09:15πμ, Αγώνας 600μ 10:30πμ

Διαδρομή αγώνα: Το μήκος των διαδρομών θα είναι 23, 13 και 5  χιλιόμετρα σε άσφαλτο, μονοπάτια και αγροτικούς δρόμους. Η διαδρομή θα διέρχεται από παραδοσιακούς οικισμούς, ιστορικά μνημεία και παλαιά μοναστήρια.

  • Οι δρομείς της διαδρομής των 23 χιλιομέτρων θα κινηθούν σε υψόμετρο από 1 έως 660 μέτρα, και η συνολική θετική υψομετρική θα είναι περίπου 1260 μέτρα.
  • Οι δρομείς της διαδρομής των 13 χιλιομέτρων θα κινηθούν σε υψόμετρο από 1 έως 660 μέτρα, και η συνολική θετική υψομετρική θα είναι περίπου 730 μέτρα.
  • Οι δρομείς της διαδρομής των 5 χιλιομέτρων θα κινηθούν σε υψόμετρο από 1 έως 150μέτρα, και η συνολική θετική υψομετρική θα είναι περίπου 150μέτρα.
  • Οι δρομείς της παιδικής διαδρομής των 600 μέτρων θα κινηθούν σε επίπεδο ασφαλτοστρωμένο δρόμο.

Κανονισμοί: Ισχύουν οι κανονισμοί όπως έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα.

Δήλωση συμμετοχής: Η δήλωση συμμετοχής στον αγώνα θα γίνεται ηλεκτρονικά στο www.lefkastrailrun.com

Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να συνοδεύεται με την καταβολή  του αντίστοιχου αντιτίμου με τους κάτωθι τρόπους:

  • Μέσω PayPal
  • με κατάθεση στον λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας 399-003-403-71  Σύλλογος Επαγγελματιών και προστασίας Περιβάλλοντος Νικιάνας (IBAN: GR 860-110399-00000-399-003-403-71)

Και με τους δύο τρόπους θα πρέπει να φαίνεται σαν αιτιολογία  το ονοματεπώνυμο του αθλητή (πχ Παπαδόπουλος Γεώργιος). Σε περίπτωση ηλεκτρονικής μεταφοράς των χρημάτων από άλλη τράπεζα πλην της Εθνικής  το επιπλέον κόστος βαραίνει τον αθλητή.

Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να παρουσιάζεται κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής.

Επιστροφή χρημάτων προβλέπεται μόνο σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα.

Οι εγγραφές για τον αγώνα ανοίγουν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου  2019.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή θα πρέπει ο κάθε αθλητής και αθλήτρια να έχει δηλωθεί και να έχει καταθέσει  το αντίτιμο της συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 31/10/2019. Η φόρμα των εγγραφών κλείνει την Πέμπτη 31/10/2019 το βράδυ. Όσοι προσέλθουν την ημέρα του αγώνα δίχως προηγηθείσα συμμετοχή δεν θα πάρουν αριθμό και δεν θα αναφέρονται στα αποτελέσματα.

Προσοχή: Η Γραμματεία θα δέχεται πληρωμή με μετρητά μόνο για τον παιδικό αγώνα (600m. Kids)

 

 

 

Κόστος συμμετοχής: 

23χλμ: 13€. Περιλαμβάνονται ηλεκτρονική χρονομέτρηση,  αναμνηστικό μετάλλιο για όσους τερματίσουν εντός χρονικού ορίου, τροφοδοσία αγώνα, γεύμα στον τερματισμό.

13χλμ: 10€. Περιλαμβάνονται ηλεκτρονική χρονομέτρηση,  αναμνηστικό μετάλλιο για όσους τερματίσουν εντός χρονικού ορίου, τροφοδοσία αγώνα, γεύμα στον τερματισμό.

5χλμ: 5€ Περιλαμβάνονται ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο για όσους τερματίσουν, τροφοδοσία αγώνα, γεύμα στον τερματισμό.

600μ: 3€  Περιλαμβάνονται νούμερο αθλητή, αναμνηστικό μετάλλιο για όσους τερματίσουν.  Μόνο για τον παιδικό αγώνα υπάρχει η δυνατότητα εξόφλησης του αντιτίμου συμμετοχής στην Γραμματεία του αγώνα το Σάββατο 2/11/2019 και Κυριακή 3/11/2019, αρκεί οι συμμετέχοντες να έχουν εγγραφεί  μέχρι και την Πέμπτη 31/10/2019. Τα κέρδη από τον παιδικό αγώνα των 600 μέτρων θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Μαντήλι λαιμού:  Για όλους δρομείς  είναι προαιρετική η επιλογή του μαντηλιού κατά την εγγραφή, και μπορεί να αποκτηθεί με το επιπλέον ποσό των 7 ευρώ αρκεί να  δηλωθεί μέχρι και την Παρασκευή 25-10-2019. Από εκεί και έπειτα δεν θα υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του μαντηλιού.

Εάν κάποιος θέλει να αγοράσει το μαντήλι, χωρίς να το έχει δηλώσει, μπορεί να το αποκτήσει μετά από το τέλος του αγώνα, στην τιμή των 15 ευρώ, και εφόσον θα υπάρχει διαθεσιμότητα.

 

Μεταφορά: Από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη στα ήδη υπάρχοντα δρομολόγια του ΚΤΕΛ για Λευκάδα οι ήδη εγγεγραμμένοι δρομείς έχουν έκπτωση 50% την οποία θα διασφαλίσουν την ημέρα παραλαβής του εισιτηρίου τους από 1/11/2019 και έπειτα επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα. Καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται να προβούν σε κράτηση θέσης νωρίτερα στα κατά τόπους πρακτορεία ΚΤΕΛ.

Διαμονή: Η Διοργάνωση έχει φροντίσει να πάρει έκπτωση από καταλύματα και ξενοδοχεία της περιοχής προκειμένου να εξυπηρετήσει το δρομικό και συνοδό κοινό. Επίσης για συλλόγους άνω των 25 ατόμων, οι οποίοι θα μεταβούν με δικό τους μέσο, υπάρχουν ειδικές τιμές για τις οποίες ο υπεύθυνος της εκδρομής πρέπει να έρθει σε επικοινωνία το συντομότερο με την διοργάνωση προκειμένου να γίνει εγκαίρως η κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού κλινών.

Βραβεύσεις: Θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης και στους 3 αγώνες ενηλίκων. Επίσης στον αγώνα 23 χλμ. θα βραβεύονται οι 3 πρώτοι κάθε κατηγορίας όπως αναγράφονται παρακάτω. Οι 3 πρώτοι άνδρες και οι 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης δεν θα βραβεύονται στις ηλικιακές κατηγορίες.

ΑΝΔΡΩΝ

1. έως 39 ετών

2. 40 – 49 ετών

2. 50–59ετών
3.60+ετών

 

 

ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1. έως 39 ετών

2.40–49 ετών
2. 50 +

Κατηγορίες 23  χιλιομέτρων:
Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 6 αθλητές. Σε αντίθετη περίπτωση η κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αμέσως επόμενη, ή στην προηγούμενη αν πρόκειται για την τελευταία.

Ασφάλεια αθλητών:

Οι Αθλητές και Αθλήτριες συμμετέχουν και ασφαλίζονται με δική τους ευθύνη και η ασφάλεια επιβαρύνει τους ίδιους.

Χρόνος αποκλεισμού(αφορά τα 23 χιλιόμετρα):

Οι Αθλητές που θα φθάνουν στον σταθμό «ΚΟΛΥΒΑΤΑ» (8ο χιλιόμετρο) μετά τις 2 ώρες από την έναρξη (με βάση το χρονόμετρο της διοργάνωσης), θα αποκλείονται από την συνέχεια του Αγώνα.

Εξοπλισμός αθλητών:

Οι Αθλητές εφ’ όσον επιθυμούν μπορούν να είναι εφοδιασμένοι με υδροδοχείο - τα υγρά θα διατίθενται σε πλαστικό ποτήρι, κινητό τηλέφωνο και αδιάβροχο τζάκετ εφ’ όσον ο καιρός είναι βροχερός.

Σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων οι διοργανωτές Σύλλογοι μπορούν να τροποποιήσουν τις διαδρομές ή και να ακυρώσουν ή να αναβάλλουν τους αγώνες για την ασφάλεια των αθλητών.

 

 

Γενικά:

Οι αριθμοί συμμετοχής θα δοθούν στην αφετηρία στο λιμάνι της Νικιάνας, πριν την έναρξη του αγώνα 07:00-08:00πμ και την προηγουμένη των Αγώνων από τις 5-9μμ.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6982339164 και 6972084504, ή στείλτε e mail στο lefkastrailrun@gmail.com

 
Για την οργανωτική ομάδα

Μανωλίτσης ΣτέφανοςΣου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Surf & Βurn: Surfing workout για Ισορροπία και Καύση Λίπους από την Ιωάννα Λαουμτζή «Παγκόσμιο ρεκόρ» σε μίλι με ... σκύλο για λαγό, δρομέας έτρεξε με ρυθμό 2.29 ανά χιλιόμετρο

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ο Chris Nikic θέλει να γίνει ο πρώτος άνθρωπος με Σύνδρομο Down που θα ολοκληρώσει Ironman Μαραθώνιος 2:27, ετών 59: οι 11 Συμβουλές
SNF Run. Φέτος σε Virtual μορφή! Συνέντευξη με τον πρ. πρωταθλητή των 5χλμ και 10χλμ Χρήστο Ζαρκάδα
FitnessPulse

MyElements Sports

Half Marathon EXPO

Garmin FR family
Fitness Awards
FitnessPulse.gr
Runster
Πρέπει να διαβάσετε
25 Ιουν 20
Η Camelbak μειώνει τα πλαστικά μιας χρήσης
Επιμέλεια: Άγγελος Μαυρογιάννης
Η Camelbak έχει μια αποστολή, να μειώσει τη χρήση του πλαστικού μιας χρήσης. Αυτό ξεκινάει αρχικά με την απόρριψη των μπουκαλιών μιας χρήσης. Αποφάσισε να ξαναχρησιμοποιείς.
15 Μάρ 20
Διαβάστε το νέο βιβλίο «Νενικήκαμεν» - Η ιστορία του πρώτου Μαραθωνοδρόμου (+Διαγωνισμός)
Αυτές τις μέρες, που εξαιτίας των δυσχερών καταστάσεων με τον κοροναϊο μένουμε περισσότερο στο σπίτι και είναι ευκαιρία να διαβάσουμε και κάποιο βιβλίο. Γι' αυτό σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση που έφτασε πρόσφατα τα χέρια μας.
05 Μάρ 20
Το ολοκαίνουριο adidas SL20 είναι εδώ και σε προκαλεί να γίνεις πιο γρήγορος από αυτά που σε κρατούν πίσω!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas λανσάρει το νέο πανάλαφρο παπούτσι για τρέξιμο adidas SL20 καινοτομώντας για άλλη μια φορά, όχι μόνο με τα υλικά του παπουτσιού, αλλά και με το τρόπο που αυτό θέλει να εμπνεύσει μέσα από την καμπάνια FASTER THAN.

©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse