Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
Volos Run
Kallithea Run
Nafplio Marathon
Stis geitonies tis Athinas
Methana Volcano Challenge
X-treme Stores

29 Μάρ 20 ← πίσω

6ος Αγώνας Δρόμου στη μνήμη Αναστάσιου Μελετιάδη (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Ο.Κ.Α ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Σας ενημερώνουμε ότι ο 6ος αγώνας Δρόμου στη μνήμη του Τάσου Μελετιάδη, που θα γινόταν την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020, αναβάλλεται. Νέα ημερομηνία θα οριστεί το επόμενο διάστημα.

---

Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

6ου ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ  ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΑΔΗ

 

     Ο ΟΚΑ ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΚΑΒΑΛΑΣ και ο ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας - Θράκης, την υποστήριξη  του Δήμου Καβάλας και την Δημωφέλεια  του Δήμου Καβάλας, διοργανώνουν τον 6ο αγώνα δρόμου στη μνήμη του αθλητή Αναστά-σιου Μελετιάδη σε δημόσια οδό με τους παρακάτω όρους:

 

1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:          ΚΥΡΙΑΚΗ  29  ΜΑΡΤΙΟΥ  2020

 

2. ΑΦΕΤΗΡΙΑ : ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

                    

3.ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΧΑΛΚΕΡΟ - ΚΑΒΑΛΑΣ

 

4. ΑΠΟΣΤΑΣΗ  10.500μ.                       

                             

5.ΩΡΑ EKΚINΗΣΗΣ : 11:00 π.μ.

 

6.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ                                                                            

 Έχουν οι αθλητές - τριες που ανήκουν στη δύναμη των σωματείων μελών του ΣΕΓΑΣ καθώς και βετεράνοι και ανεξάρτητοι αθλητές – τριες.

7.ΗΛΙΚΙΑ

Οι γεννηθέντες το έτος 2002 και μεγαλύτεροι.             

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ-ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ  ΣΤ΄-Ε’  & Δ’  ΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΕΣ  ΤΑ ΕΤΗ 2008-2009-2010  AΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

 

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:  ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ: 1000μ.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:  10.00 π.μ.

 

 

         8.    ΕΠΑΘΛΑ:

                Στον πρώτο νικητή – τρια  των 10.500 μ. θα απονεμηθεί κύπελλο,  χρυσό μετάλλιο.

  Στον δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο.

  Στον τρίτο νικητή-τρια χάλκινο μετάλλιο και σε όσους τερματίσουν    αναμνηστικά μετάλλια.

 

Στον  πρώτο  νικητή-τρια των Δημοτικών σχολείων θα απονεμηθεί  κύπελλο, χρυσό μετάλλιο.

Στον δεύτερο νικητή-τρια αργυρό μετάλλιο.

Στον τρίτο νικητή-νικήτρια χάλκινο μετάλλιο και σε όσους  τερματίσουν αναμνηστικά μετάλλια .              

 

9.ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:                                                                                                         Οι διοργανωτές, σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό Πρώτων Βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές-Διασώστες, που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.     Οι        συμμετέχοντες-δρομείς  , συμμετέχουν στη διοργάνωση με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και με ελεύθερη βούληση, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.                                                                                                                                   Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.                                                                                                                        Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.                                                                                     Στους αγώνες δεν θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική  τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (πιστοποίηση υγείας).

 Υπεύθυνες δηλώσεις θα υπάρχουν στην γραμματεία των αγώνων.

Οι αθλητές-τριες των σωματείων ΣΕΓΑΣ θα αγωνίζονται υποδεικνύοντας το δελτίο και την κάρτα υγείας θεωρημένη, όπως ο νόμος ορίζει.

10.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  Οι δηλώσεις συμμετοχής - εγγραφές των αθλητών – τριών θα γίνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση : tasosionn@gmail.com  ή μία ώρα και τριάντα λεπτά  πριν από την έναρξη του αγώνα.

11.ΓΕΝΙΚΑ.

  α) Στην κατηγορία των 10500 μ θα υπάρχει  συμμετοχή των πέντε (5) ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

β) Στην αφετηρία θα υπάρχει όχημα για την μεταφορά του ιματισμού των αθλητών στον χώρο τερματισμού.

γ) Μετά  το τέλος της εκδήλωσης  οι αθλητές θα μετακινηθούν στην αφετηρία για την παραλαβή των Ι.Χ τους .

12. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

Στους κ.κ. Ιωαννίδη Αναστάσιο τηλ: 6972246181 & Αρβανιτίδη  Δημήτριο 6937492919   

13.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ.

Ορίζεται  η προπονήτρια του ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ κα Μαυρομάτη Ρούλα η οποία θα συνεργάζεται με τους τεχνικούς συμβούλους της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας-Θράκης  κ.κ. Ζορμπά Σταύρο και Σουλτάνη Άγγελο.                     

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Βίντεο gopro δείχνει ότι κανένας συνωστισμός δεν υπήρχε στην παραλία Θεσσαλονίκης. Χρησιμοποιήθηκαν τηλεφακοί Ομοσπονδίες, σύλλογοι και δρομείς, οφείλουμε να προασπίσουμε μέσω της Πολιτείας το δικαίωμα στην Άθληση και την Υγεία

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το πραγματικό βίντεο της παραλίας Θεσσαλονίκης Αν θέλεις να πας στο χωριό για Πάσχα, υπάρχει τρόπος!
Κοροναϊός: Πρέπει να καθαρίζουμε τα προϊόντα που αγοράζουμε από το σούπερ μάρκετ; Πώς δε θα παχύνω στην καραντίνα;
Nutrition NewsGarmin FR family
Fitness Awards
FitnessPulse.gr
Runster
Πρέπει να διαβάσετε
15 Μάρ 20
Διαβάστε το νέο βιβλίο «Νενικήκαμεν» - Η ιστορία του πρώτου Μαραθωνοδρόμου (+Διαγωνισμός)
Αυτές τις μέρες, που εξαιτίας των δυσχερών καταστάσεων με τον κοροναϊο μένουμε περισσότερο στο σπίτι και είναι ευκαιρία να διαβάσουμε και κάποιο βιβλίο. Γι' αυτό σας έχουμε μια πολύ καλή πρόταση που έφτασε πρόσφατα τα χέρια μας.
05 Μάρ 20
Το ολοκαίνουριο adidas SL20 είναι εδώ και σε προκαλεί να γίνεις πιο γρήγορος από αυτά που σε κρατούν πίσω!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas λανσάρει το νέο πανάλαφρο παπούτσι για τρέξιμο adidas SL20 καινοτομώντας για άλλη μια φορά, όχι μόνο με τα υλικά του παπουτσιού, αλλά και με το τρόπο που αυτό θέλει να εμπνεύσει μέσα από την καμπάνια FASTER THAN.
04 Μάρ 20
Αυτό το Σάββατο 07.03, η Θεσσαλονίκη γίνεται FASTER THAN
Αλλάζουμε το νόημα του «Γρήγορου». «Γρήγορο» δεν είναι απλά ένας αριθμός, είναι αυτό που νιώθεις. Γιατί το τρέξιμο είναι θέμα προσωπικής αλλαγής και αυτοβελτίωσης.

©2005-2019 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse