Athens Marathon Vrtual
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Καλεντάρι
Saucony
Metron Group
X-treme Stores

11 Οκτ 20 ← πίσω

1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival 2020

* εγγραφές: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=5102427864c96822b56d3dd832762b72&l=GR&g=0


* δείτε επίσης: Αλλαγή ημερομηνίας 6ου Volos Half Run ZeniΘ και 1ου Γορίτσα Trail Run & MTB Festival 2020


Παρουσίαση μεταλλίου και διαδρομών 1ου Γορίτσα Trail Run & MTB Festival 2020


Ο αγαπημένος λόφος όλου του Βόλου αποκτά τον δικό του αγώνα!

Η Γορίτσα, το μέρος που όποιος έχει επισκεφτεί τον Βόλο δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει πάει εκεί, θα φιλοξενήσει το 1ο Trail Run & MTB την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020.

Αποστάσεις αγώνων 6.000 μέτρα.

15.000 μέτρα.

Παράλληλα θα γίνει και αγώνας ασφάλτου: Ανάβαση Γορίτσας, 2.100 μέτρα

Και αγώνας MOUNTAIN BIKE 20 χιλιομέτρων (5 γύροι των 4 χιλιομέτρων). Ευχαριστούμε για την επιμέλεια της διαδρομής του MTB την MTB4FUN VOLOS.

Επίσης Παιδικός Αγώνας 500 μέτρων.

Kαι πεζοπορία!

Διοργανωτής: Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου

με την υποστήριξη της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας.1ο Γορίτσα Trail Run & MTB Festival 2020Ο αγώνας θα γίνει με την σφραγίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου, του συλλόγου που γράφει ιστορία εδώ και 31 χρόνια. Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ).


Πολύτιμη θα είναι για μία ακόμη φορά όπως σε κάθε διοργάνωση και εκδήλωση που γίνεται στη Μαγνησία, η υποστήριξη και η κάλυψη από τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Μαγνησίας.

Τόπος διεξαγωγής ο Λόφος της Γορίτσας Βόλου
Φυσικά ο αγώνας θα γίνει προσαρμοσμένος στις απαιτήσεις της εποχής για τον covid. Έτσι στην εκκίνηση οι δρομείς θα ξεκινούν βάση του πρωτοκόλλου που θα ισχύει από τη ΓΓΑ την ημέρα του αγώνα. Στους σταθμούς λόγω του covid θα δίνεται μόνο σφραγισμένο νερό, και οι δρομείς οφείλουν να φέρουν μαζί τους ό,τι άλλο χρειάζονται. Αντισηπτικό θα υπάρχει διαθέσιμο παντού.


Θα γίνουν οι εξής αγώνες:


Ανάβαση Γορίτσας ασφάλτου, 2.100 μέτρα (ώρα εκκίνησης 09.30)

15.000 μέτρα TRAIL (ώρα εκκίνησης 10.00)

6.000 μέτρα TRAIL (ώρα εκκίνησης 10.30)


Και αγώνας MOUNTAIN BIKE 20 χιλιομέτρων (5 γύροι των 4 χιλιομέτρων) (ώρα εκκίνησης 13.00)

Η διοργάνωση του 1ου Γορίτσα Trail Run & MTB Festival λαμβάνοντας υπόψη την επιθυμία πολλών trail runners για διεξαγωγή απόστασης και μεγαλύτερης των 6 χιλιομέτρων, προσθέτει και αγώνα περίπου 15 χιλιομέτρων (η ακριβής απόσταση θα ανακοινωθεί σύντομα, μόλις οριστικοποιηθεί η διαδρομή). Όποιος έχει γραφτεί σε μικρότερη απόσταση και θέλει να τρέξει στα 15 χιλιόμετρα, μπορεί να ζητήσει την αλλαγή στο μέιλ sdyvolou@gmail.com

Κάθε αγώνας θα έχει ποσό συμμετοχής 5 ευρώ.
Όποιος γραφτεί σε 2 αγώνες, σύνολο 8 ευρώ.
Όποιος γραφτεί σε 3 αγώνες, σύνολο 10 ευρώ.
Θα κάνει δηλαδή μία κατάθεση, με το συνολικό ποσό ανάλογα των αγώνων. Οι ώρες ορίστηκαν ώστε να μπορεί κάθε αθλητής να μετέχει ακόμη και σε τρεις.


Συνολικό όριο συμμετοχών και για τους τρεις αγώνες ορίζεται ο αριθμός των 300 δρομέων ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός. Οι εγγραφές θα κλείσουν μόλις συμπληρωθούν 300 ολοκληρωμένες εγγραφές, και θα ακυρωθούν οι εκκρεμείς. Αν δεν έχουν συμπληρωθεί 300 εγγραφές, αυτές θα κλείσουν στις 5 Οκτωβρίου. Οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα λάβουν το ειδικό κατασκευασμένο μετάλλιο, συλλεκτικό μόνο για τον αγώνα του 2020 εμπνευσμένο από τον όμορφο λόφο μας, και από τα αρχαία που δεσπόζουν σε αυτόν. T-shirts δεν θα δοθούν, για τη μείωση του κόστους συμμετοχής και του κόστους διεξαγωγής του αγώνα.

* εγγραφές: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=5102427864c96822b56d3dd832762b72&l=GR&g=0


Προς διευκόλυνση όσων μένουν/βρίσκονται στον Βόλο, εγγραφές θα γίνονται και στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160.


Η τελική κατάταξη - αποτελέσματα από κάθε απόσταση θα γίνουν γνωστά μόλις τερματίσουν όλοι οι δρομείς επειδή θα ληφθεί υπόψη ο καθαρός χρόνος κάθε δρομέα καθώς όλοι θα ξεκινήσουν σε διαφορετική ώρα. Δηλαδή αυτός που θα τερματίσει χρονικά πρώτος ενδέχεται να μην είναι ο νικητής του αγώνα, αν ξεκίνησε αρκετά νωρίτερα από άλλους δρομείς. Για αυτόν τον λόγο, κανένας αθλητής δεν χρειάζεται να βιαστεί να ξεκινήσει. Ο κανονισμός αυτός υπάρχει όπως και σε κάθε αγώνα, λόγω του covid.

Η ποδηλασία θα ξεκινήσει ταυτόχρονα για όλους, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Έξτρα: ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ και ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ


Πεζοπορία


Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί πεζοπορία στις 08.30 με διάρκεια 1 ώρα και 30 λεπτά. Για την πεζοπορία δεν χρειάζεται να γίνουν εγγραφές, και δεν υπάρχει ποσό συμμετοχής.

Παιδικοί αγώνες

Τα παιδιά των αθλητών και του Βόλου θα μετέχουν σε συμβολικό αγώνα 500 μέτρων, χωρίς κατάταξη. Θα μετέχουν σε ξεχωριστούς αγώνες ανά 4 παιδιά και απόσταση 3 μέτρων μεταξύ τους στην εκκίνηση. Δεν χρειάζεται να γίνουν προεγγραφές για τους παιδικούς αγώνες. Ώρα εκκίνησης 11.30.

Σηματοδότηση:

Η διαδρομή θα είναι άψογα σηματοδοτημένη με χαρτόνια και κορδέλες που αφαιρεθούν μόλις λήξει ο αγώνας, ώστε να μην υπάρξει ρύπανση, καθώς και για να μην υπάρξει βάψιμο των δρόμων.Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών. Άτομα ηλικίας κάτω των 18 μπορούν να συμμετέχουν με την συναίνεση των γονέων (σχετική υπεύθυνη δήλωση θα υπάρχει στον χώρο της γραμματείας).

Γραμματεία


Αντί της παραδοσιακής γραμματείας, κάθε δρομέας θα παραλαμβάνει ατομικά τον αριθμό του όταν θα τον φωνάζουν, ενώ θα συμπληρώνει και το προβλεπόμενο έντυπο για τον covid.
Απονομές

Σε κάθε έναν από τους 4 αγώνες, θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι νικητές και οι 3 πρώτες νικήτριες, σε άτυπο βάθρο και σε απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων μεταξύ τους έκαστος.


Θεατές
Απαγορεύεται η παρουσία θεατών λόγω του πρωτοκόλλου που ενέκρινε η ΓΓΑ για την προστασία για τον covid.


Όλοι οι αθλητές και οι θεατές μπoρούν να απολαύσουν και μπάνιο στη θάλασσα, στις παραλίες με Γαλάζια Σημαία Άναυρος και Πλάκες, που βρίσκονται σε απόσταση 800 μέτρων από τη Γορίτσα.


* εγγραφές: https://results.chronolog.gr/registrationc1.aspx?h=5102427864c96822b56d3dd832762b72&l=GR&g=0

Έξτρα κανονισμοί για τον covid

Σε περίπτωση που η Πολιτεία την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (11 Οκτωβρίου 2020) θα έχει διαφοροποιήσει ή προσθέσει νέους κανόνες για τον covid που δεν ίσχυαν κατά τη δημοσίευση της προκήρυξης, θα υπάρξουν οι ανάλογες απαιτούμενες προσαρμογές στη διεξαγωγή του.


Το event του αγώνα στο facebook: https://www.facebook.com/events/213337096530147


-Η σελίδα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου στο facebook: https://www.facebook.com/sdyvolou/


Η σελίδα της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας στο facebook: https://www.facebook.com/%CE%9...


Χορηγός επικοινωνίας: RunningNews.gr
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Διαχείριση νοητική προπόνηση: πόσο συμβάλει στη νίκη? Μπαμπινιώτης: μη λέτε Virtual Run, πείτε το στα ελληνικά

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Σαλάτα του Σεφ: Η υγιεινή εκδοχή Τα μεγάλα διατροφικά οφέλη της γλυκοπατάτας
Τι είναι ένας Virtual Aγώνας και πως θα γίνει ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020; Προπονητικό Πρόγραμμα: Οδηγός Επιβίωσης (Μέρος Β)
FitnessPulse

Runster

FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
10 Νοέ 20
Τρέχουμε Virtual Marathon σε οποιεσδήποτε συνθήκες! Διέσχισε τη δική σου γραμμή εκκίνησης
Οι adidas Runners αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ένα community που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, που ζει για τη στιγμή που θα βρεθεί στους δρόμους για να τρέξει.
16 Οκτ 20
Βελτίωσε την απόδοσή σου με αυτές τις συμβουλές για τη διατροφή σου
 Ανεξάρτητα με το επίπεδο ή το τι τύπος δρομέα είσαι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθείς να βελτιωθείς, και το να προπονείσαι πιο σκληρά και πιο έξυπνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις.
14 Οκτ 20
Το νέο adidas Adizero Adios Pro θα δώσει φτερά στα πόδια σου από το πρώτο ως το τελευταίο χιλιόμετρο
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο μοντέλο adidas Adizero Adios Pro βγήκε στην αγορά πριν λίγες μέρες και έγινε ανάρπαστο σε σημείο εξαντλήσεως από την ιστοσελίδα της www.adidas.gr και όχι άδικα.
09 Οκτ 20
Οι adidas Runners Athens δοκίμασαν το νέο adidas Supernova και μοιράζονται την εμπειρία τους!
Τα μέλη των adidas Runners Athens, της μεγαλύτερης δρομικής κοινότητας της Αθήνας, είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο adidas Supernova στις προπονήσεις τους και να μοιραστούν την εμπειρία τους.
08 Οκτ 20
Δοκιμάσαμε τα νέα Reebok Forever Floatride Energy 2
Επιμέλεια: Γιώργος Σπύρος
Όταν έπιασα με τα χέρια μου το νέο μοντέλο της Reebok, τα Forever Floatride Energy 2, το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν «ωχ και αυτά ψήλωσαν!».


©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse