Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Άρθρα
Mizuno

Saucony

Castle Run


Cardio Run

X-treme Stores
Herbalife
15 Οκτ 20 ← πίσω

Τι είναι ένας Virtual Aγώνας και πως θα γίνει ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020;

VIRTUAL ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2020

 

 

Τι είναι ένας Virtual Aγώνας (Virtual Run);

 

Virtual είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί κάποιος να τρέξει την απόσταση που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του (Μαραθώνιο, 10χλμ ή 5χλμ) σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (πχ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. Πρόκειται για μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, και παράλληλη συμμετοχή σε έναν αγώνα, χωρίς τη φυσική παρουσία αλλά με τη συμμετοχή και άλλων, που και αυτοί τρέχουν την ίδια απόσταση, αλλά πιθανώς σε μία άλλη μέρα και σε μία διαφορετική διαδρομή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν την επιθυμητή απόστασή με μεγάλη ευελιξία, και αφού οι ίδιοι υποβάλλουν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας (περιγράφεται παρακάτω) τον χρόνο της επίδοσής τους, λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής, το μετάλλιο και το επίσημο t-shirt του αγώνα.

 

 

 

Τι πρέπει να κάνω για να συμμετάσχω στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020;

 

Η συμμετοχή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 προϋποθέτει χρήση της εφαρμογής του αγώνα. Κατεβάστε στην εφαρμογή Athens Marathon and Half (διαθέσιμη για IOS και Android) και επιλέξτε τον αγώνα “Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020”.

 

Η συμμετοχή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 συνεπάγεται την εγγραφή του ενδιαφερομένου και την καταβολή από πλευράς του της συνδρομής συμμετοχής.

 

Πότε θα πραγματοποιηθεί ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020;

 

Ημέρας Έναρξης: 08 Νοεμβρίου 2020 & Ημέρα Λήξης: 22 Νοεμβρίου 2020

 

Η εξέλιξη του αγώνα σε διάστημα 15 ημερών σημαίνει ότι κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να τρέξει την απόσταση της επιλογής του οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού αυτού διαστήματος επιθυμεί ή να τρέξει τη συγκεκριμένη απόσταση περισσότερες της μιας φοράς, ώστε να βελτιώνει τον χρόνο και υποβάλλοντας τα αποτελέσματά του να σκαρφαλώνει ψηλότερα στην κατάταξη των αποτελεσμάτων.

 

Στόχος μας πάντα η Αυτοβελτίωση!

 

 

Ποιες είναι οι διαθέσιμες αποστάσεις που μπορώ να τρέξω στο Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020;

 

    • Μαραθώνιος Δρόμος

    • Αγώνας 10χλμ

    • Αγώνας 5χλμ

 

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες της μίας αποστάσεις, υποβάλλοντας διαφορετική εγγραφή για κάθε απόσταση.

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής;

 

    ➢ Bib Number με το εικαστικό της διοργάνωσης που θα σας σταλεί ηλεκτρονικά μετά την υποβολή της εγγραφής σας και την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής.

    ➢ Πιστοποιητικό Συμμετοχής που μπορείτε να κατεβάσετε (download) από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

    ➢ Το Μετάλλιο του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020, το οποίο θα σας αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας.

    ➢ Το Επίσημο Τ-shirt (adidas) του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020, το οποίο θα σας αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας.

 

Η αποστολή με courier του πακέτου συμμετοχής στην ταχυδρομική σας διεύθυνση συμπεριλαμβάνεται στο ποσό της συνδρομής συμμετοχής.

 

H αποστολή θα πραγματοποιηθεί μέσω της DHL σε διάστημα περίπου ενός μήνα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

 

Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020 μπορείτε:

 

    • να μοιραστείτε (share) με τους φίλους σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα τις φωτογραφίες σας κατά τη διάρκεια του αγώνα

    • να προσκαλέσετε (nominate & challenge) φίλους και γνωστούς σας να λάβουν και αυτοί μέρος στον αγώνα.

 

 

Ποια είναι η διαδικασία και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να λάβω μέρος;

 

Βήμα 1: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Athens Marathon and Half (διαθέσιμη για IOS και Android) και να επιλέξετε τον αγώνα Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020.

 

Επίσης θα πρέπει να διαθέτετε smartphone ή smartwatch με οποιαδήποτε εφαρμογή καταγράφει τον χρόνο και την απόσταση που τρέχετε.

 

Βήμα 2: Υποβάλλετε την εγγραφή σας σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες. Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας, θα λάβετε μέσω email τον αριθμό συμμετοχής στον αγώνα.

 

Βήμα 3: Επιλέξτε τη μέρα και την ώρα που θέλετε να τρέξετε την απόσταση που έχετε δηλώσει, από τις 08 έως τις 22 Νοεμβρίου, το χρονικό διάστημα δηλαδή που διαρκεί ο αγώνας.

 

Βήμα 4: Την μέρα που θα επιλέξετε να τρέξετε την απόσταση που έχετε δηλώσει (οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού διαστήματος που διαρκεί ο αγώνας) βγάλτε μια φωτογραφία ή αποτυπώστε με στιγμιότυπο (screenshot) το αποτέλεσμα και την απόσταση που έχετε καταγράψει στο smartphone ή smartwatch σας.

 

Βήμα 5: Στείλτε τη φωτογραφία ή το αποτύπωμα (screenshot) πατώντας στο εικονίδιο “Submit Result” της εφαρμογής μας.

 

Βήμα 6: Δείτε στο τέλος της ημέρας τα αποτελέσματα όλων των συμμετεχόντων και τη δική σας κατάταξη στον αγώνα.

 

Συμμετέχουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε! Απολαμβάνουμε έναν διαφορετικoύ τύπου Αγώνα!

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Ασκήσεις με το βάρος του σώματος για ένα ουσιαστικό καλοκαίρι! Φέτος το καλοκαίρι κάνουμε προπόνηση στην άμμο

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Αγγελική και Γρηγόρης στο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων: Η πιο όμορφη βόλτα Από το ψυχιατρείο στο δρόμο για το Σπάρταθλον
16 Οκτωβρίου & Παγκόσμια ημέρα διατροφής! Η σημασία της σωστής ενυδάτωσης
FitnessPulseCYBEX AVI

Salomon

Athens Marathon EXPO

Thessaloniki Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
22 Οκτ 21
Δοκιμάζουμε τα νέα μοντέλα Reebok: Floatride Energy GROW & Floatride Energy 3
RunningNews.gr Shoe reviews
Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Δαφνής και η personal trainer Κάτια Στρατουδάκη δοκιμάζουν για το RunningNews.gr τα τα νέα μοντέλα παπουτσιών της Reebok. το Floatride Energy 3 και το Floatride Energy GROW αντίστοιχα, είναι δυο μοντέλα υψηλής ποιότητας , σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, ιδανικά για απαιτητικούς δρομείς
10 Οκτ 21
Emelia: Μελάσα ανώτερης ποιότητας – μοναδικής γεύσης
Ως μία από τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη, η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι μια Yπερτροφή, που καλύπτει συνολικά τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού προκειμένου να παραμένει υγιής. Όμως κάθε μελάσα διαφέρει από την ποιότητα των ζαχαροκάλαμων, τον τρόπο συγκομιδής τους και τη μέθοδο παραγωγής της. Η Emelia είναι μελάσα ανώτερης ποιότητας και μοναδικής γεύσης, διότι δεν είναι προϊόν σύνθλιψης και απόσταξης
30 Σεπ 21
Mizuno Running. Συλλεκτική Έκδοση Wave Skyrise 2 Amsterdam
Τιμώντας την Ιαπωνική της κληρονομιά, η Mizuno συνεργάζεται ξανά με το Rijksmuseum για να σχεδιάσει αυτή την συλλεκτική έκδοση για τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ 2021 του οποίου είναι επίσημος χορηγός. Η έμπνευση του σχεδίου προέρχεται από τα διάφορα εκθέματα του Ασιατικού Περιπτέρου
16 Σεπ 21
UA HOVR™ Mega 2 Clone: Τεχνολογικά Εξελιγμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε Δρομέα!
Η τεχνολογία στο επάνω μέρος του Mega 2 Clone, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να αποτρέπει τις τριβές που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς.


©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse