Athens Marathon Vrtual
Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Roly Greece NSCoaching My Athlete Energy Photos Trinews.gr Kasimis Training
Άρθρα
Saucony
Metron Group
X-treme Stores

15 Οκτ 20 ← πίσω

Τι είναι ένας Virtual Aγώνας και πως θα γίνει ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020;

VIRTUAL ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2020

 

 

Τι είναι ένας Virtual Aγώνας (Virtual Run);

 

Virtual είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί κάποιος να τρέξει την απόσταση που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του (Μαραθώνιο, 10χλμ ή 5χλμ) σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (πχ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα μεταξύ του διαστήματος που εξελίσσεται ο αγώνας αυτός. Πρόκειται για μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, και παράλληλη συμμετοχή σε έναν αγώνα, χωρίς τη φυσική παρουσία αλλά με τη συμμετοχή και άλλων, που και αυτοί τρέχουν την ίδια απόσταση, αλλά πιθανώς σε μία άλλη μέρα και σε μία διαφορετική διαδρομή. Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν την επιθυμητή απόστασή με μεγάλη ευελιξία, και αφού οι ίδιοι υποβάλλουν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας (περιγράφεται παρακάτω) τον χρόνο της επίδοσής τους, λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής, το μετάλλιο και το επίσημο t-shirt του αγώνα.

 

 

 

Τι πρέπει να κάνω για να συμμετάσχω στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020;

 

Η συμμετοχή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 προϋποθέτει χρήση της εφαρμογής του αγώνα. Κατεβάστε στην εφαρμογή Athens Marathon and Half (διαθέσιμη για IOS και Android) και επιλέξτε τον αγώνα “Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020”.

 

Η συμμετοχή στον Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020 συνεπάγεται την εγγραφή του ενδιαφερομένου και την καταβολή από πλευράς του της συνδρομής συμμετοχής.

 

Πότε θα πραγματοποιηθεί ο Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020;

 

Ημέρας Έναρξης: 08 Νοεμβρίου 2020 & Ημέρα Λήξης: 22 Νοεμβρίου 2020

 

Η εξέλιξη του αγώνα σε διάστημα 15 ημερών σημαίνει ότι κάθε συμμετέχων έχει τη δυνατότητα να τρέξει την απόσταση της επιλογής του οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού αυτού διαστήματος επιθυμεί ή να τρέξει τη συγκεκριμένη απόσταση περισσότερες της μιας φοράς, ώστε να βελτιώνει τον χρόνο και υποβάλλοντας τα αποτελέσματά του να σκαρφαλώνει ψηλότερα στην κατάταξη των αποτελεσμάτων.

 

Στόχος μας πάντα η Αυτοβελτίωση!

 

 

Ποιες είναι οι διαθέσιμες αποστάσεις που μπορώ να τρέξω στο Virtual Μαραθώνιο Αθήνας 2020;

 

    • Μαραθώνιος Δρόμος

    • Αγώνας 10χλμ

    • Αγώνας 5χλμ

 

Μπορείτε να επιλέξετε περισσότερες της μίας αποστάσεις, υποβάλλοντας διαφορετική εγγραφή για κάθε απόσταση.

 

Τι περιλαμβάνει το πακέτο συμμετοχής;

 

    ➢ Bib Number με το εικαστικό της διοργάνωσης που θα σας σταλεί ηλεκτρονικά μετά την υποβολή της εγγραφής σας και την καταβολή της συνδρομής συμμετοχής.

    ➢ Πιστοποιητικό Συμμετοχής που μπορείτε να κατεβάσετε (download) από την εφαρμογή ή την ιστοσελίδα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

    ➢ Το Μετάλλιο του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020, το οποίο θα σας αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας.

    ➢ Το Επίσημο Τ-shirt (adidas) του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020, το οποίο θα σας αποσταλεί στην ταχυδρομική διεύθυνση που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας.

 

Η αποστολή με courier του πακέτου συμμετοχής στην ταχυδρομική σας διεύθυνση συμπεριλαμβάνεται στο ποσό της συνδρομής συμμετοχής.

 

H αποστολή θα πραγματοποιηθεί μέσω της DHL σε διάστημα περίπου ενός μήνα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

 

Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής του Virtual Μαραθωνίου Αθήνας 2020 μπορείτε:

 

    • να μοιραστείτε (share) με τους φίλους σας στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα τις φωτογραφίες σας κατά τη διάρκεια του αγώνα

    • να προσκαλέσετε (nominate & challenge) φίλους και γνωστούς σας να λάβουν και αυτοί μέρος στον αγώνα.

 

 

Ποια είναι η διαδικασία και τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσω για να λάβω μέρος;

 

Βήμα 1: Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε κατεβάσει την εφαρμογή Athens Marathon and Half (διαθέσιμη για IOS και Android) και να επιλέξετε τον αγώνα Virtual Μαραθώνιος Αθήνας 2020.

 

Επίσης θα πρέπει να διαθέτετε smartphone ή smartwatch με οποιαδήποτε εφαρμογή καταγράφει τον χρόνο και την απόσταση που τρέχετε.

 

Βήμα 2: Υποβάλλετε την εγγραφή σας σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες. Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία την εγγραφή σας, θα λάβετε μέσω email τον αριθμό συμμετοχής στον αγώνα.

 

Βήμα 3: Επιλέξτε τη μέρα και την ώρα που θέλετε να τρέξετε την απόσταση που έχετε δηλώσει, από τις 08 έως τις 22 Νοεμβρίου, το χρονικό διάστημα δηλαδή που διαρκεί ο αγώνας.

 

Βήμα 4: Την μέρα που θα επιλέξετε να τρέξετε την απόσταση που έχετε δηλώσει (οποιαδήποτε μέρα εντός του χρονικού διαστήματος που διαρκεί ο αγώνας) βγάλτε μια φωτογραφία ή αποτυπώστε με στιγμιότυπο (screenshot) το αποτέλεσμα και την απόσταση που έχετε καταγράψει στο smartphone ή smartwatch σας.

 

Βήμα 5: Στείλτε τη φωτογραφία ή το αποτύπωμα (screenshot) πατώντας στο εικονίδιο “Submit Result” της εφαρμογής μας.

 

Βήμα 6: Δείτε στο τέλος της ημέρας τα αποτελέσματα όλων των συμμετεχόντων και τη δική σας κατάταξη στον αγώνα.

 

Συμμετέχουμε από όπου κι αν βρισκόμαστε! Απολαμβάνουμε έναν διαφορετικoύ τύπου Αγώνα!

 

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Έχεις activity tracker; Μάθε τι είναι το HRV Γιατί η σωστή τεχνική των ασκήσεων ενδυνάμωσης είναι σημαντική και tips για να την βελτιώσεις

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τύποι τρεξίματος και αποφυγή καταπόνησης, για μέγιστη ενεργειακή απόδοση Κατερίνα Στεφανίδη: «Αν είχα μείνει στην Ελλάδα, θα είχα παρατήσει τον αθλητισμό»
Λιγότεροι καρδιακοί παλμοί, πιο υγιής καρδιά και αγγεία Σύνδρομα Υπέρχρησης των Δρομέων
FitnessPulse

Alexander the Great Marathon

FitnessPulse.gr
Runster
Πρέπει να διαβάσετε
16 Οκτ 20
Βελτίωσε την απόδοσή σου με αυτές τις συμβουλές για τη διατροφή σου
 Ανεξάρτητα με το επίπεδο ή το τι τύπος δρομέα είσαι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθείς να βελτιωθείς, και το να προπονείσαι πιο σκληρά και πιο έξυπνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις.
14 Οκτ 20
Το νέο adidas Adizero Adios Pro θα δώσει φτερά στα πόδια σου από το πρώτο ως το τελευταίο χιλιόμετρο
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο μοντέλο adidas Adizero Adios Pro βγήκε στην αγορά πριν λίγες μέρες και έγινε ανάρπαστο σε σημείο εξαντλήσεως από την ιστοσελίδα της www.adidas.gr και όχι άδικα.
09 Οκτ 20
Οι adidas Runners Athens δοκίμασαν το νέο adidas Supernova και μοιράζονται την εμπειρία τους!
Τα μέλη των adidas Runners Athens, της μεγαλύτερης δρομικής κοινότητας της Αθήνας, είχαν την αποκλειστική ευκαιρία να δοκιμάσουν το νέο adidas Supernova στις προπονήσεις τους και να μοιραστούν την εμπειρία τους.
08 Οκτ 20
Δοκιμάσαμε τα νέα Reebok Forever Floatride Energy 2
Επιμέλεια: Γιώργος Σπύρος
Όταν έπιασα με τα χέρια μου το νέο μοντέλο της Reebok, τα Forever Floatride Energy 2, το πρώτο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό ήταν «ωχ και αυτά ψήλωσαν!».
18 Σεπ 20
Δοκιμάσαμε το νέο adidas Supernova στα COSMOS SPORT και νιώθουμε πιο έτοιμοι για προπόνηση!
Το ολοκαίνουριο adidas Supernova «έφτασε» στο cosmossport.gr, συνεχίζοντας την παράδοση αξιοπιστίας και σταθερότητας της σειράς Supernova που έχει καθιερώσει η adidas τα τελευταία χρόνια.

©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse