Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Ενημέρωση
Saucony
X-treme Stores

06 Απρ 21 ← πίσω

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν τα 381 μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου το τρέξιμο, τις πεζοπορίες και τις ασφαλείς δραστηριότητες στη φύση

Μετά από 4 συνεχόμενες βδομάδες στις οποίες οι πεζοπορίες ξεκινούσαν από τη Γορίτσα λόγω της απαγόρευσης μετακινήσεων για άσκηση με όχημα, οι πεζοπόροι είχαν την ευκαιρία την Κυριακή που πέρασε, να πάνε με ιχ λίγο πιο μακριά, στην Αγριά, όπου ήταν η αφετηρία για τη διαδρομή της εβδομάδας. Μετά την άτυπη συνάντηση και την αναμνηστική φωτογραφία όλοι χώρισαν και έκαναν τη δική τους πορεία σε ομάδες ως 7 ατόμων, όσων επιτρέπει η διάταξη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Άλλοι έκαναν 14 χιλιόμετρα, ενώ τη μεγαλύτερη διαδρομή έκανε 7μελές γκρουπ που κινήθηκε σε Ατομική πεζοπορία Αγριά - Βροχιά - Σερβανάτες - Άγιος Λαυρέντιος - Δράκεια - Ανεμούτσα – Αγριά κάνοντας 22,5 χιλιόμετρα σε 6 ώρες και 50 λεπτά, με υψομετρική 835 μέτρων. Τμήμα της διαδρομής αποτελεί μέρος του Κένταυρου Υπερμαραθώνιου Πηλίου που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα διεξαχθεί στις 30 Μαΐου από τον Νίκο Μαγγίτση, τον Γιώργο Ράιο και την ομάδα τους. Σημειώνεται ότι τότε θα γίνουν διαδρομές 52, 23 και 6 χιλιομέτρων, και τα μέλη του ΣΔΥ Βόλου που θέλουν να μετέχουν, μπορούν να απευθύνονται στον Κώστα Παλάντζα που ανέλαβε τις εγγραφές.

Άλμπουμ φωτογραφιών εδώ.

βίντεο:Πριν μερικές ημέρες επισκέφθηκε τον Βόλο ο πρόεδρος της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών Νίκος Τουμπουλίδης. Τα μέλη του ΣΔΥΒ είχαν την ευκαιρία να τρέξουν μαζί του, και να συζητήσουν για θέματα που αφορούν τις δράσεις τους. Η ΟΜΓ είναι όπως και ο ΣΔΥ Βόλου μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού - Υπεραποστάσεων, και κάθε σύλλογος βάζει το δικό του λιθαράκι, συμβάλλοντας να οδηγηθεί το δρομικό κίνημα της χώρας μας σε επίπεδα που κανένας δεν θα φανταζόταν παλαιότερα.


Στις 3 διαδρομές του Virtual 44ου Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας έτρεξε από το Βελεστίνο ο Στέργιος Κουσκουρίδας κάνοντας 5χλμ σε 19'34, και 10 χιλιόμετρα σε 42'32. Μια βδομάδα πριν είχε κάνει και τον Ημιμαραθώνιο σε 1 ώρα 32'04.

Για τους πραγματικούς ήρωες της ζωής, τα παιδιά που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο, έτρεξαν 5 χιλιόμετρα στη Νέα Αγχίαλο οι Βασίλης, Θάλεια και Κώστας Αθανασίου.

Πάρα πολλές ήταν οι δράσεις των 381 μελών του ΣΔΥ Βόλου και μέσα στη βδομάδα. Ενδεικτικά μερικές από αυτές ήταν:

37χλμ σε 3 ώρες 02’ έτρεξε ο Χρήστος Παρασκευάς, και σε άλλες προπονήσεις 23,3χλμ σε 1 ώρα 41 και 15χλμ σε 1:05.
33 χιλιόμετρα trail, 1500 υψομετρική σε 3 ώρες 44' ο Ευριπίδης Μπουμπουζιώτης.
28,5χλμ trail σε 4:17 ο Λίνος Βίγκλας.
Πεζοπορία με πολύ χιόνι στις κορυφές από τον Γιώργο Γεργογιάννη. Άγιος Γεώργιος Νηλείας - Σχιτζουραύλι - Δραμάλα - Μέγα Ίσωμα.
25 χιλιόμετρα trail ο Γιάννης Γκινίδης.
23km trail, 1.050 υψομετρική σε 3 ώρες 08' από Νίκο Βαούτη, Μάρθα Ξηροφώτου.
22χλμ trail με 1150μ υψομετρική σε 2:48 ο Κώστας Πολίτης.
Τρεις πεζοπορίες την Κυριακή από τον Στάθη Καραδημητρίου, με βασική την πρωινή στο Τησαίο Όρος στο Τρίκερι μαζί με τους Νίκο Μαγγίτση, Δημήτρη Ρούση, Σάκη Κατσαντώνη, Έρικ Βλάχο. Το μεσημέρι έκανε ατομική πεζοπορία Αγριά προς Ανεμούτσα, και το απόγευμα στη Γορίτσα.
Πεζοπορία 21.5 χλμ οι Χρήστος Βαργιαμίδης Χρήστος Μπάντης σε Αγριά - Άγιο Λαυρέντιο - Δράκεια - Ανεμούτσα - Αγριά.
Ημιμαραθώνιος σε 1 ώρα και 34 λεπτά από τον Δημήτρη Κυριακόπουλο.
Ορεινός Ημιμαραθώνιος στην Πάρνηθα από τον Γιώργο Πατσαρούχα: Τελεφερίκ - σανατόριο - γήπεδο ΣΕΓΑΣ, επιστροφή.
20χλμ σε 1:31 ο Πέτρος Γεωργούλας και 17,5χλμ σε 1 ώρα 24’.
17χλμ trail με 900μ υψομετρική σε 2 ώρες 05’ ο Κώστας Πολίτης.
17 χλμ πεζοπορία σε κυκλική διαδρομή Λαύκος-Πλατανιά-Μικρό η Άρτεμις Λιόλιου και η Κική Φιλίππου.
16 χιλιόμετρα Βόλος-Αλυκές από Κώστα Παλάντζα, Γιώργο Παπαϊωάννου, και 14χλμ από τον Αντώνη Δροσινό.
15 χιλιόμετρα σε 1 ώρα και 10 λεπτά, από Ηλία Νόλη, Νίκο Μόσιο.
15 χιλιόμετρα σε 1 ώρα 21' από τον Άρη Γεωργαντά στη Στυλίδα.
15 χιλιόμετρα trail με με 900μ υψομετρική ο Θανάσης Αλεξίου.
10,3χλμ σε 51’ ο Αντώνης Νικολόπουλος στη Ξάνθη.
10χλμ οι Ευαγγελία Παπαχρήστου, Μαρία Διαμαντοπούλου στο Πανθεσσαλικό.
10χλμ σε 56’30 ο Κώστας Ξένος.
10χλμ ο Τάσος Μπαϊράμης.
10χλμ σε 1 ώρα 05’ ο Γιώργος Τσοκάνης στην παραλία και τη Γορίτσα.
10 χιλιόμετρα από Δημήτρη Κοτσίλιο, Παντελή Ζήση.
9χλμ πεζοπορία στα Χάνια ο Κώστας Τσουράπας.
Γορίτσα Trail από Εύη Μυλωνά, Γιάννη Αντωνίου, Τρύφωνα Καραμανλή, Χριστίνα Χατζηγιαννίδου.
Νηες, Μετόχι, και κατόπιν Γατζέα και στο μοναστήρι της Αγίας Τριάδας, από τη Λίνα Δανιηλίδη.
Μηλιές Καταφίδι η Χριστίνα Σινιώρη.
Ορεινή προπόνηση από τον Βασίλη Ζαφειρίου.
Πεζοπορία και αναρρίχηση στη Σκιάθο ο Χρήστος Τσιτσιγιάννης.
8.900μ σε 38’ ο Ορέστης Πατρώνης.
8 χιλιόμετρα σε 45 λεπτά από τη Μάρω Μακροθανάση, στο αθλητικό κέντρο «Παλέρμο» Καρδίτσας.
Πεζοπορία η Έλλη Τασιά στα βουνά της Λιβαδειάς.
7 χιλιόμετρα σε 38'46 ο Γιώργος Μπατζιώρας, ενώ σε άλλη προπόνηση έτρεξε στο Καρνάγιο με τους Αρίστο Μακρή, Δήμητρα Σιώζου, Ελένη Κουζάκη.
6χλμ η Ηρώ Καρασμάνογλου.
Χορευτό - Άγιοι Σαράντα ο Δημήτρης Παπουτσής.Όσον αφορά τις ποδηλατικές προπονήσεις, 128χλμ η Πέγκυ Μάρθα, 107χλμ Γύρο Πηλίου σε 6 ώρες ο Γιώργος Ζήκος. 74 χιλιόμετρα έκανε ο Χαράλαμπος Μάνδρος. 40 χιλιόμετρα ποδήλατο στον Αλμυρό οι Μπάμπης Μπάρδας, Νεραντζούλα Πραγματευτή. Mountan bike στη Γορίτσα ο Γιάννης Κλόκας.

7 νέα μέλη γράφτηκαν στον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου στο πρόσφατο διάστημα και ο ΣΔΥΒ τους καλωσορίζει στις τάξεις του. Πρόκειται για τους Εύη Βασιλειάδου, Παρασκευή Καρακατσάνη, Αλέξανδρο Κόρμπο, Αναστάσιο Μπαϊράμη, Peter Booth, Κωνσταντίνο Ξένο, Δήμητρα Πουλούλη, έτσι ο ΣΔΥΒ αριθμεί πλέον 381 ενεργά μέλη. Οι εγγραφές νέων μελών γίνονται πάντα στο κατάστημα Aspirina, Δημητριάδος 160, και το συνολικό – συμβολικό ποσό εγγραφής-συνδρομής είναι 5 ευρώ.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Βάλε αυτά τα τρόφιμα στην διατροφή σου και θα δεις τις επιδόσεις σου να απογειώνονται L-Γλουταμίνη: Ο Σύμμαχος της Αποκατάστασης…και όχι μόνο

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ψυχική υγεία και σωματική άσκηση Το τρέξιμο πηγή ενδυνάμωσης χαρακτήρα και ψυχολογίας
5+1 ταινίες αφιερωμένες στο τρέξιμο με πρωταγωνιστές δρομείς «Στη 2η μεταμόσχευση όχι μόνο κατέρρευσα, είχα φύγει και δεν το ήξερα» - Μάριος Μαρκόπουλος
Nutrition News

Runster

FitnessPulse.gr

Πρέπει να διαβάσετε
11 Φεβ 21
Δοκιμάζουμε το νέο adidas ULTRABOOST 21 - Μια HI ENERGY εμπειρία running
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η adidas παρουσίασε πριν λίγες μέρες το νέο ULTRABOOST 21, την ανανεωμένη έκδοση του πιο επιτυχημένου running παπουτσιού της εταιρείας και μας υπόσχεται πως αυτό το running μοντέλο θα μας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας σε κάθε διασκελισμό.
27 Ιαν 21
Cryosauna Therapy: Κλείσε θέση στην Ολόσωμη Κρυοθεραπεία που θα απογειώσει τις επιδόσεις σου!
Χάρη στις δυνατότητες της σύγχρονης επιστημονικής και τεχνολογικής εξέλιξης στην ιατρική, ο φυσικοθεραπευτής έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει παράλληλα νέες εξελιγμένες μορφές θεραπευτικών μέσων. Η Ολόσωμη Κρυοθεραπεία είναι μία διαδικασία κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα μας πάρα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που ενισχύουν την θεραπευτική δράση
10 Νοέ 20
Τρέχουμε Virtual Marathon σε οποιεσδήποτε συνθήκες! Διέσχισε τη δική σου γραμμή εκκίνησης
Οι adidas Runners αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ένα community που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, που ζει για τη στιγμή που θα βρεθεί στους δρόμους για να τρέξει.
16 Οκτ 20
Βελτίωσε την απόδοσή σου με αυτές τις συμβουλές για τη διατροφή σου
 Ανεξάρτητα με το επίπεδο ή το τι τύπος δρομέα είσαι, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθείς να βελτιωθείς, και το να προπονείσαι πιο σκληρά και πιο έξυπνα είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνεις.
14 Οκτ 20
Το νέο adidas Adizero Adios Pro θα δώσει φτερά στα πόδια σου από το πρώτο ως το τελευταίο χιλιόμετρο
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο μοντέλο adidas Adizero Adios Pro βγήκε στην αγορά πριν λίγες μέρες και έγινε ανάρπαστο σε σημείο εξαντλήσεως από την ιστοσελίδα της www.adidas.gr και όχι άδικα.


©2005-2020 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse