Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

Saucony

Castle Run


Cardio Run

X-treme Stores
BioFreeze
17 Οκτ 21 ← πίσω

1ο West Run Würth

* δείτε επίσης : 1o West Run Würth - Οι ώρες λειτουργίας των 6 Γραμματειών παραλαβής


Την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Αγίων Αναργύρων - Καματερού, η διοργάνωση με την επωνυμία 1ο West Run Würth, που έρχεται  να ταράξει τα νερά της δρομικής κοινότητας.

 

Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις υπέροχες διαδρομές της διοργάνωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στην διοργάνωση μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία!

 

Οι εγγραφές του 1ου West Run Würth άνοιξαν σήμερα 30 Αυγούστου και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν. Όπως είναι γνωστό περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χλμ, σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ), 5 χλμ και παιδικό αγώνα.

 

Ακόμα, θα ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 6 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση.

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία

 

Δικαίωμα συμμετοχής στο 1ο West Run Würth θα έχουν μόνο όσοι έχουν πληρώσει το σχετικό αντίτιμο που επέλεξαν.

 

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για ανήλικους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του.

 

 

 

Η ιστοσελίδα της διοργάνωσης ενημερώνεται καθημερινά, και οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, μπορούν να την επισκέπτονται για οποιαδήποτε πληροφορία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο info@westrun.gr

 

Κάνε like στη σελίδα στο facebook & follow στο instagram για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις του νέου μεγάλου δρομικού γεγονότος!!!

 

Hashtag: #westrun #westrunwürth #würthellas #würth #mysportevent

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

Η Προκήρυξη του 1ου West Run Würth

 

 

Την Κυριακή 17 Οκτωβίου 2021, θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμο Αγ. Αναργύρων / Καματερού, η νέα δρομική διοργάνωση, με την επωνυμία WEST RUN WÜRTH, που θα περιλαμβάνει αποστάσεις 20 χιλιομέτρων, σκυταλοδρομία 20 χιλιομέτρων (2 Χ 10 χλμ), 5 χιλιομέτρων και παιδικό αγώνα 1 χιλιομέτρου. Την τεχνική επιμέλεια και υποστήριξη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η εταιρεία MYSPORTEVENT.
Περισσότερες πληροφορίες του αγώνα θα προστίθενται καθημερινά στην ιστοσελίδα www.westrun.gr, καθώς και από την σελίδα fb της διοργάνωσης.

 

Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

 1. 1.                Ημερομηνία Αγώνα
  Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021

 

 1. 2.                Τόπος διεξαγωγής
  Δήμος Αγ. Αναργύρων / Καματερού

 

 1. 3.                Αφετηρία – Τερματισμός
  Πλατεία Αγίων Αναργύρων

 

 1. 4.                Αποστάσεις αγώνων
  – Αγώνας δρόμου (άσφαλτος) 20 χλμ
  – Αγώνας Relay (άσφαλτος) 20 χλμ (Σκυταλοδρομία 2 x 10 χλμ)
  – Αγώνας δρόμου (άσφαλτος) 5 χλμ
  – Αγώνας παιδικός 1 χλμ (άσφαλτος)

 

5. Δικαίωμα Συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Για κάτω των 18 ετών ζητείται Υπεύθυνη Δήλωση από τον γονέα ή κηδεμόνα.

Με βάση τις τωρινές οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση 1o West Run Würth, έχουν οι δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης, έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής τους από τις γραμματείες παραλαβής. Σύμφωνα με την απόφαση (19/8/2021), της Επιτροπής, για τη διεξαγωγή αγώνων μαζικού αθλητισμού (με περισσότερους από 300 αθλητές) από 1/9/2021 θα συμμετέχουν μόνο εμβολιασμένοι κατά ποσοστό τουλάχιστον 95% και έως ποσοστό 5% θα επιτρέπονται μη εμβολιασμένοι, για να μην στερηθεί  το δικαίωμα συμμετοχής σε όσους δεν μπορούν να εμβολιαστούν για ιατρικούς λόγους ή λόγω ηλικίας. Οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να έχουν αρνητικό RCR 48 ωρών ή rapid test 24 ωρών».

Οι εκκινήσεις των δρομέων, για όλες τις αποστάσεις, θα πραγματοποιηθούν σε block, με βάση τον χρόνο επίδοσης που θα δηλώσουν κατά την διαδικασία εγγραφής. Θα τηρηθεί απόσταση μεταξύ των δρομέων 1,5μ – 2μ, σε οριζόντια και κάθετη διάταξη.

 

6. Έπαθλα
– Κύπελλα απονέμονται στους τρεις πρώτους γενικής κατηγορίας (Άντρες – Γυναίκες).

– Μόνο στην απόσταση των 20χλμ θα απονεμηθούν μετάλλια (Χρυσό – Αργυρό – Χάλκινο) στους – στις τρεις (3) πρώτους – πρώτες των παρακάτω ηλικιακών κατηγοριών. Οι νικητές – νικήτριες της γενικής κατάταξης, θα βραβευτούν και στις ηλικιακές κατηγορίες.

18-29
30-39
40-49
50-59
60-69
70 και άνω

– Επίσης μόνο στην απόσταση των 20χλμ θα απονεμηθούν κύπελλα στον μικρότερο – μικρότερη ηλικιακά και μεγαλύτερο – μεγαλύτερη ηλικιακά.

– Μετάλλια απονέμονται σε όλους τους συμμετέχοντες.
– Δίπλωμα συμμετοχής για όλους τους δρομείς.
Το δίπλωμα συμμετοχής με το ονοματεπώνυμο ,τον χρόνο και την σειρά κατάταξης τους θα μπορέσουν να το πάρουν ηλεκτρονικά, μετά το πέρας του αγώνα και την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων, μέσα από το ιστοσελίδα www.westrun.gr.

 

7. Όριο Συμμετοχών – Δηλώσεις Συμμετοχής
Δεν υπάρχει όριο συμμετοχών.
Δήλωση συμμετοχής
– Ημερομηνία έναρξης εγγράφων για τον αγώνα: Οι εγγραφές άνοιξαν στις 30/08
– Ημερομηνία λήξης εγγραφών για τον αγώνα: θα ανακοινωθεί.
Σας ενημερώνουμε ότι δεν θα υπάρξει δυνατότητα εγγραφής την ημέρα του αγώνα.

 

 

8. Τρόπος εγγραφής – Τρόπος Πληρωμής
Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στην ειδική φόρμα εγγραφής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.westrun.gr.
Οι οικονομικά ενήμεροι δρομείς θα ενημερώνονται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

 

9. Είδη Εγγραφής
– Ατομική εγγραφή: Αφορά μεμονωμένα άτομα.
Για τους δημότες Αγίων Αναργύρων / Καματερού υπάρχει έκπτωση
– Ομαδική εγγραφή: Αφορά ομάδες των πέντε (5) ατόμων και άνω.
Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας Υπεύθυνος της Ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

 

10. Αντίτιμο Συμμετοχής

 

Δημότες  

Ομαδική

5 χλμ   

12,00 €

10,00 €

10,00 €

20 χλμ   

15,00 €

12,00 €

12,00 €

Relay 20 χλμ  

12,00€ / άτομο

10,00€ / άτομο

Παιδικός

Δωρεάν

Δωρεάν

Δωρεάν

 

 

11. Υγειονομική Κάλυψη
Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.
Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη.
Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση. Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη.
Covid – 19
Η διοργάνωση, αν αυτό είναι απαραίτητο, θα προσαρμοστεί με τις τότε υγειονομικές συνθήκες και τα πρωτόκολλα διεξαγωγής. Θα υπάρχει συχνή ενημέρωση

 

12. Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού
Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού εμφιαλωμένου νερού κατά μήκος της διαδρομής των 5 χλμ ( Εκκίνηση – Τερματισμός & μισό διαδρομής).
Στην διαδρομή των 20 χλμ θα υπάρχουν αρκετοί σταθμοί εμφιαλωμένου νερού για να καλύψουν επαρκώς τις αυξημένες ανάγκες του αγωνίσματος.

 

13. Χρονομέτρηση
Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στην εκκίνηση – ενδιάμεσο – τερματισμό. Οι δρομείς θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.

 

14. Σημεία Παραλαβής αριθμών – πακέτων συμμετοχής
Οι αριθμοί και τα πακέτα συμμετοχής παραλαμβάνονται αυτοπροσώπως από τους εγγεγραμμένους δρομείς αποκλειστικά και μόνο το Σάββατο (16/10) πριν τον αγώνα, σε ώρες που θα ανακοινωθούν άμεσα από την διοργάνωση. Τα σημεία θα επιλέγονται από τους δρομείς κατά την εγγραφή τους.
Τα σημεία Παραλαβής:

 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Μεσογείων 433
 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4
 • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57
 • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου
 • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72
 • Παλαιό Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων | Λ. Δημοκρατίας & Ιωαν. Μέρλα (Πλατεία Αγ. Αναργύρων)

15. Επικοινωνία
E-mail επικοινωνίας: info@westrun.gr

 

 

Hashtag: #westrun #westrunwürth #würthellas #würth #mysportevent

 

Οι ώρες εκκίνησης του 1oυ West Run Würth

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του 1ου West Run Würth, μετά τις απαραίτητες επικοινωνίες με τα αρμόδια Τμήματα Τροχαίας της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλους φορείς  ανακοινώνει τις ώρες εκκίνησης της κάθε απόστασης.

 

Αγώνας δρόμου (άσφαλτος) 5 χλμ.  Ώρα Εκκίνησης 08:30πμ

 

Αγώνας δρόμου (άσφαλτος) 20 χλμ.   Ώρα Εκκίνησης 09:30πμ

 

Αγώνας δρόμου (άσφαλτος) Σκυταλοδρομία 20 χλμ. (2 Χ 10χλμ)   Ώρα Εκκίνησης 09:30πμ

 

Αγώνας Παιδικός Α΄1000 μ. (Δημοτικά)  Ώρα Εκκίνησης 10:00πμ

 

Αγώνας Παιδικός Β΄1000 μ. (Γυμνάσια)   Ώρα Εκκίνησης 10:10πμ

 

Οι εκκινήσεις θα πραγματοποιηθούν ακριβώς στις αναγραφόμενες ώρες. Μόνο λόγοι ανωτέρας βίας, θέματα ασφάλειας, εντολή Τροχαίας ή άλλης Δημόσιας Αρχής θα τροποποιήσουν τις ώρες εκκίνησης. Οι συμμετέχοντες δρομείς θα πρέπει να συμμορφώνονται στις οδηγίες της διοργάνωσης. Να έχουν προσέλθει έγκαιρα στον χώρο της διοργάνωσης και φυσικά στον χώρο εκκίνησης (τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την εκκίνηση).

 

Για κάθε απόσταση θα δοθεί εκκίνηση σε block των 500 ατόμων, φυσικά με αποστάσεις μεταξύ τους 1,5μ. – 2,00μ. (εμπρός – πίσω & αριστερά – δεξιά). Οι αθλητές θα τοποθετούνται στην εκκίνηση, με βάση τον χρόνο που δήλωσαν κατά την διαδικασία εγγραφής τους. Η τελική κατάταξη των αθλητών και ο καθαρός χρόνος επίδοσης, θα καταγραφεί από την στιγμή που θα περάσουν τον τάπητα εκκίνησης (Αψίδα) και τον τάπητα τερματισμού (Αψίδα).

 

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

Και Σκυταλοδρομίες στο 1o West Run Würth (Ανδρών – Γυναικών – Μικτή)

 

 

Το τρέξιμο θεωρείτε μοναχικό και μονότονο άθλημα.  Το 1ο West Run Würth ήρθε για να αλλάξει αυτή τη θεωρία. Πώς;;; Σκυταλοδρομίες!!!!!!!!!

 Πάρε τον φίλο σου, την φίλη σου, τον συναθλητή σου, δημιούργησε την δική σου ομάδα σκυταλοδρομίας (Ανδρών - Γυναικών - Μικτή) και νιώσε  τη χαρά της ομαδικής συμμετοχής!

 Η συνολική απόσταση που θα διανύσετε είναι 20 χιλιόμετρα (10 χιλιόμετρα ο καθένας)!!!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.westrun.gr (οι εγγραφές κλείνουν σύντομα) και στις 17 Οκτωβρίου οι υπέροχες διαδρομές του West Run Würth σε περιμένουν!!

 

 

Τεχνικές οδηγίες Σκυταλοδρομίας


1. Συγκρότηση Ομάδων

Στο West Run Würth Relay 20χλμ, κάθε ομάδα θα αποτελείται από 2 αθλητές / αθλήτριες που ο καθένας / καθεμία θα καλύψει απόσταση 10.000 μέτρων.

Οι ομάδες δύναται να συγκροτούνται:

Από 2 άνδρες - αθλητές για την κατηγορία των ανδρών.

Από 2 γυναίκες - αθλήτριες για την κατηγορία των γυναικών.

Από 1 άνδρα αθλητή και 1 γυναίκα αθλήτρια για την μικτή κατηγορία.

Στην κάθε κατηγορία θα υπάρξει ξεχωριστή κατάταξη και βράβευση των τριών πρώτων ομάδων.


2. Εκκίνηση 1ου Αθλητή/ 1ης Αθλήτριας

 

Ο 1ος Αθλητή/ 1η Αθλήτρια, θα ξεκινήσει από το ίδιο σημείο και την ίδια ώρα (09:30π.μ.), μαζί με τους αθλητές και Αθλήτριες των 20χλμ. Η διαδρομή είναι η ίδια, όπως και το σημείο τερματισμού.


3. Σημείο αλλαγής σκυτάλης

 

Το σημείο αλλαγής (10ο χιλιόμετρο), βρίσκεται στην Λ. Δημοκρατίας, κοντά στο Super Market Σκλαβενίτης (ακριβώς απέναντι από το ποδοσφαιρικό γήπεδο των Αγίων Αναργύρων).

 

4. Μετακίνηση αθλητών Σκυταλοδρομίας

 

Η διοργάνωση θα αναλάβει να μεταφέρει τον 2ο Αθλητή/ 2η Αθλήτρια στο σημείο αλλαγής (10ο χλμ) με δικά της μέσα. Δεν επιτρέπεται σε κανένα αθλητή να μετακινηθεί μόνος του στο σημείο αλλαγής. Ο 2ος Αθλητής/ 2η Αθλήτρια θα μεταφέρει, εκτός του δικού του ρουχισμού και τον ρουχισμό του 1ου Αθλητή/ 1ης Αθλήτρια.

 

Επειδή οι εκκίνηση της Σκυταλοδρομίας είναι χρονικά κοινή, όπως και η διαδρομή που θα ακολουθήσουν μέχρι τον τερματισμό, θα φέρουν διακριτικό ταμπελάκι (επιπλέον) στην πλάτη, ώστε να ξεχωρίζουν από τους Αθλητές / Αθλήτριες που αγωνίζονται στα 20χλμ.

 

Οι Αθλητές / Αθλήτριες της Σκυταλοδρομίας θα λάβουν και προσωπική αναλυτική ενημέρωση.

Οι εγγραφές του 1ου West Run Würth κλείνουν σύντομα και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα της διοργάνωσης www.westrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς, αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου επιθυμούν, όπως επίσης τους δίνεται η δυνατότητα να επιλέγουν το σημείο παραλαβής κατά την διάρκεια της εγγραφής τους.

 

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

 

 

Ατομικές Εγγραφές:     ΕΔΩ

Ομαδικές Εγγραφές:    ΕΔΩ    Αφορά ομάδες των πέντε (5) ατόμων και άνω.

 

Όπως είναι γνωστό περιλαμβάνει αποστάσεις

20 χλμ

Σκυταλοδρομία 20 χλμ (2 Χ 10 χλμ)

5 χλμ

Παιδικό αγώνα (Δημοτικό – Γυμνάσιο)

 


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Αγγελική και Γρηγόρης στο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων: Η πιο όμορφη βόλτα Ο νικητής του Olympus Mythical Trail Φιλάρετος Μπούκης μιλά στο RunningNews.gr για τον μεγάλο αγώνα

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2021 Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2021
Ελάχιστες οι πιθανότητες θανάτου σε αγώνες δρόμου Θλάση στον Τετρακέφαλο ή «τράβηγμα» : Ποια είναι η θεραπεία;
Nutrition News

CYBEX AVI

HOKA One One

Athens Marathon EXPO

Thessaloniki Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
10 Οκτ 21
Emelia: Μελάσα ανώτερης ποιότητας – μοναδικής γεύσης
Ως μία από τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη, η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι μια Yπερτροφή, που καλύπτει συνολικά τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού προκειμένου να παραμένει υγιής. Όμως κάθε μελάσα διαφέρει από την ποιότητα των ζαχαροκάλαμων, τον τρόπο συγκομιδής τους και τη μέθοδο παραγωγής της. Η Emelia είναι μελάσα ανώτερης ποιότητας και μοναδικής γεύσης, διότι δεν είναι προϊόν σύνθλιψης και απόσταξης
30 Σεπ 21
Mizuno Running. Συλλεκτική Έκδοση Wave Skyrise 2 Amsterdam
Τιμώντας την Ιαπωνική της κληρονομιά, η Mizuno συνεργάζεται ξανά με το Rijksmuseum για να σχεδιάσει αυτή την συλλεκτική έκδοση για τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ 2021 του οποίου είναι επίσημος χορηγός. Η έμπνευση του σχεδίου προέρχεται από τα διάφορα εκθέματα του Ασιατικού Περιπτέρου
16 Σεπ 21
UA HOVR™ Mega 2 Clone: Τεχνολογικά Εξελιγμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε Δρομέα!
Η τεχνολογία στο επάνω μέρος του Mega 2 Clone, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να αποτρέπει τις τριβές που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς.
14 Σεπ 21
Τρέξε στον κορυφαίο Ημιμαραθώνιο του Navarino Challenge
Το Navarino Challenge, η κορυφαία γιορτή του αθλητικού τουρισμού επιστρέφει για 9η χρονιά στην Costa Navarino και την Πύλο, στη Μεσσηνία, ενώνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των δυνατοτήτων, ερασιτέχνες και επαγγελματίες. Με το παγκόσμιο μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει»
03 Σεπ 21
New Balance Lerato: Περισσότερα χιλιόμετρα… γρηγορότερη αποκατάσταση…
Επιμέλεια: Γιωργος Σπύρος
Από καινοτομία που εξελίχθηκε σε απαίτηση, η προσθήκη πλάκας ανθρακονημάτων κυριαρχεί πλέον στη σχεδίαση των κορυφαίων αθλητικών παπουτσιών του κόσμου και γράφει το νέο κεφάλαιο στη βίβλο του τρεξίματος σε σελίδες γεμάτες (επιστροφή) ενέργεια(ς).


©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse