Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Trinews.gr NSCoaching My Athlete Energy Photos Energy Races Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

Saucony

Castle Run


Cardio Run

X-treme Stores
BioFreeze
03 Οκτ 21 ← πίσω

1o Flamingo Run (ΑΝΑΒΟΛΗ)

Αγαπητοί δρομείς βρισκόμαστε στην πολύ δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το Flamingo Run και όλες οι παράλληλες δράσεις του δεν θα πραγματοποιηθούν αυτήν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 μετά από απόφαση του Δημάρχου Δέλτα λόγω ένταξης της ΠΕ Θεσσαλονίκης στο επίπεδο 4 (κόκκινο).

Η απόφαση αυτή πάρθηκε προληπτικά με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας μετά την αρνητική εξέλιξη της πανδημίας στη Β. Ελλάδα.

Η οργανωτική επιτροπή δεσμεύεται ότι το Flamingo Run θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα. Δεν απογοητευόμαστε, αντιθέτως πιστεύουμε ότι θα γίνουμε ακόμη περισσότεροι Flamingo Runners.


Η Οργανωτική Επιτροπή του Flamingo Run


---
Η αρχική προκήρυξη :


Το Flamingo Run θα πραγματοποιηθεί στις 3 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει 10 και 5 χιλιόμετρα καθώς και 1000 μέτρα για μαθητές/τριες 9-12 ετών. Υπάρχει λεπτομερής περιγραφή και πληροφορίες καθώς και το σύστημα εγγραφών στην παρακάτω ιστοσελίδα της διοργάνωσης. 

http://flamingorun.timing4s.com/


Η Διοργάνωση

Το Flamingo Run είναι μια αθλητική-δρομική γιορτή που θα πραγματοποιηθεί στη δυτική παραλία του Θερμαϊκού την περιοχή της λιμνοθάλασσας και του “Κόκκινου Δρόμου” Καλοχωρίου. Μια πανέμορφη περιοχή του Δήμου Δέλτα, γεμάτο Flamingos και όμορφες παραθαλάσσιες διαδρομές που προσφέρονται για τρέξιμο-περπάτημα αλλά και οικογενειακές εξορμήσεις.

Το Flamingo Run διοργανώνεται από τους φορείς: Δήμο Δέλτα με τον Κοινωνικό Πολιτιστικό Οργανισμό, Πολιτιστικό Σύλλογο Καλοχωρίου και ΑΣ Αρτέμιδα, ενώ Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι ο Α.Π.Σ.Ι Πίνδος. 

Στόχος των διοργανωτών είναι η δημιουργία ενός αθλητικού θεσμού που θα δώσει την ευκαιρία σε πολλούς αθλητές-επισκέπτες να γνωρίσουν την όμορφη περιοχή της λιμνοθάλασσας Καλοχωρίου.Διαδρομές

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν για αθλητές αλλά και δυναμικούς περιπατητές οι αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων.

Στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά 9 έως 12 ετών.

Αγώνες

 • Δρόμος 10χλμ
 • Δρόμος 5χλμ
 • 1.000μ. για μαθητές

 

Πρόγραμμα 1ο Flamingo Run, Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

8:30 πμ Παράδοση αριθμών χρονομέτρησης και μπλουζάκια στους συμμετέχοντες

9:30 πμ Εκκίνηση αγώνα 10 χιλιομέτρων

10:30 πμ Απονομές μεταλλίων στους νικητές/τριες των 10χιλιομέτρων (Παραλαβή από τους ίδιους σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο)

10:40 πμ Περιβαλλοντική και τοπογραφική ενημέρωση για την περιοχή και περίπατος  με ξενάγηση στη λιμνοθάλασσα.

11:00 πμ Εκκίνηση αγώνα 1000 μέτρων μαθητών/τριών

11:30 πμ Απονομές μεταλλίων στους νικητές/τριες των 1000 μέτρων(Παραλαβή από τους ίδιους σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο)

12:00 μμ Εκκίνηση αγώνα δρόμου και δυναμικού βαδίσματος 5 χιλιομέτρων

13:00 μμ Απονομές μεταλλίων στους νικητές/τριες των 5 χιλιομέτρων(Παραλαβή από τους ίδιους σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο)

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της διοργάνωσης θα υπάρχει παρουσία ιατρού για την υποστήριξη των αθλητών.

 

Οδηγίες προσέγγισης σημείου εκκίνησης-τερματισμού και Γραμματείας στον Χάρτη

Εγγραφές

Δηλώστε συμμετοχή online ή με τραπεζική κατάθεση έως 25 Σεπτεμβρίου 2021 στον παρακάτω σύνδεσμο

online εγραφές

Για δια ζώσης εγγραφές κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 18:00 με 21:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλοχωρίου.

Σας ενημερώνουμε ότι για τις πληρωμές μέσω τραπέζης θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται το ονοματεπώνυμο του δρομέα στην αιτιολογία κατάθεσης, καθώς επίσης η οποία προμήθεια έχει η εκάστοτε τράπεζα βαρύνει τον εντολέα και η διοργάνωση πρέπει να λάβει το αντίτιμο της εγγραφής στο ακέραιο.

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες 5 και 10 χλμ έχουν άτομα άνω των 12 ετών με συνοδεία Υπεύθυνης Δήλωσης συναίνεσης του κηδεμόνα για τους ανήλικους δρομείς. Την Υπεύθυνη Δήλωση θα βρείτε εδώ και θα αποσταλεί σκαναρισμένη με τα στοιχεία και υπογραφή του κηδεμόνα στο dimikyriazis@yahoo.gr. Το κόστος συμμετοχής είναι μόλις 5 € για τους αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων ενώ στα 1000 μέτρα τα παιδιά 9 έως 12 ετών θα συμμετάσχουν δωρεάν. Τα έσοδα της διοργάνωσης από τις δηλώσεις συμμετοχής καλύπτουν φιλανθρωπίες που διαχειρίζεται η κοινωνική ομάδα του ΠΣ Καλοχωρίου. Οι συμμετέχοντες στους αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων θα λάβουν μπλουζάκι της διοργάνωσης, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ηλεκτρονική χρονομέτρηση με κατάταξη ανά κατηγορία.

 

Όροι και προϋποθέσεις

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες 5 και 10 χλμ έχουν άτομα άνω των 12 ετών με συνοδεία Υπεύθυνης Δήλωσης συναίνεσης του κηδεμόνα για τους ανήλικους δρομείς. Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου 2021 δε θα γίνουν δεκτές ανεξόφλητες εγγραφές. Δε θα γίνουν επιστροφές χρημάτων μετά από ακύρωση του δρομέα λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα της διοργάνωσης. Σε περίπτωση εκτάκτων συνθηκών το Flamingo Run θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία που θα καθοριστεί. Η διανομή του υλικού των αγώνων θα πραγματοποιηθεί με αυστηρά μέτρα και αποστάσεις την ίδια ημέρα Κυριακή από τις 8:30 πμ έως 15’ πριν την έναρξη του εκάστοτε αγώνα. Όλοι οι συμμετέχοντες στους αγώνες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να προσέλθουν την ημέρα διεξαγωγής σύμφωνα με το παρακάτω υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

Υγειονομικό πρωτόκολλο σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ της ΓΓΑ (ΦΕΚ 3660 Β’-9-8-2021)

Εκτός σταδίου διοργανώσεις: Επιτρέπονται οι διοργανώσεις εκτός σταδίων (εκτός οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων) με τις ακόλουθες βασικές προϋποθέσεις:

 • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων αθλούμενων 300 άτομα, ανά block εκκίνησης έως 50 άτομα. Τμηματικές εκκινήσεις των block με χρονική απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 10 λεπτά. Σε κάθε block, αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων 2μ προς κάθε κατεύθυνση.
 • Ενήλικες αθλούμενοι (18 ετών και άνω) : PCR εντός 72 ωρών ή rapid test εντός 48 ωρών (με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση).
 • Ανήλικοι αθλούμενοι (κάτω των 18 ετών) : selftest εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα ( συστήνεται την ημέρα του αγώνα).
 • Ηλεκτρονικές εγγραφές εκ των προτέρων – όχι συναθροίσεις σε γραμματεία.
 • Δεν επιτρέπονται οι τελετές απονομών.
 • Κατά την εκκίνηση και τον τερματισμό της διαδρομής, μέτρα αποφυγής συνωστισμού με προβλέψεις συνεχούς ροής των συμμετεχόντων.
 • Δεν επιτρέπεται η παρουσία θεατών.
 • Χρήση μάσκας μέχρι την εκκίνηση και ξανά μετά τον τερματισμό
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Από το ψυχιατρείο στο δρόμο για το Σπάρταθλον Ο μαραθωνοδρόμος που έχασε τον δρόμο στη Σαχάρα, πέρασε 9 ημέρες χωρίς νερό, έπινε τα ούρα του και αίμα νυχτερίδων

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Μιτοχόνδρια & Κρεατίνη Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν γυμναζόμαστε νηστικοί;
16 Οκτωβρίου & Παγκόσμια ημέρα διατροφής! Η σημασία της σωστής ενυδάτωσης
FitnessPulseCYBEX AVI

Brooks

Athens Marathon EXPO

Thessaloniki Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
22 Οκτ 21
Δοκιμάζουμε τα νέα μοντέλα Reebok: Floatride Energy GROW & Floatride Energy 3
RunningNews.gr Shoe reviews
Ο δρομέας μεγάλων αποστάσεων Γιώργος Δαφνής και η personal trainer Κάτια Στρατουδάκη δοκιμάζουν για το RunningNews.gr τα τα νέα μοντέλα παπουτσιών της Reebok. το Floatride Energy 3 και το Floatride Energy GROW αντίστοιχα, είναι δυο μοντέλα υψηλής ποιότητας , σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, ιδανικά για απαιτητικούς δρομείς
10 Οκτ 21
Emelia: Μελάσα ανώτερης ποιότητας – μοναδικής γεύσης
Ως μία από τις 9 θρεπτικότερες τροφές του πλανήτη, η μελάσα από ζαχαροκάλαμο είναι μια Yπερτροφή, που καλύπτει συνολικά τις ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού προκειμένου να παραμένει υγιής. Όμως κάθε μελάσα διαφέρει από την ποιότητα των ζαχαροκάλαμων, τον τρόπο συγκομιδής τους και τη μέθοδο παραγωγής της. Η Emelia είναι μελάσα ανώτερης ποιότητας και μοναδικής γεύσης, διότι δεν είναι προϊόν σύνθλιψης και απόσταξης
30 Σεπ 21
Mizuno Running. Συλλεκτική Έκδοση Wave Skyrise 2 Amsterdam
Τιμώντας την Ιαπωνική της κληρονομιά, η Mizuno συνεργάζεται ξανά με το Rijksmuseum για να σχεδιάσει αυτή την συλλεκτική έκδοση για τον Μαραθώνιο του Άμστερνταμ 2021 του οποίου είναι επίσημος χορηγός. Η έμπνευση του σχεδίου προέρχεται από τα διάφορα εκθέματα του Ασιατικού Περιπτέρου
16 Σεπ 21
UA HOVR™ Mega 2 Clone: Τεχνολογικά Εξελιγμένο για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις κάθε Δρομέα!
Η τεχνολογία στο επάνω μέρος του Mega 2 Clone, προσαρμόζεται ανάλογα με το σχήμα και το πάτημα του ποδιού κάθε δρομέα, με σκοπό να αποτρέπει τις τριβές που μπορούν να προκαλέσουν ερεθισμούς.

©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse