" Η μόλις 8 χρονών Κατερίνα Βαούτη ήταν εκπληκτική και τερμάτισε τον αγώνα trail 8,3χλμ, όπως και ο 13χρονος αδελφός της Γιάννης, μαζί με τον πατέρα τους Νίκο. ".
Δεν ήταν η πρώτη φορά που η οικογένεια έκανε το ίδιο. Ας μη μιλήσουμε για τις καθημερινές προπονήσεις, αλλά για τον αγώνα του Οκτωβρίου, " 2ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γορίτσα Trail Run : Ένας αγώνας ορόσημο, που θα μείνει αξέχαστος σε όλους! " όπου το τότε δελτίο τύπου ανέφερε : " Η μόλις 7 χρονών Κατερίνα Βαούτη ήταν αξεπέραστη και τερμάτισε τον αγώνα των 6 χιλιομέτρων, όπως και ο 12χρονος αδελφός της Γιάννης, και οι γονείς της. "
Φυσικά η Κατερίνα τρέχει μαζί με τον πατέρα της. Ο αδελφός της Γιάννης ξεφεύγει και πηγαίνει πιο μπροστά. Όλοι είναι μέλη του ΣΔΥ Βόλου.
Η οικογένεια δημιούργησε το κανάλι "Family Trail Running GR" στο οποίο μπορείτε να γραφτείτε. Το πρώτο βίντεο είναι από τον αγώνα της Κριθαριάς, και δείτε το εδώ!
Η μοναδική επιδίωξη της Under Armour είναι να κάνει τους δρομείς γρηγορότερους. Θέτει ως βασικό στόχο τη δημιουργία τεχνολογιών σε ρούχα και παπούτσια που θα βοηθούν τους αθλητές να αποδίδουν τα μέγιστα στην προπόνηση και τον αγώνα
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α.) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023, ώρα 18:00 στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.Π.Α.B. - πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας), αγώνες δρόμου με την επωνυμία «Run for the kids with disabilities - Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία».
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της δομής «Γέφυρα» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία διοργανώνει στις 28 Μαΐου 2023 στην πόλη της Λιβαδειάς τον 2ο αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι».
Είναι ένα συμπλήρωμα ρύθμισης ηλεκτρολυτών, που σχεδιάστηκε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των αθλητών κατά την διάρκεια δραστηριοτήτων όπως τρέξιμο, ορειβατική πεζοπορία, ποδηλασία, κολύμβηση ποδόσφαιρο, μπάσκετ.