Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Volos Half Marathon

Saucony

Heday Road

Kallithea Run

Taygetos Challenge

Evchidios Athlos

Evklios Agonas Vounou

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
Cetilar
24 Σεπ 23 ← πίσω

Σκιάδεια 2023

Για το 2023 ο αγώνας θα διεξαχθεί στην ιστορική διαδρομή απόστασης 5100μ. στην Παιανία (εκκίνηση και τερματισμός Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου), με ώρα έναρξης 10.00πμ.

10:10 Αγώνας δρόμου 500 m για παιδιά δημοτικού

10:29 Αγώνας δρόμου 1700 m για παιδιά γυμνασίου λυκείου

10:30 Αγώνας δρόμου 5100 m για άντρες γυναίκες

Η παράδοση των αριθμών συμμετοχής θα γίνει ως εξής:

Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 από το κατάστημα "Runner Store", το οποίο βρίσκεται στο Golden Hall (Λεωφ. Κηφισίας 37Α) και από ώρες 11.00 έως 13.00 καθώς και από 18.00 έως 20.00.

Και τέλος το απόγευμα του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα 18.00, στο Pasta Party της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί στην κεντρική πλατεία της Παιανίας (Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου). Στο πάρτι θα υπάρξει πλούσια υδανθράκωση η οποία θα συνοδεύεται από άφθονο ποτό και μουσική από επαγγελματία DJ.

Προσοχή την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και πριν την έναρξη των αγώνων (08.30 – 09.00), θα υπάρξει περιορισμένη δυνατότητα παράδοσης αριθμών συμμετοχής.

Το σημείο εκκίνησης – τερματισμού και χώρος διεξαγωγής του Pasta Party φαίνεται εδώ:
https://maps.app.goo.gl/2o5oXQp9tgg8cfL97

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ

(Π.Α.Ο.ΔΗ.Π.)

ΔΗΜΟΣ
ΠΑΙΑΝΙΑΣ

 

 

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ 

 

Ο Πολιτιστικός - Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας, διοργανώνει τους «Αγώνες Δρόμου - Σκιάδεια 2023», στη μνήμη του Βαλκανιονίκη Αθλητή Γιάννη Σκιαδά.

Φορέας υλοποίησης είναι ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας, με συν-διοργανωτές τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς φορείς της πόλης.

 

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: ΣΚΙΑΔΕΙΑ 2023 – Αγώνες Δρόμου στη μνήμη του Βαλκανιονίκη αθλητή Γιάννη Σκιαδά.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΠΑΙΑΝΙΑ

ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Βασιλέως Κωνσταντίνου (Κεντρική Πλατεία Παιανίας)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Οι ακριβείς ώρες εκκίνησης των αγώνων και το αναλυτικό πρόγραμμα, θα ανακοινωθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΡΟΜΩΝ:

 

500 μέτρα        

:

για παιδιά αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2014-2017  (Α-Β-Γ & Δ Δημοτικού).

1.000 μέτρα        

:

για παιδιά αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2012 – 2013 (Ε-ΣΤ  Δημοτικού).

1.700 μέτρα   

:

για παιδιά αγόρια και κορίτσια γεννηθέντα από 2006 – 2011 (Γυμνάσιο - Λύκειο).

5.000 μέτρα  

:

για Ενήλικες και Αθλητές (Άνδρες, Γυναίκες 18 – 39 ετών/ 40 – 49 ετών/ 50 – 59 ετών/ 60 και άνω) -  Αγώνας των 1.667μ  (Χ 3 Στροφές).

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι αγώνες είναι ανοιχτοί σε οποιονδήποτε θέλει να λάβει μέρος, η συμμετοχή είναι  ελεύθερη σε όλες τις κατηγορίες, με βασική προϋπόθεση ότι οι συμμετέχοντες έχουν συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής και έχουν υποβληθεί πρόσφατα στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, που τους επιτρέπουν την συμμετοχή τους σε αγώνες.

Για τους ανήλικους συμμετέχοντες αθλητές απαιτείται η συμπλήρωση της αίτηση εγγραφής στους αγώνες,  από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα και φροντίδα και συμμετέχουν με αποκλειστική ευθύνη των γονέων τους (έγγραφη συγκατάθεση γονέων). Η αίτηση εγγραφής θα μοιραστεί σε όλα τα σχολεία του Δήμου Παιανίας. Για τους μαθητές θα υπάρχει η δυνατότητα και ηλεκτρονικής αίτησης.

Όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες θα αγωνιστούν με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

 

ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΜΕΤΑΛΛΙΑ: Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο & μπλουζάκι. Απονομή μεταλλίων θα γίνει στους 3 πρώτους νικητές ανά αγώνα, φύλο και κατηγορία (αγόρια/κορίτσια στα 1.500μ για Γυμνάσια/Λύκεια, άνδρες/γυναίκες στα 5.000μ), καθώς και στους 3 πρώτους (άνδρες και γυναίκες) της γενικής κατάταξης των 5χλμ. Κύπελλο θα δοθεί στους 1ους νικητές των 5χλμ. Η συμμετοχή στα 1.500μ. δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και επομένως δεν θα απονεμηθούν έπαθλα για αυτόν τον Αγώνα.

Στους παιδικούς αγώνες ΔΕΝ θα γίνουν βραβεύσεις και δεν θα υπάρχουν νικητές με στόχο την συμμετοχή όλων των παιδιών στα αθλητικά δρώμενα με κεντρικό σύνθημα «Είμαστε Όλοι Νικητές». Όλα τα παιδιά θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.


ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ: Στον αγώνα των 5.100μ. θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από εταιρεία χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς των 5χλμ θα πρέπει να φορούν το chip χρονομέτρησης που θα παραλάβουν μαζί με τον αριθμό συμμετοχής.

 

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ: Για όλους τους αγώνες θα υπάρχουν ηλεκτρονικοί χάρτες των διαδρομών οι οποίοι θα αναρτηθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ (Υδροδοσία): Θα υπάρχουν σταθμοί ανεφοδιασμού με εμφιαλωμένο νερό κατά μήκος της διαδρομής (Εκκίνηση – Τερματισμός )

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ: Στη διοργάνωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία θα ισχύουν κατά την ημέρα του αγώνα. Θα υπάρχει σταθμός Α' Βοηθειών κατά την διεξαγωγή των αγώνων. Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη (υγεία, ασφάλιση, ασφάλεια  πραγμάτων και χρημάτων).

 

ΧΩΡΟΣ ΦΥΛΑΞΗΣ: Κοντά στην Εκκίνηση/ Τερματισμό θα υπάρχει χώρος επιτηρήσεις προσωπικών αντικειμένων. Παρόλο που ο χώρος θα επιτηρείται, σας συνιστούμε να μην έχετε αντικείμενα αξίας ή χρήματα, μαζί με τα προσωπικά σας αντικείμενα.


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (ΤΡΟΠΟΙ ΕΓΓΡΑΦΗΣ): 

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται αποκλειστικά και μόνο στο Link εγγραφών το οποίο φαίνεται στη συνέχεια, μέχρι τη στιγμή που αυτό θα κλειδώσει την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2023.

Οι μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων, μπορούν να συμπληρώσουν σε ξεχωριστή φόρμα ηλεκτρονικής αίτησης την συμμετοχής τους.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι αριθμοί θα δοθούν την προηγούμενη μέρα σε χώρο και ώρα που θα ενημερώσει η οργανωτική επιτροπή.

 

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην οργάνωση του αγώνα ως εθελοντές, μπορούν να στείλουν τη συμμετοχή τους στο email του Δήμου: npdd.paodip@gmail.com  ή να δηλώσουν συμμετοχή στην ειδική πλατφόρμα που θα δημιουργηθεί

Σε όλους τους εθελοντές θα μοιραστεί μπλουζάκι της διοργάνωσης.

 

LINK ΕΓΓΡΑΦΩΝ: https://event.athletopia.com/skiadeia2023

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Για κάθε είδους πληροφορία σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να απευθυνθείτε: email: npdd.paodip@gmail.com 

 


Για την Οργανωτική Επιτροπή

Κωνσταντίνα Βλάχου

Πρόεδρος Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού

Δήμου Παιανίας (Π.Α.Ο.Δ.Η.Π)
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Τα 9 συναρπαστικά οφέλη της κολύμβησης ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ. Από τον Κώστα Τσαγκαράκη, δρομέα για πάνω από 68 χρόνια και «μαραθωνοδρόμο»

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τα 4 « C » της αθλητικής ψυχολογίας για υψηλή απόδοση Μεταξία Μπερτζελέα – Η πρώτη νικήτρια του Αυθεντικού Μαραθωνίου
Διάστρεμμα Αστραγάλου (Ποδοκνημικής) – Πάθηση που προκαλείται πολύ συχνά από το Τρέξιμο Με ποιoν τρόπο θα μειώσεις την κόπωση και θα επαναφέρεις τα επίπεδα της ενέργειάς σου μετά από εξαντλητικές περιόδους, όπως μετά από μία ίωση
Nutrition News

Arafineios Dromos

Crete Marathon

Axios Running Festival

algotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
16 Φεβ 24
Τα νέα FuelCell SC Elite v4 και FuelCell Rebel v4 της New Balance
Η New Balance εξελίσσει το ρόστερ της πιο εκρηκτικής σειράς της με την ανακοίνωση του νέου FuelCell Rebel v4 και του νέου FuelCell SuperComp Elite v4 στην Ελληνική αγορά.
03 Ιαν 24
Προπονητική προετοιμασία για κάθε δρομέα στο RUNAWAY
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
20 Δεκ 23
Στις 31 Μαρτίου τρέχουμε στον Αραφήνειο Δρόμο με την ομάδα του RunningNews.gr
Ο Αραφήνειος Δρόμος είναι πλέον ο δρομικός ανοιξιάτικος θεσμός της Ανατολικής Αττικής με αφετηρία και τερματισμό το Πάρκο Αναψυχής - Κολυμβητήριο Ραφήνας. Οι Δρόμοι σε Δημόσια Οδό περιλαμβάνουν τις αποστάσεις των 10 χλμ. και 5χλμ. για δρομείς ηλικίας από 12 ετών και άνω.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse