Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Acerbis Sportitalia blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Volos Half Marathon

Saucony

Heday Road

Kallithea Run

Taygetos Challenge

Evchidios Athlos

Evklios Agonas Vounou

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores
UltraMag
24 Σεπ 23 ← πίσω

Αρβανίτεια 2023

ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ «ΑΡΒΑΝΙΤΕΙΑ» 2023 ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΊΟΥ 2023& ΩΡΑ 09:30 π.μ.

Ο Δήμος Μεταμόρφωσης, διοργανώνει τον αγώνα δρόμου «ΑΡΒΑΝΙΤΕΙΑ 2023» στη μνήμη του Βαλκανιονίκη μας, Κώστα Αρβανίτη, που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 09:30 π.μ.

Δίνουμε κίνητρο και ευκαιρία σ' όλους τους συμμετέχοντες να εξοικειωθούν με την Άθληση και τον Αγώνα, εντελώς δωρεάν.

Στόχος δεν είναι η Νίκη, αλλά η Συμμετοχή και η προσέλκυση των πολιτών στον Αθλητισμό. ΝΙΚΗΤΕΣ είναι όλοι όσοι τρέξουν και τερματίσουν στο δικό τους ρυθμό.

Ο αγώνας διοργανώνεται προς τιμήν του Βαλκανιονίκη και συνδημότη μας «Κώστα Αρβανίτη». ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί για κάθε κατηγορία (Απόσταση), σε προκαθορισμένες και οριοθετημένες διαδρομές, εντός του αστικού ιστού της πόλης μας.

   Η διαδρομή του αγώνα δρόμου «ΑΡΒΑΝΙΤΕΙΑ 2023» διαθέτει διεθνή πιστοποίηση μέτρησης από επίσημο μετρητή του ΣΕΓΑΣ.(Πιστοποίηση μέτρησης της διαδρομης στο τέλος της προκήρυξης σε φωτογραφία )


• ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 400 ΜΕΤΡΑ (Κατηγορίες: Μαθητές/τριες Δημοτικών)
A) Κατηγορία- Ηλικία: 08 - 09 ετών (γεν. 2014 – 2015) για αγόρια και κορίτσια (χωριστά)
B) Κατηγορία- Ηλικία: 10 -11 ετών (γεν. 2012 – 2013) για αγόρια και κορίτσια (χωριστά) • ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 1.675 ΜΕΤΡΑ (Κατηγορίες: Μαθητές/τριες Γυμνασίου, Λυκείου)
Α) Κατηγορία- Ηλικία: 12 -13 ετών (γεν. 2010 – 2011) για αγόρια και κορίτσια (χωριστά) B) Κατηγορία- Ηλικία: 14- 15 ετών (γεν. 2008 - 2009) για αγόρια και κορίτσια (χωριστά) Γ) Κατηγορία- Ηλικία: 16 -17 ετών (γεν. 2006 – 2007) για αγόρια και κορίτσια (χωριστά)
• ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 200 ΜΕΤΡΑ για Α.Μ.Ε.Α.
 Διανομή μέσω 'ΙΡΙΔΑ' με UID: 646311c23b1acfd67dc5f5d6 στις 17/05/23 13:12

• ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 5.000 ΜΕΤΡΑ για Ενήλικες (χρονικό όριο 60 ́)
1. ΑΝΔΡΕΣ
Α) Κατηγορία- Ηλικία: 18 - 29 ετών,
Β) Κατηγορία- Ηλικία: 30 - 39 ετών,
Γ) Κατηγορία- Ηλικία: 40 -49 ετών,
Δ) Κατηγορία- Ηλικία: 50 - 59 ετών,
Ε) Κατηγορία- Ηλικία: 60 -69 ετών & ΣΤ) Κατηγορία- Ηλικία: 70 ετών & άνω.
2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ:
Α) Κατηγορία- Ηλικία: 18 - 29 ετών,
Β) Κατηγορία- Ηλικία: 30 - 39 ετών,
Γ) Κατηγορία- Ηλικία: 40 -49 ετών,
Δ) Κατηγορία- Ηλικία: 50 - 59 ετών & Ε) Κατηγορία- Ηλικία: 60 - 69 ετών
ΣΤ) Κατηγορία- Ηλικία: 70 ετών & άνω.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:
Ο αγώνας των Δημοτικών Σχολείων, θα έχει ώρα εκκίνησης 09:30 π.μ..

Ο αγώνας των Α.Μ.Ε.Α., θα έχει ώρα εκκίνησης 09:45 π.μ.
Ο αγώνας Γυμνασίων – Λυκείων, θα έχει ώρα εκκίνησης 10:00 π.μ.
Ο αγώνας των Ενηλίκων (όλων των κατηγοριών) 5.000 μέτρων, θα έχει ώρα εκκίνησης 10:30 π.μ.. Στον αγώνα δρόμου των 5.000 μέτρων, όλες οι κατηγορίες ανδρών και γυναικών θα ξεκινήσουν και θα αγωνιστούν σε κοινό αγώνα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται μία (01) ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην ΑΦΕΤΗΡΙΑ στο Δημαρχείο Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη και Δημαρχείο 1).


ΑΦΕΤΗΡΙΑ –ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:
ΕΚΚΙΝΗΣΗ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Δημαρχείο Μεταμόρφωσης (Ι. Ράλλη και Δημαρχείου 1)
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 400μ. (κατηγορίες: μαθητές/τριες Δημοτικού): Ι. Ράλλη, Κόττου, Οδυσσέως, Χλόης, Ι. Ράλλη
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 1.675μ. (κατηγορίες: μαθητές/τριες Γυμνασίου, Λυκείου) και 5.000μ. (1.666 x 3)
     (κατηγορίες: ενήλικες): Ι. Ράλλη, Φ. Γκινοσάτη, Πλάτωνος. Γ. Παπανδρέου, Κ. Αρβανίτη, Ελ. Βενιζέλου, Κόττου, Οδυσσέως, Χλόης & Ι. Ράλλη
ΔΙΑΔΡΟΜΗ 200μ. (ΑμΕΑ): Ι. Ράλλη (ρεύμα προς Τατοϊου) – Ι. Ράλλη (ρεύμα προς Γκινοσάτη)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
▪ Η συμμετοχή στον αγώνα μας είναι ΔΩΡΕΑΝ
▪ Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατίθενται ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, έως και την ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 22:00 μ.μ., στην ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής, που βλέπετε  https://event.athletopia.com/arvanitia2023?step=1  και που θα θα βρείτε στο site του Δήμου Μεταμόρφωσης, www.metamorfossi.gov.gr .

Μετά την ημερομηνία αυτή ΔΕΝ θα γίνουν δεκτές δηλώσεις συμμετοχής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την αποφυγή του συνωστισμού και συγχρωτισμού την ημέρα του αγώνα, η παραλαβή των αριθμών θα γίνει στο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μεταμόρφωσης (Διλόφου 55), την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/09/2023 και το Σάββατο, από 09:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.


Για περιορισμένο αριθμό και για εξαιρετικές περιπτώσεις, δηλώσεις μπορεί να γίνουν και την ημέρα του αγώνα, προσερχόμενοι/ες τουλάχιστον μια (01) ώρα νωρίτερα από την εκκίνηση του αγώνα, στο χώρο της αφετηρίας.
ΕΠΑΘΛΑ – ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:
▪ Σε όλους/εςσυμμετέχοντες/θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα .Για τον περιορισμό της ρύπανσης ο/η κάθε συμμετέχοντας/ουσα θα μπορεί να «κατεβάσει» το δίπλωμά του/ης από τον ιστότοπο του χρονομέτρη.
▪ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ θα απονεμηθεί στους/ις τρεις (03) πρώτους/ες κάθε ηλικιακής κατηγορίας.
▪ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ θα απονεμηθεί στον πρώτο (1ο) και την πρώτη (1η) του αγώνα των 5000 μέτρων της γενικής κατάταξης.
Στην περίπτωση όπου σε κάποια κατηγορία δε συμπληρώνονται τουλάχιστον τρεις (3) αθλητές/τριες, τότε η διοργάνωση διατηρεί το δικαίωμα σύμπτυξης των κατηγοριών των στους οποίους θα απονεμηθούν έπαθλα.
Επίσης θα δοθούν αναμνηστικές πλακέτες.
▪ Μετά το τέλος του αγώνα ΟΛΟΙ όσοι/ες συμμετέχουν θα παραλάβουν ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, ενώ με την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής θα δοθεί σ' όλους/ες συλλεκτικό ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ της διοργάνωσης εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ:
▪ Οι αγώνες θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά. Θα υπάρχει τουλάχιστον ένας (1) ενδιάμεσος σταθμός ελέγχου και εγκυρότητας της συμμετοχής, εκάστου δρομέα.
▪ Ο ιματισμός των δρομέων θα φυλάσσεται σε ειδικό χώρο πλησίον της εκκίνησης και του τερματισμού.
▪ Εμφιαλωμένο νερό θα προσφέρεται σε 2 σταθμούς,και θα υπάρξει χώρος υποδοχής,ιματισμού και φύλαξη αυτών. ▪Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί  σύμφωνα  με τα υγειονομικά πρωτόκολλα ,τιςεγκυκλίους,και τις σχετικές οδηγίες των αρμόδιων Επιτροπών, Υπουργείων & της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για τη δεδομένη χρονική στιγμή, του αγώνα.
▪ Όλοι/ες όσοι/ες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα, συμμετέχουν με προσωπική τους ευθύνη, για θέματα υγείας, ατυχήματος και προσωπικής Όλοι/ες πρέπει να έχουν εξεταστεί, πριν τον αγώνα, από ειδικό γιατρό της επιλογής τους.Θα υπάρξει ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ από ασθενοφόρο,ιατρό και 2 διασώστες.
▪ Για τους ανήλικους αθλητες ευθύνη φέρουν οι γονεις τους.
 
Ο αγώνας θα καλυφθεί και θα μεταδίδεται απευθείας (LIVE) μέσω διαδικτύου και ειδικού ηλεκτρονικού συνδέσμου στo FACEBOOK και στη σελίδα του ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ.
▪ Με τη δήλωση συμμετοχής στον αγώνα, παραχωρείται το δικαίωμα στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν το ονοματεπώνυμο και τη φωτογραφία του αθλητή/ιας προς τα μέσα ενημέρωσης και οπουδήποτε θεωρηθεί σκόπιμο.
Η οργανωτική επιτροπή τηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει/ αλλάξει την προκήρυξη του αγώνα. Εάν παραστεί ανάγκη (εξαιρετικά επικίνδυνες καιρικές συνθήκες), θα εξεταστεί το ενδεχόμενο τροποποίησης της διαδρομής ή και αναβολής για μικρό χρονικό διάστημα της εκκίνησης, ή και ματαίωσης ή και διακοπής του αγώνα, προκειμένου να μη τεθεί σε κίνδυνο η σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
Τμήμα Αθλητισμού και Νέας Γενιάς: 2102820222, 2102824333
Δ/νση Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού: 2132012992
Γραφείο Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού: 2132012995 Δήμος Μεταμόρφωσης: 2132012900


                                 Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
                              ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ 
                       ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΑΝΤ. ΣΑΡΑΟΥΔΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Running News!

...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024 Οι 80 καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2023 με βάση τους ΜΙΚΤΟΥΣ χρόνους

Poseidon Half Marathon
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Αφιέρωμα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην: Τεσσαρακοστά γενέθλια για τις γυναίκες – 123 χρόνια ιστορίας για τους άνδρες World Ranking: Η περιγραφή και τα μυστικά του συστήματος αξιολόγησης των επιδόσεων των πρωταθλητών
Επτά λεπτά ψυχής | Seven Minutes of Soul - Full Documentary by Panos Vlahos Στη μνήμη του Kelvin Kiptum Cheruiyot - Οι 10 μήνες που άλλαξαν τον μαραθώνιο
Nutrition News

Arafineios Dromos

Crete Marathon

Thessaloniki Night Half Marathon

VO2 store

Πρέπει να διαβάσετε
16 Φεβ 24
Τα νέα FuelCell SC Elite v4 και FuelCell Rebel v4 της New Balance
Η New Balance εξελίσσει το ρόστερ της πιο εκρηκτικής σειράς της με την ανακοίνωση του νέου FuelCell Rebel v4 και του νέου FuelCell SuperComp Elite v4 στην Ελληνική αγορά.
03 Ιαν 24
Προπονητική προετοιμασία για κάθε δρομέα στο RUNAWAY
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
20 Δεκ 23
Στις 31 Μαρτίου τρέχουμε στον Αραφήνειο Δρόμο με την ομάδα του RunningNews.gr
Ο Αραφήνειος Δρόμος είναι πλέον ο δρομικός ανοιξιάτικος θεσμός της Ανατολικής Αττικής με αφετηρία και τερματισμό το Πάρκο Αναψυχής - Κολυμβητήριο Ραφήνας. Οι Δρόμοι σε Δημόσια Οδό περιλαμβάνουν τις αποστάσεις των 10 χλμ. και 5χλμ. για δρομείς ηλικίας από 12 ετών και άνω.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse