Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony TRIUMPH 22

Serres Ultra

Dromos Argolikou Kolpou

Patras Half Marathon

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores

02 Οκτ 17 ← πίσω

Συγκλόνισε ο τυφλός δρομέας που τερμάτισε το Σπάρταθλο, και οι συναθλητές του που τον βοήθησαν

Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Με χρόνο 33.50.42 ο 47χρονος Jason Romero από τις ΗΠΑ έφτασε στον τερματισμό του 35ου Σπάρταθλου στην 143η θέση, και πέτυχε κάτι εκπληκτικό. Έφτασε σε πέρας τον αγώνα τον 246 χιλιομέτρων, ενώ είναι πιστοποιημένος τυφλός δρομέας.


Ο Jason Romero είχε τρέξει τον αγώνα τόσο και πέρυσι όσο και πρόπερσι, χωρίς να μπορέσει να τερματίσει. Στη τρίτη προσπάθεια δικαιώθηκε.


Η πορεία του θα δυσκόλευε πάρα πολύ αν δεν τον βοηθούσαν ως συνοδοί άλλοι Σπαρταθλητές. Τις πρώτες 22 ώρες τον συνόδευσε ο Will Rivera από το Πόρτο Ρίκο. τις τελευταίες ώρες αυτός έφυγε, και κάνοντας μιαμισυ ώρα γρηγορότερο χρόνο (31.19.49) τερματίζοντας 70ος. Στη συνέχεια τον αντικατέστησε ο Ολλανδός Wilma Dierx και κατόπιν ο Βέλγος Steven Schenkels με τον οποίο ο Jason Romero τερμάτισε μαζί.


Η φωτογραφία είναι από τον τερματισμό του τυφλού δρομέα, που πέτυχε την απόλυτη δικαίωση.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024 Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Χαράλαμπος Πιτσώλης : Ο μαραθώνιος της ζωής και ο δρόμος προς τη δόξα Όλη η τηλεοπτική μετάδοση : 71η Τελετή Aπονομής Αθλητικών Βραβείων ΠΣΑΤ
Πως η άσκηση στη φύση ενισχύει την πνευματική διαύγεια 10 λάθη των δρομέων πριν την προπόνηση
Nutrition News

Fitness EXPO

Crete Marathon

Thermaikos Half Marathon


Πρέπει να διαβάσετε
13 Ιαν 25
4ο Koumaria Trail Series - 8 και 9 Φεβρουαρίου τρέχουμε στα βουνά της Πάτρας
Η ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ διοργανώνει τo Σάββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2025  για 4η χρονιά το Koumaria Trail Series, μια ολοκληρωμένη σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος, στον ευρύτερο χώρο των Πατρών.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.
04 Νοέ 24
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
30 Οκτ 24
Το καλύτερο αθλητικό παπούτσι της New Balance, έγινε ακόμη καλύτερο!
Το «κλασικά πρώτο» στις επιλογές δρομέων και όχι μόνο, είναι ένα τέλειο blend όλων όσων χρειάζεται να έχει ένα κορυφαίο αθλητικό σήμερα. Απόλυτα υποστηρικτικό, ευχάριστα ελαφρύ και με ένα νέο επαναστατικό upper, είναι ικανό να καλύψει όλες τις θέσεις στον πάγκο των επιλογών για το τρέξιμο.
22 Οκτ 24
Φτιάξε το Δικό σου Custom Μπλουζάκι για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Elite Sports Group
Για τους δρομείς που προετοιμάζονται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τον εαυτό τους ή την ομάδα τους, η Elite Sports Group προσφέρει την ιδανική λύση.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse