Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony

VICAN Carnation



Lefkada Green Half Marathon Night Run

X-treme Stores

26 Σεπ 22 ← πίσω

Koufalia Hill Run. Από όλη την Ελλάδα, για τη ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο αγώνας  Koufalia Hill Run Δήμητρα Ιορδανίδου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022, στο περιαστικό δάσος των Κουφαλίων, με κοινό σημείο εκκίνησης και τερματισμού τα γήπεδα τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης.

Η διοργάνωση υποδέχτηκε το απόγευμα περισσότερους από 200 δρομείς, που συμμετείχαν στους αγώνες 6 και 9 χιλιομέτρων, όπως επίσης και 100 μικρούς δρομείς, που μαζί με τους γονείς τους πήραν μέρος σε ένα αθλητικό παιχνίδι με πολλές δράσεις, σκορπίζοντας χαμόγελα παντού.

Ο αγώνας εμπνεύστηκε και υλοποιήθηκε από τη Δήμητρα Ιορδανίδου για πρώτη φορά το 2018, σε συνεργασία με τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κουφαλίων. Από φέτος είναι αφιερωμένος στη Δήμητρα, αποδίδοντας τιμή στη μνήμη της και αναγνωρίζοντας την προσφορά της στον τόπο που μεγάλωσε αλλά και εν γένει στον χώρο του αθλητισμού.

Η 17χρονη Βασιλική Καλλιμογιάννη, πρωταθλήτρια των στιπλ, αναδείχθηκε νικήτρια της γενικής κατάταξης στα 6km με 25:45. Οι δίδυμες αδελφές Σαραφίδη, η Μαρία και η Γεωργία την πλαισίωσαν στο βάθρο με κοινή επίδοση 39:09.

Στα 6km των ανδρών, την πρώτη θέση πήρε ο  Δημήτρης Οικονόμου με 25:51, ο 16χρονος Πέτρος Παπαγκιντσίδης του τοπικού Αρίων κατέλαβε τη 2η θέση με 25:58 και ο Ιωάννης Αγγελακόπουλος από τους Κώους Δρομείς κατέλαβε την τρίτη θέση με χρόνο 29:23.

Στα 9km, ο 22χρονος Σταύρος Σιγκούδης από τη Θεσσαλονίκη, πήρε την πρώτη θέση με 34:55, με τον Δημήτρη Τζιοβάρα και τον Θεόδωρο Παραστατίδη στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Η Μαρία Τσαυταρίδου κατέλαβε την πρώτη θέση στα 9km, η Τίνα Κεφαλά, πρωταθλήτρια μαραθωνίου με Ολυμπιακή συμμετοχή στους ΟΑ «London 2012» και η διακεκριμένη υπερμαραθωνοδρόμος Τζο Μαντά, τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση με ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους.

 

 

Αναλυτικά οι τριάδες.

6km Ανδρών

1ος Δημήτρης Οικονόμου, Μεγαλόνησος, 25:51

2ος Πέτρος Παπαγκιντσίδης, Αρίων Κουφαλίων, 25:58

3ος Ιωάννης Αγγελακόπουλος, Κώοι Δρομείς, 29:23

 

6km Γυναικών

1η Βασιλική Καλλιμογιάννη, ΓΣ Ηρακλής, 25:45

2η Μαρία Σαραφίδου, ΑΣΣ Αλέξανδρος, 39:09

3η Γεωργία Σαραφίδου, ΑΣΣ Αλέξανδρος, 39:09

Στα 6km τερμάτισαν συνολικά 92 δρομείς,  43 άνδρες και 49 γυναίκες. 

 

9km Ανδρών

1ος Σταύρος Σιγκούδης, ΓΣ Ηρακλής, 34:55

2ος Δημήτρης Τζιοβάρας, Αρίων Κουφαλίων, 35:18

3ος Θεόδωρος Παραστατίδης, ΣΔΥΘ, 36:31

 

9km Γυναικών

1η Μαρία Τσαυταρίδου 1997 ΟΜΓ 43:16

2η Τίνα Κεφαλά 1977 ΑΕΚ 43:30

3η Τζο Μαντά 1977 ΜΕΑΣ «Τρίτων» 43:32


Στα 9km τερμάτισαν συνολικά 105 δρομείς, 91 άνδρες και 14 γυναίκες.

 

Όλα τα αποτελέσματα εδώ:  https://results.chronolog.gr/resultsv3.aspx?ev=59e3bb11a636122a62bba3a30226d039&c=0&pp=9668










Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Καρδιακοί παλμοί και Μέγιστη Kαύση Λίπους Τα αόρατα θεμέλια της απόδοσης: τι δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη φυσική προετοιμασία ενός επαγγελματία αθλητή

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ασκήσεις με το Βάρος του Σώματος Push ups και υγεία της καρδιάς
Φυσική κατάσταση: Πώς θα διαπιστώσετε το επίπεδο της φόρμας σας Δυναμικό βάδισμα : η τεχνική του και τα μυστικά για να το κάνετε σωστά
Nutrition News

Run for Stroke

Salomon

Sifnathlon

Life Run

Run Pyrgos

Voufrades Run

Πρέπει να διαβάσετε
12 Μαϊ 26
Την Παρασκευή 22 Μαΐου στην έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, στη Λαμία ο «5ος αγώνας δρόμου Όλοι Μαζί – Όλοι ίσοι»

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με την συνδρομή της δομής «Γέφυρα» διοργανώνει  από τις 18 έως και τις 24 Μαΐου 2026 την «5η Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για Άτομα με Αναπηρία», με σύνθημα: «Όλοι Μαζί – Όλοι Ίσοι», ένας θεσμός που έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Φάνη Σπανού.

04 Μαϊ 26
SiFNaThLoN 30-31.05.2026: Το αθλητικό ραντεβου του τριημέρου του Αγ.Πνεύματος στη μαγευτική Σίφνο
Το πανέμορφο νησί της Σίφνου προσκαλεί δρομείς και κολυμβητές να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία! SiFNaThLoN 30-31.05.2026. Το αθλητικό ραντεβου του τριημέρου του Αγ.Πνεύματος στη μαγευτική Σίφνο
27 Απρ 26
23 Μαϊου Τρέχουμε στο Run For Stroke 2026 και στηρίζουμε ανθρώπους που επηρεαστεί από εγκεφαλικό
Το Σάββατο 23 Μαϊου 2026 τρέχουμε στον αγώνα δρόμου «Run For Stroke 2026» και στηρίζουμε ανθρώπους που επηρεαστεί από εγκεφαλικό επεισόδιο. Το Run For Stroke είναι ένας δρομικός αγώνας ευαισθητοποίησης αφιερωμένος στην πρόληψη, την ενημέρωση και τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν επηρεαστεί από εγκεφαλικό επεισόδιο.
17 Απρ 26
Evrytania Trail Races 2026: Η Ευρυτανία μας περιμένει 30 & 31 Μαϊου να τρέξουμε τα ελατοσκέπαστα μονοπάτια της
Σάββατο και Κυριακή 30-31 Μαΐου 2026 ο Σύλλογος “Ε4-ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ” συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Καρπενησίου το 5o EVRYTANIA TRAIL RACES με 7 αγώνες ορεινού τρεξίματος. 6K, 12K, 20K, 42K, 60K , 85K αλλά και τον παιδικο αγώνα Evrytanaki 1k.
05 Απρ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.




Axios Running

Runster



©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome