Axios Running Festival
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Mizuno Neo Zen

Saucony TRIUMPH 22

Carnation Vican

Evxidas

Lefkada Green Half Marathon

Solygios Dromos

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores
30 Σεπ 23 ← πίσω

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος με φρενήρη ρυθμό προπορεύεται στα πρώτα 100 χιλιόμετρα του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ

Ο Φώτης Ζησιμόπουλος κάλυψε σε 7 ώρες 17:55 τα πρώτα 99.580 μέτρα στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και προπορεύεται με προβάδισμα 27 λεπτών από τον 2ο υπερμαραθωνοδρόμο. 4η και 7η γενικής πέρασαν οι 2 πρώτες γυναίκες, η Line Caliskaner και η τόσο γνωστή μας Noora Honkala.

Οι εξής 8 Σπαρταθλητές έχουν περάσει από τον σταθμό των 99.580 μέτρων :


1 ZISIMOPOULOS FOTIS 06:34:42 07:17:55
2 HOLVIK SIMEN 07:00:05 07:44:51
3 MIHALIK NORBERT 07:00:51 07:48:18
4 CALISKANER LINE 07:06:13 07:53:08
5 JANDOSA VALDENIR 07:04:01 07:53:33
6 BRUNNER RADEK 07:06:18 07:54:39
7 HONKALA NOORA 07:14:55 08:01:12
8 MARTÍNEZ ROMAN FERNANDO ANDRES 07:15:32 08:01:36



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φτερά στα πόδια του Ζησιμόπουλου μετά από τα πρώτα 100km



Η Νορβηγίδα Caliscaner Line προηγείται στις γυναίκες και φιγουράρει στην Τρίτη θέση της γενικής

Μετά από τα πρώτα 100 χιλιόμετρα, η άνοδος της θερμοκρασίας ταλαιπώρησε τους δρομείς οι οποίοι συνέχισαν τις προσπάθειές τους, κυνηγώντας τους πρωτοπόρους του αγώνα, οι οποίοι όμως, αύξησαν το ρυθμό τους. Στα ίχνη του Φειδιππίδη, ο Έλληνας Δρομέας υπεραποστάσεων, Φώτης Ζησιμόπουλος ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος με δυνατό ρυθμό, τον αγώνα των 245,3χλμ.

Στην 2η θέση, ακολουθεί κατά πόδας με διαφορά 27 λεπτών ο Νορβηγός αθλητής Holviκ Seamen, και στην τρίτη θέση της γενικής σκαρφάλωσε η πολύ δυνατή αθλήτρια από τη Νορβηγία Caliscaner Line, επίσης με δυνατό ρυθμό!

Ο Ούγγρος αθλητής Mihalik Norbert ακολουθεί στην 3η θέση της κατηγορίας Ανδρών, καταδιωκόμενος από τον εκπληκτικό Τσέχο αθλητή Brunner Radek, o οποίος ανέμενε την κατάλληλη στιγμή για να εξαπολύσει την επίθεσή του προκειμένου να μειώσει την διαφορά του από τους πρωτοπόρους!

Την Γυναικεία 3άδα συμπληρώνουν, η Φινλανδέζα αθλήτρια Honkala Noora, και η επίσης Φινλανδή αθλήτρια η οποία είναι και 9η γενικής η Lipiainen Satu. Στην 10η θέση γενικής βρίσκεται η Παγκόσμια πρωταθλήτρια, Camile Heron, η οποία ακολουθεί τις πρωτοπόρες αθλήτριες με διαφορά αρκετών λεπτών. Στην 11η θέση γενική ανέβηκε ο Έλληνας αθλητής Παρασκευάς Christ, και στην 12η θέση η περσινή νικητής των γυναικών Λετονή Diana Dzaviza, την οποία ακολουθεί με ελάχιστη διαφορά ο Έλληνας αθλητής Γιώργος Δημουλάς, ο οποίος κάνει έναν πολύ δυνατό αγώνα.

Μέχρι στιγμής οι αθλητές που συνεχίζουν να αγωνίζονται στο 41ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, είναι 320.

Άξια λόγου είναι η προσπάθεια των εθελοντών που για ακόμη μια φορά είναι οι αφανείς ήρωες της διοργάνωσης.



Η φετινή διοργάνωση του 41ου Διεθνούς Αγώνα Υπεραποστάσεων ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, τελεί υπό την Αιγίδα των Δήμων Αθηναίων & Σπάρτης, καθώς και των Υπουργείων Τουρισμού & Εθνικής Άμυνας. Το ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ έχει την εποπτεία και έγκριση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Υπεραποστάσεων Ι.Α.U.



Ομαλά και με τις ευνοϊκότερες καιρικές συνθήκες ξεκίνησε το 41ο Σπάρταθλον.

LIVE ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 41ο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2023, και οι αριθμοί όλων των Ελλήνων.

LIVE η εκκίνηση του 41ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ!.

Το Σάββατο στις 7:00πμ η εκκίνηση του 41ου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ. Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τα 245,3 χλμ του αγώνα.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Κάνεις καθημερινό τρέξιμο; Δες πώς θα φροντίσεις τα πόδια σου σωστά! Χρήσιμες συμβουλές για ευχάριστη και ασφαλή συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ο πρώτος ντοπαρισμένος αθλητής στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων – Τι είχε πάρει Μεταξία Μπερτζελέα – Η πρώτη νικήτρια του Αυθεντικού Μαραθωνίου
Δοκιμάζουμε το Mizuno Neo Zen: Το νέο προπονητικό παπούτσι έκπληξη! Δοκιμάζουμε το Proto Runner 1 της Ena
Nutrition News

Thessaloniki Half Marathon

Life Run

Πρέπει να διαβάσετε
24 Φεβ 25
On Cloudsurfer 2: Η άνεση που κερδίζει στα καθημερινά μας χιλιόμετρα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο On Cloudsurfer 2 είναι επί τέλους εδώ, βελτιωμένο , πιο μαλακό και άνετο για τα καθημερινά μας χιλιόμετρα. Δεν είναι τυχαίο που η On το λάνσαρε με μότο "soft wins" καθώς αυτή είναι και η αίσθηση που σου αφήνει απο τα πρώτα χιλιόμετρα.
19 Φεβ 25
30 Μαρτίου τρέχουμε στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025»
PepsiCo Gives Back: Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, η PepsiCo Hellas διοργανώνει Αγώνες Δρόμου για όλους! Το «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025 - Run Smile Repeat» θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025
04 Φεβ 25
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
28 Ιαν 25
Αραφήνειος Δρόμος 2025: Στις 23 Μαρτίου τρέχουμε στην ομορφότερη δρομική διαδρομή της Ανατολικής Αττικής
Ο Αραφήνειος Δρόμος διεξάγεται για 9η χρονιά στη Ραφήνα με διοργανωτές τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τον σύλλογο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ . Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού στις αποστάσεις των 10χλμ και 5χλμ καθώς και 1χλμ για παιδιά.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse