PepsiCo Gives Back
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Runner Store

Nitecore VASILIKOSHeday Road

Konitsa

X-treme Stores
Cognifuel
31 Μάρ 24 ← πίσω

Race For Autism Gr 2024

Race For Autism Gr 

Την Κυριακή 31 Μαρτίου τρέχουμε για τον αυτισμό


Μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του, τον Απρίλιο του 2023, με 1.200 εγγραφές, το Race For Autism Gr επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά την Κυριακή 31 Μαρτίου στον Δήμο Βάρης  Βούλας Βουλιαγμένης, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και την ενημέρωση για τον αυτισμό που γιορτάζεται παγκοσμίως στις 2 Απριλίου.

Διοργανωτές του αγώνα είναι η ΑΜΚΕ Race for Autism Gr, μαζί με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ενώ την τεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει η MyRace.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χλμ. 

Ακολουθούν περισσότερα στοιχεία για τον αγώνα καθώς και οι όροι συμμετοχής.

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 31 Μαρτίου 2024


Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Παραλία Καβουρίου, Βουλιαγμένη


Ώρα εκκίνησης: 09:30


Απόσταση αγώνα: 5 χλμ.


Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 12 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που πρόκειται για ανήλικους) ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.


Χρονικό όριο αγώνα: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1 ώρα και 15 λεπτά από τη στιγμή της εκκίνησής τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.


Περιγραφή διαδρομής: Εκκίνηση στην Παραλία Καβουρίου (στο ύψος της Τρύπιας Βάρκας). Συνέχεια στην Λεωφ. Καβουρίου και στροφή δεξιά στην οδό Λητούς, στροφή αριστερά στην οδό Πρωτέως, στροφή αριστερά στην οδό Ζεφύρου και συνέχεια στην οδό Δημ. Λαμπράκη (στο αριστερό ρεύμα, ανάποδα από την ροή κυκλοφορίας). Συνέχεια στην οδό Ηλίου και Ακτής. Στροφή δεξιά στην Λεωφ. Κων. Καραμανλή και Αθήνας. Στη συνέχεια στροφή δεξιά στην οδό Κρόνου, στροφή αριστερά στην οδό Δημ. Λαμπράκη και στροφή δεξιά Λεωφ. Καβουρίου.   


Βραβεύσεις - Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών οι οποίες είναι οι ακόλουθες: έως 19, 20-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60+.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο.


Περίοδος Εγγραφών - Όριο Εγγραφών: Η περίοδος των εγγραφών θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου. Ο Αγώνας έχει όριο συνολικά τις 1.500 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών-πληρωμών. 


Το πακέτο συμμετοχής για όσους ολοκληρώσουν την  εγγραφή και πληρωμή τους μέχρι την Τετάρτη 20 Μαρτίου περιλαμβάνει:

 • Αριθμό  συμμετοχής, παραμάνες και Chip χρονομέτρησης

 • Αναμνηστικό μετάλλιο

 • Υδροδοσία 

 • Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων

 • Live εξαγωγή αποτελεσμάτων

 • Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής

 • Αναμνηστικό Τεχνικό T-shirt 

Το πακέτο συμμετοχής για όσους ολοκληρώσουν την  εγγραφή και πληρωμή τους μετά την Τετάρτη 20 Μαρτίου περιλαμβάνει όλες τις παραπάνω παροχές εκτός από το Αναμνηστικό Τεχνικό T-shirt 

 • Αριθμός  συμμετοχής, παραμάνες και το Chip χρονομέτρησης

 • Αναμνηστικό μετάλλιο

 • Υδροδοσία 

 • Υπηρεσία φύλαξης αντικειμένων

 • Live εξαγωγή αποτελεσμάτων

 • Ηλεκτρονικό Δίπλωμα Συμμετοχής

Κόστος Συμμετοχής: 15€ (περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%)
Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΑΜΚΕ Race For Autism Gr


Τρόπος Εγγραφής: Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.myrace.gr

Εγγραφές εδώ.


Παραλαβή πακέτων συμμετοχής: Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους το Σάββατο 30 Μαρτίου (11:00 – 15:00) από το Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθώς και την  Κυριακή 31 Μαρτίου από τη γραμματεία πριν τον αγώνα.
Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη των παρακάτω:

 • Το e-mail με τον αριθμό συμμετοχής

 • Ταυτότητα ή ΔιαβατήριοΌροι συμμετοχής:


- Όλοι οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είναι απολύτως υγιείς για να συμμετέχουν στην παρούσα αθλητική δραστηριότητα. 

- Αποδέχονται πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή στον αγώνα όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες) κακές καιρικές συνθήκες, κίνηση αλλά και κακή κατάσταση του οδοστρώματος. 

- Παραιτούνται από οποιαδήποτε απαίτηση από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχονται ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ό,τι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή τους. 

- Οι συμμετέχοντες δίνουν την έγκρισή τους στους διοργανωτές να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες τους ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή χωρίς να έχουν καμία οικονομική ή οποιαδήποτε άλλη απαίτηση.

- Η εγγραφή θα θεωρείται ολοκληρωμένη εφόσον έχει πραγματοποιηθεί τόσο η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής όσο και η πληρωμή του αντίστοιχου κόστους. Τα τραπεζικά ή άλλα έξοδα επιβαρύνουν τον συμμετέχοντα. 

Σε περίπτωση που η πληρωμή δεν πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα με την εγγραφή, οι διοργανωτές δεν την θεωρούν ως έγκυρη και σε περίπτωση εκπρόθεσμης πληρωμής δεν θα ισχύει.

- Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι προσωπικές και δεν μεταφέρονται σε τρίτους σε καμία φάση της περιόδου εγγραφών.

- Ακυρώσεις συμμετοχής και επιστροφή του κόστους συμμετοχής θα πραγματοποιούνται μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ακύρωση και επιστροφή του κόστους.

- Σε περίπτωση αναβολής της διοργάνωσης, οι συμμετοχές θα μεταφερθούν για την νέα ημερομηνία που θα ορίσει ο διοργανωτής. Αν η διοργάνωση δεν πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία εντός του 2024, τότε θα κρατηθεί 5€  για κάθε συμμετοχή για διαχειριστικά έξοδα και θα επιστραφούν τα υπόλοιπα 10€ από το κόστος συμμετοχής.

- Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα αλλαγής των όρων συμμετοχής αφού προβούν στην σχετική ανακοίνωση.


Οργανωτική επιτροπή

Race For Autism Gr 2024Εγγραφές εδώ.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
11 Μύθοι και Αλήθειες για το πιο Διαδεδομένο Παγκοσμίως Συμπλήρωμα στον χώρο της Άσκησης, την Κρεατίνη – Πως βελτιώνει την αντοχή και την αποκατάσταση στο τρέξιμο Με ποιους 7 τρόπους θα περιορίσετε τις υψηλές τιμές του Γαλακτικού Οξέος στους Μυς

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Δοκιμάζουμε το La Sportiva Prodigio - Ένας λόγος για να πάρουμε τα βουνά Δοκιμάζουμε το νέο Mizuno Wave Rebellion PRO 2
Το mindset κάνει την διαφορά (Μindset makes the difference) Τα 4 « C » της αθλητικής ψυχολογίας για υψηλή απόδοση
Nutrition News

Run for the Kids with Disabilities

Salomon

B2RUN

Thessaloniki Night Half Marathon

algotreat freeze massage gel

Πρέπει να διαβάσετε
16 Μαϊ 24
16 Ιουνίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας),
14 Μαϊ 24
Κυριακή 26 Μαΐου στη Θήβα ο 3ος αγώνας δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι»
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της δομής «Γέφυρα» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία διοργανώνει στις 26 Μαΐου 2024 στην πόλη της Θήβας τον 3ο αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι», μια διοργάνωση εφαλτήριο ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των ΑμεΑ σε αγώνες δρόμου και άλλες μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις.
01 Μαϊ 24
Ραντεβού 19 Μαϊου στην Κηφισιά για τους αγώνες δρόμου προσφοράς «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2024 - Run Smile Repeat»
PepsiCo Gives Back: Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, η PepsiCo Hellas διοργανώνει Αγώνες Δρόμου για όλους! Το «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2024 - Run Smile Repeat» θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, την Κυριακή 19 Μαΐου 2024
30 Μάρ 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
29 Μάρ 24
«Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Κυριακή απόγευμα 16 Ιουνίου 2024 στη Βούλα
Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες απόστασης 2,5χλμ και 5χλμ σε κυκλική διαδρομή 2,5χλμ εντός του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας) με εκκίνηση και τερματισμό την πλαζ του ιδρύματος. Όλα τα έσοδα από τις συμμετοχές των δρομέων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse