Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Runner StoreVartholomio Triathlon

X-treme Stores
UltraMag
16 Ιουν 24 ← πίσω

Kilkis Trail 2024

«Kilkis Trail» 19.000μ

 

Δρόμος Υγείας 4.800μ

 

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 

 

 

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Κιλκίς, με τη στήριξη του Δήμου Κιλκίς και της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την απελευθέρωση της πόλης διοργανώνει αγώνες με την ονομασία «Kilkis Trail» μήκους 19.000 μέτρων και Δρόμο Υγείας 4.800 μέτρων.

 

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες και να κάνουν την εγγραφή τους σε έναν από τους παραπάνω αγώνες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.sdykilkis.gr

 

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Τόπος εκκίνηση και τερματισμού: Θέατρο Λόφου Κιλκις. Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 16 Ιουνίου 2023 Κόστος συμμετοχής: Kilkis Trail 19χλμ 15 ευρώ

Δρόμος Υγείας 4,8 χλμ 5 ευρώ

 

 

Ώρες Εκκίνησης:

 

-  Ώρα εκκίνησης 19 χλμ 09:00 π.μ.

 

-  Ώρα εκκίνησης 4,8χλμ 09:30 π.μ.

 

Ώρες Απονομών :

 

-  Kilkis Trail - Δρόμος Υγείας 12:30 πμ.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

 

Δρόμος Ηρώων 19.000 μ.

 

Η διαδρομή του Kilkis Trail κινείται στο ίχνος της αρχικής χάραξης του αγώνα περνώντας από τα κύρια μονοπάτια του και τους χωματόδρομους στις αναδασώσεις δίπλα από την πόλη του Κιλκίς. Οι μικρές κλίσεις επιτρέπουν στους αθλητές να κάνουν μια γρήγορη κούρσα ωστόσο τα μονοπάτια είναι αρκετά τεχνικά και απαιτούν προσοχή και προηγούμενη εμπειρία. Η υψομετρική διαφορά που θα καλύψουν οι αθλητές θα είναι περίπου 650 μετρα.

 

Ως ώρα ολοκλήρωσης του Kilkis Trail ορίζεται η 12:30 μ.μ. 3,5 ώρες μετά την εκκίνηση του αγώνα.

 

Δρόμος Υγείας

 

Η διαδρομή του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 4,8 χλμ. είναι κυκλική και κινείται περιμετρικά του λόφου σε μονοπάτι. Απαιτεί προσοχή από όσους δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία και είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουν όλοι μια γεύση από trail running.

 

Σήμανση :


Στη διαδρομή υπάρχει σήμανση με ταμπελάκια και κορδέλα έργου ενώ θα υπάρχουν και δείκτες που θα κατευθύνουν τους αθλητές.

 

Ως ώρα ολοκλήρωσης του Δρόμου Υγείας ορίζεται η 10:45 π.μ., 75 λεπτά μετά την εκκίνηση του αγώνα.

 

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους δρόμους 19.000 και 4.800 μέτρων, θα γίνονται υποχρεωτικά μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα, στη διεύθυνση: http://www.sdykilkis.gr συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα εγγραφής. Για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η εγγραφή θα πρέπει να ολοκληρωθεί η διαδικασία στη σχετική πλατφόρμα εγγραφής και να κατατεθεί το σχετικό ποσό στους αναφερόμενους λογαριασμούς.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ : Κυριακή 9 Ιουνίου 2024.

 

Σε περίπτωση που κάποιος δεν μπορεί για διάφορους λόγους να ολοκληρώσει την εγγραφή του ηλεκτρονικά μπορεί να απευθυνθεί στον κ. Πουδούρη Παναγιώτη στο τηλ. 6937 359334 ή στον κ. Αβράμογλου Κυριάκο στο τηλ. 6938 885888.

 

Παρακαλούνται οι αθλητές να δηλώσουν συμμετοχή εγκαίρως, για την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Στους αγώνες μπορούν να συμμετάσχουν αθλητές και αθλήτριες ηλικίας άνω των 18 ετών. Μικρότερης ηλικίας αθλητές μπορούν να συμμετάσχουν, ύστερα από ενυπόγραφη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

 

Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την σωματική τους ακεραιότητα και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς του αγώνα. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις. Ολοκληρώνοντας την ηλεκτρονική εγγραφή αποδέχονται τους όρους συμμετοχής και αναλαμβάνουν την ευθύνη συμμετοχής στον αγώνα σε σχέση με την κατάσταση της υγείας τους.

 

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

 

Η χρονομέτρηση των αθλητών που θα συμμετάσχουν στους αγώνες των 19, και 4,8 χιλ. θα γίνει ηλεκτρονικά με chip χρονομέτρησης.

 

Ο αριθμός συμμετοχής θα πρέπει να φέρεται σε εμφανές σημείο, ώστε να μπορούν οι κριτές να τους καταγράφουν χωρίς πρόβλημα και καθυστέρηση.

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Η παραλαβή των αριθμών θα γίνει

 

-  Το Σάββατο 15/6 ώρες 18:00-21:00 στην πλατεία Δημαρχείου Συνιστάται στους αθλητές από το Κιλκίς αλλά και σε όσους μπορούν να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους το Σάββατο για δική τους διευκόλυνση αλλά και της διοργάνωσης.

 

-Την Κυριακή 16/6 στην αφετηρία του αγώνα από την γραμματεία , από τις 7:30 π.μ μέχρι και 15 λεπτά πριν την εκκίνηση.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ -ΕΠΑΘΛΑ

 

Αγώνας 19 χλμ. :


Βράβευση θα γίνει στους τρεις πρώτους αθλητές/τριες της Γενικής κατάταξης στους οποίους θα δοθούν κύπελλα και αναμνηστικά δώρα και στους τρεις πρώτους αθλητές/τριες κάθε κατηγορίας

 

Αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν, καθώς και    πακέτο συμμετοχής που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.

 

Δρόμος Υγείας – δυναμικού βαδίσματος 4,8 χλμ. :

 

Βράβευση θα γίνει στους τρεις πρώτους αθλητές   της Γενικής κατάταξης στους οποίους θα δοθούν κύπελλα και αναμνηστικά δώρα.

 

Αναμνηστικά μετάλλια, θα δοθούν σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν καθώς και πακέτο συμμετοχής που θα περιλαμβάνει αναμνηστικά.

 

ΗΛΙΚΙΑΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 

«Δρόμος Ηρώων» 19 χλμ

 

Ανδρών:      Γενική, 18-30, 31-50, 51+

 

Γυναικών: Γενική 18-30, 31-50, 51+

 

Δρόμος Υγείας-Δυναμικού Βαδίσματος 4,8 χμ.

 

Ανδρών: Γενική Γυναικών: Γενική ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

Θα υπάρχουν τρεις σταθμοί με υδροδοσία και σνακ στον μεγάλο αγώνα (ανά 5 περίπου χιλιόμετρα) και ένας στον δρόμο υγείας.

 

ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ

 

Θα υπάρχει υποστήριξη από την Ελληνική Αστυνομία, και το τμήμα ''Σαμαρειτών'' του Ερυθρού Σταυρού.

 

Ιατρός θα υπάρχει στην εκκίνηση και στον τερματισμό, με την μέριμνα του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς.

 

 


 

 

 

 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Γίνε πιο δυνατός δρομέας με αυτά τα 8 Tips! 9 Συμβουλές για να βελτιώσεις την αντοχή σου στο τρέξιμο
Όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον Σίδηρο - και την Συμβολή του στην Αθλητική Απόδοση! Πως να αποφύγουμε τις στομαχικές διαταραχές κατά το τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων
Nutrition News

Salomon

Πρέπει να διαβάσετε
15 Ιουν 24
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY είναι για σένα
Το RUNAWAY Gate στην Κηφισιά (Γεωργίου Λύρα 53), ένας ανακαινισμένος πολυχώρος άθλησης, φτιαγμένος από δρομείς για δρομείς, άνοιξε την πύλη του και σoυ προσφέρει «διέξοδο» προς... τον καλύτερο εαυτό σου!
30 Μαϊ 24
Styx Trail Race 2024: Ο πιο μουσικός αγώνας ορεινού τρεξίματος
Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "ΔΙΑΒΑ", σε συνεργασία με το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, διοργανώνει το Styx Trail Race 2024, powered by The NorthFace, ως μέρος του Helmos Mountain Festival. Το Σάββατο 22 και την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024
23 Μαϊ 24
16 Ιουνίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» Στηρίζουμε τον ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟ στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, αγκαλιάζουμε τον θεσμό της ΑΝΑΔΟΧΗΣ
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 2η συνεχή χρονιά την Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 το απόγευμα, στον χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας, πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας),
22 Μαϊ 24
B2Run Aθens 2024: Το μεγαλύτερο Corporate Running Party έρχεται για 4η φορά στο ΟΑΚΑ στις 18 Ιουνίου
Στις 18 Ιουνίου προσθέστε στο καλεντάρι της εταιρίας σας έναν διαφορετικό εταιρικό αγώνα δρόμου, που όχι μόνο σας προπονεί, αλλά παράλληλα βελτιώνει τις σχέσεις και την καθημερινότητα με τους συναδέλφους σας
14 Μαϊ 24
Κυριακή 26 Μαΐου στη Θήβα ο 3ος αγώνας δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι»
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή της δομής «Γέφυρα» στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία διοργανώνει στις 26 Μαΐου 2024 στην πόλη της Θήβας τον 3ο αγώνα δρόμου «Όλοι μαζί-Όλοι Ίσοι», μια διοργάνωση εφαλτήριο ευαισθητοποίησης και συμμετοχής των ΑμεΑ σε αγώνες δρόμου και άλλες μαζικές αθλητικές εκδηλώσεις.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse