Εκπληκτικό αυτό που έγινε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης στα 20 χιλιόμετρα βάδην γυναικών.
Η Λάουρα Γκαρσία – Κάρο μπήκε τρίτη με αρκετή διαφορά στον αγωνιστικό χώρο και πίστεψε ότι η θέση είχε κριθεί. Πανηγύριζε με τη σημαία της Ισπανίας, και δεν είδε την Ουκρανή Λουντμίλα Ολιαννόβσκα που ερχόταν με ταχύτητα. Δύο μέτρα πριν τον τερματισμό, το χάλκινο μετάλλιο άλλαξε κάτοχο! Οι 2 βαδίστριες τερμάτισαν σε 1.28.48, με την Ολιαννόβσκα να κερδίζει την 3η θέση.
Είναι χαρακτηριστικό το βίντεο της μετάδοσης της ΕΡΤ. Δείτε πως έγινε η ανατροπή, και πως μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου άλλαξαν τα συναισθήματα της Ισπανίδας που έκανε το λάθος να χαλαρώσει χωρίς να ελέγξει αν απειλείται, ενώ εκτός από το ανέμισμα της σημαίας, έκλεινε και το χρονόμετρό της!
Η ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ διοργανώνει τo Σάββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2025 για 4η χρονιά το Koumaria Trail Series, μια ολοκληρωμένη σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος, στον ευρύτερο χώρο των Πατρών.
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
Το «κλασικά πρώτο» στις επιλογές δρομέων και όχι μόνο, είναι ένα τέλειο blend όλων όσων χρειάζεται να έχει ένα κορυφαίο αθλητικό σήμερα. Απόλυτα υποστηρικτικό, ευχάριστα ελαφρύ και με ένα νέο επαναστατικό upper, είναι ικανό να καλύψει όλες τις θέσεις στον πάγκο των επιλογών για το τρέξιμο.
Για τους δρομείς που προετοιμάζονται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τον εαυτό τους ή την ομάδα τους, η Elite Sports Group προσφέρει την ιδανική λύση.