Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony TRIUMPH 22

Serres Ultra

Dromos Argolikou Kolpou

Evxidas

Patras Half Marathon

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores

16 Ιουν 24 ← πίσω

Επιτυχίες Δεσπολλάρη, Ειρήνης Βασιλείου, Μπάλλα, Ανθής Κυριακοπούλου, Παπαϊωάννου στο Βέλγιο

Ελληνικές συμμετοχές υπήρχαν το Σάββατο σε μίτινγκ στην πόλη Χέζντεν Ζόλντερ στο Βέλγιο. Η Γεωργία Δεσπολλάρη ήταν νικήτρια στη σειρά της στα 800 μ. με 2.05.24, στον πρώτο της αγώνα ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.


Στο ίδιο αγώνισμα η Ειρήνη Βασιλείου πέτυχε 2.09.16 και ήταν έκτη στη σειρά της και στα 1.500 μ. η Ντενίσα Μπάλλα πέτυχε 4.27.06, επίδοση που την έφερε στην 6η θέση της σειράς της. Στο ίδιο αγώνισμα η Ανθή Κυριακοπούλου ήταν 15η με 4.28.70. Στα 1.500 μ. των Ανδρών ο Πέτρος Παπαϊωάννου τερμάτισε πρώτος στη σειρά του με 3.51.72.


πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Γιώργος Γκούντας : Η στήριξη πίσω από το Μετάλλιο. Μια πετυχημένη χρονιά Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ανανεώσου Μετά τις Γιορτές: Τα Συμπληρώματα που Χρειάζεσαι για να Ξεκινήσεις Δυναμικά το Νέο Έτος! Καφεΐνη: Friend of Foe?
10 λάθη των δρομέων πριν την προπόνηση 7 τρόποι για αυξημένη αντοχή στο τρέξιμο
Nutrition News

Fitness EXPO

Crete Marathon

Thermaikos Half Marathon


Πρέπει να διαβάσετε
13 Ιαν 25
4ο Koumaria Trail Series - 8 και 9 Φεβρουαρίου τρέχουμε στα βουνά της Πάτρας
Η ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ διοργανώνει τo Σάββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2025  για 4η χρονιά το Koumaria Trail Series, μια ολοκληρωμένη σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος, στον ευρύτερο χώρο των Πατρών.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.
04 Νοέ 24
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
30 Οκτ 24
Το καλύτερο αθλητικό παπούτσι της New Balance, έγινε ακόμη καλύτερο!
Το «κλασικά πρώτο» στις επιλογές δρομέων και όχι μόνο, είναι ένα τέλειο blend όλων όσων χρειάζεται να έχει ένα κορυφαίο αθλητικό σήμερα. Απόλυτα υποστηρικτικό, ευχάριστα ελαφρύ και με ένα νέο επαναστατικό upper, είναι ικανό να καλύψει όλες τις θέσεις στον πάγκο των επιλογών για το τρέξιμο.
22 Οκτ 24
Φτιάξε το Δικό σου Custom Μπλουζάκι για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Elite Sports Group
Για τους δρομείς που προετοιμάζονται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τον εαυτό τους ή την ομάδα τους, η Elite Sports Group προσφέρει την ιδανική λύση.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse