Athens Half Marathon EXPO
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Never Second athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ενημέρωση
Mizuno

Saucony



Serres Ultra

Kallithea Run

Volos Half Marathon

Poseidon Half Marathon

Taygetos Challenge

X-treme Stores
Athens Half Marathon EXPO
23 Ιουν 24 ← πίσω

Φετινό ρεκόρ για την Μαρία Πούρτσα στην Πολωνία

ΣΕΓΑΣ

Πολύ καλή εμφάνιση που συνδυάστηκε με νέα φετινή ατομική επίδοση πραγματοποίησε η Μαρία Πούρτσα στο κυνήγι της Ολυμπιακής πρόκρισης.

Η πρωταθλήτρια του τριπλούν είχε άλμα 13.95 (1.4) στο πολύ δυνατό μίτινγκ Czesław Cybulski Memorial στην πόλη Πόζναν της Πολωνίας, επίδοση που συνδυάστηκε και με την τέταρτη θέση πίσω από τις Κορσούν (14.16), Ακγκόζ (14.07) και Γκρισκάιτε (14.05).

Το ατομικό ρεκόρ της Μαρίας Πούρτσα είναι 14.11 από τη 2021, όταν αγωνιζόταν με τη γερμανική σημαία.



12α Παπαναστάσεια: Βρήκε ρυθμό ο Αναστασάκης και διέλυσε την καλύτερή του επίδοση για το 2024

Ο Μιχάλης Αναστασάκης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα 12α Παπαναστάσεια που έγιναν στις εγκαταστάσεις του Πανελληνίου Γ.Σ. Ο αθλητής του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου έριξε τη σφύρα του στα 75.52, περισσότερο από ένα μέτρο μακρύτερα από το 74.43 που ήταν η καλύτερη φετινή βολή του.

Νέο ατομικό ρεκόρ για τον ανερχόμενο Μάρκελο Μέμα που ανέβηκε στα 73.72 και είναι πια στο Νο 6 της ελληνικής κατάταξης για το 2024, ενώ ο Άγγελος Μαντζουράνης, στην επιστροφή του από τις ΗΠΑ και στον πρώτο του αγώνα σε ελληνικό έδαφος, έριξε 73.20.

Στη σφαίρα γυναικών η Μαρία Μαγκούλια έριξε 14.98 και οι αδερφές Ανδρεάδη, 14.81 η Μαρία και 14.19 η 16χρονη Αναστασία.

Στο δίσκο η Κρίστι Αναγνωστοπούλου ήταν πρώτη με 51.55, ενώ ο Ιάσων Θανόπουλος έριξε 56.09. Στη σφαίρα ο Ιάσων Μαχαίρας είχε καλύτερη βολή στα 17.38, στο ακόντιο ο Κώστας Μυλωνάς 71.96 και στη σφύρα Κ18, η Αλεξάνδρα Τσέρνοβα σημείωσε 60.42.

Τέλος, στους δρόμους, στα 100 μ. εμπόδια Κ18 η Σοφία Συμεωνίδου τερμάτισε σε 13.88, στα 110 μ. εμπόδια Κ20 ο Νίκος Τσώνης σε 14.13, ενώ στα 100 μ. ο 20χρονος Παναγιώτης Λαγάνης πέτυχε ατομικό ρεκόρ με 10.58 (0.4) και ο Πέτρος Κεχιόπουλος επικράτησε με επίδοση 21.84 (0.7).

Τα αποτελέσματα εδώ.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Τι τύπος άσκησης είσαι; Τι είναι το reformer Pilates;

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για το Ορεινό Τρέξιμο – Προπονητικές Μέθοδοι, Τεχνική & Οφέλη Η Αναγκαιότητα των Προπονητικών Runs σε Ρυθμό Αγώνα!
Οι καλύτεροι άνδρες Έλληνες αθλητές ΒΑΔΗΝ για το 2025, σε όλες τις αποστάσεις! Οι καλύτερες Ελληνίδες αθλήτριες ΒΑΔΗΝ για το 2025, σε όλες τις αποστάσεις!
Nutrition News

Pepsico Gives Back Kifissia

Crete Marathon

Nafplio Marathon

Nikiforeios Dromos

Πρέπει να διαβάσετε
02 Φεβ 26
Η New Balance παρουσιάζει τα νέα colourways του FuelCell SuperComp Elite v5
Η New Balance ανακοινώνει την άφιξη του FuelCell SuperComp Elite v5 σε Ελλάδα και Κύπρο To νέο αυτό version το οποίο αποτελεί το κορυφαίο αγωνιστικό μοντέλο για δρόμο, είναι σχεδιασμένο για δρομείς που στοχεύουν στην απόλυτη απόδοση από αγώνα 5 km, μέχρι και τον μαραθώνιο.
12 Ιαν 26
Αραφήνειος Δρόμος 2026: Στις 29 Μαρτίου τρέχουμε στην ομορφότερη δρομική διαδρομή της Ανατολικής Αττικής
Ο Δήμος Ραφήνας – Πικερμίου και ο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ διοργανώνουν για 10η χρονιά τον «ΑΡΑΦΗΝΕΙΟ ΔΡΟΜΟ», την Κυριακή 29 Μαρτίου 2026. Η ομορφότερη δρομική διαδρομή στην Ανατολική Αττική, σας περιμένει να την τρέξετε με αγώνες 10χλμ και 5 χλμ για δρομείς καθώς και 1 χλμ. για παιδιά.
10 Ιαν 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
09 Ιαν 26
RUNAWAY: Τρέξιμο που γίνεται τρόπος ζωής!
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο!
Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο.
Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα!
Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY


Thermaikos Coastal Half Marathon

Axios Running

Runster


©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome