Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony TRIUMPH 22

Serres Ultra

Dromos Argolikou Kolpou

Patras Half Marathon

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores

09 Ιουλ 24 ← πίσω

Εντυπωσιακές Επιδοσεις στην Θήβα: 23 Νέα Πανελλήνια Ρεκόρ στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Βετεράνων!

Η Θήβα φιλοξένησε ένα γεγονός-σταθμό στην ιστορία του ελληνικού στίβου, καθώς κατά τη διάρκεια των Πανελλήνιων Αγώνων Στίβου Βετεράνων επιτεύχθηκαν 23 νέα πανελλήνια ρεκόρ! Με την απόλυτη διάθεση και το πάθος που χαρακτηρίζει τους βετεράνους αθλητές, η διοργάνωση αναδείχθηκε σε έναν θρίαμβο, τιμώντας τη δύναμη και την αφοσίωση των αθλητών μας.

Σε μια εκδήλωση που συγκέντρωσε την προσοχή του αθλητικού κόσμου, 15 άνδρες και 8 γυναίκες κατέκτησαν νέα πανελλήνια ρεκόρ, αποδεικνύοντας πως η αγάπη για τον αθλητισμό και το πνεύμα της συνεχούς βελτίωσης δεν έχουν ηλικιακά όρια. Οι βετεράνοι μας, με την εμπειρία και το ακατάπαυστο πάθος τους, κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να γράψουν νέα κεφάλαια στην αθλητική ιστορία της χώρας μας.

Τα ονόματα αυτών των εξαιρετικών αθλητών θα μείνουν χαραγμένα στη μνήμη όλων μας, ως παράδειγμα δύναμης, αντοχής και προσήλωσης στους στόχους τους. Η εντυπωσιακή τους επίδοση δεν είναι μόνο μια προσωπική νίκη, αλλά και μια απόδειξη ότι η Ελλάδα συνεχίζει να διακρίνεται στον χώρο του στίβου, χάρη στην ακατάπαυστη προσπάθεια και το ακατάλυτο πάθος των αθλητών της.

Συγχαρητήρια σε όλους τους βετεράνους αθλητές που συμμετείχαν στους αγώνες και ιδιαίτερα σε αυτούς που κατάφεραν να καταρρίψουν ρεκόρ, προσφέροντας έμπνευση και ελπίδα σε όλους μας. Η διοργάνωση στην Θήβα θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη ως ένα φωτεινό παράδειγμα αθλητικού πνεύματος και υπέρβασης.

Ζήτω οι βετεράνοι μας! Ζήτω ο ελληνικός στίβος!

1.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ  100 Α Α55  11.91-12.10 

2.ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ        100 Α Α65 13.82-13.84

3.Χ΄ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝ.        100 Α Α95 24.40-31.40

4.ΔΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ      1500 Α Α90 9.43.19-0

5.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ   200 Α Α55 25.04-25.80

6.ΧΈΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΩΝ.         200 Α Α95 58.82-1.12.38

7.ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ   400 Α Α55 56.79-57.68

8.ΧΈΜΜΑΝΟΥΛ ΚΩΝ             400 Α Α95 2.26.98- 0

9.ΔΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ     5000 Α Α90 33.56.47-0

10.ΔΟΥΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ   5000 ΒΑ Α38.39.21-0

11.ΜΕΡΜΕΛΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ     300 ΕΑ Α60 78.11-0

12.ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ.       100 ΕΑ Α50 19.60-0

13.ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ        ΒΑΡΥ ΟΡΓΑΝΟ Α Α70 17.68-12.08

14.ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ        ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ Α   Α70 48.93-33.86

15.ΑΝΔΡΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ        ΥΨΟΣ Α                 Α70 1.51-1.45



ΓΥΝΑΙΚΕΣ

1.ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ           100 Γ   Γ 55   13.72-14.16

2.ΔΑΦΤΣΟΥ ΑΝΝΑ                  400 Γ   Γ50   67.18-1.08.22

3.ΜΑΚΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ            5000 ΒΓ Γ45  22.39.24-28.38.5

4.ΒΑINA AUHNA                    5000 BΓ  Γ60  37.13.01-45.02.75

5.ΣΟΟΥΚΟΥΠΟΒΑ ΓΙΑΝΝΑ 5000 ΒΓ  Γ65  43.28.44-0

6.ΜΑΝΔΥΛΑ ΣΜΑΡΑΓΔΑ        800 Γ    Γ80   5.46.74-0

7.ΜΟΥΡΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ            80 ΕΓ  Γ55   13.33-15.39

8.ΤΟΥΡΣΟΥΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ  ΣΦΥΡΟΒΟΛΙΑ Γ  Γ60  29.67-26.75



ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΔΟΣΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΑΛΑΙΑ

ΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ 0 ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ

Ευχαριστήρια Ανακοίνωση για τους 36ους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Βετεράνων Θήβα 2024

Με τη λήξη των 36ων Πανελλήνιων Αγώνων Στίβου Βετεράνων Θήβα 2024, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτής της σημαντικής αθλητικής διοργάνωσης.

 

Ευχαριστίες

Αθλητές: Ευχαριστούμε θερμά τους αθλητές μας για την εξαιρετική προσπάθειά τους και το αγωνιστικό τους πνεύμα. Η αφοσίωσή σας και το πάθος σας για τον αθλητισμό αποτέλεσαν την καρδιά της εκδήλωσής μας.



Χορηγοί: Οι χορηγοί μας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην πραγματοποίηση των αγώνων. Η πολύτιμη υποστήριξή σας βοήθησε στη δημιουργία ενός άρτια οργανωμένου και επιτυχημένου πρωταθλήματος.



Δήμος Θηβαίων: Ευχαριστούμε τον Δήμο Θηβαίων για την φιλοξενία και την αμέριστη υποστήριξή του. Η συνεργασία σας ήταν καθοριστική για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.



Κριτές και Τεχνικό Προσωπικό: Οι κριτές και όλο το τεχνικό προσωπικό συνέβαλαν στην άψογη οργάνωση και την ομαλή ροή της εκδήλωσης. Η αφοσίωση και η επαγγελματικότητά σας εξασφάλισαν την επιτυχία των αγώνων.



Αποτελέσματα και Διακρίσεις

Ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων, τα μετάλλια των συλλόγων, καθώς και για τους καλύτερους αθλητές ανά αγώνισμα και φυσικά για τον καλύτερο του πρωταθλήματος σε άνδρες και γυναίκες.



Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξή σας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τους επόμενους αγώνες!



Με εκτίμηση, Η Οργανωτική Επιτροπή των 36ων Πανελλήνιων Αγώνων Στίβου Βετεράνων Θήβα 2024

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 36ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων Αθλητών Στίβου 2024.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024 Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2024

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ενδιαφέροντα στατιστικά των μαραθωνίων της Ελλάδας για το 2024 ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ 2024. Τα πάντα, όλα όσα έγιναν μέσα στο έτος, σε ένα μεγάλο αφιέρωμα!
Ανανεώσου Μετά τις Γιορτές: Τα Συμπληρώματα που Χρειάζεσαι για να Ξεκινήσεις Δυναμικά το Νέο Έτος! Καφεΐνη: Friend of Foe?
Nutrition News

Fitness EXPO

Crete Marathon

Thermaikos Half Marathon


Πρέπει να διαβάσετε
13 Ιαν 25
4ο Koumaria Trail Series - 8 και 9 Φεβρουαρίου τρέχουμε στα βουνά της Πάτρας
Η ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ διοργανώνει τo Σάββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2025  για 4η χρονιά το Koumaria Trail Series, μια ολοκληρωμένη σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος, στον ευρύτερο χώρο των Πατρών.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.
04 Νοέ 24
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
30 Οκτ 24
Το καλύτερο αθλητικό παπούτσι της New Balance, έγινε ακόμη καλύτερο!
Το «κλασικά πρώτο» στις επιλογές δρομέων και όχι μόνο, είναι ένα τέλειο blend όλων όσων χρειάζεται να έχει ένα κορυφαίο αθλητικό σήμερα. Απόλυτα υποστηρικτικό, ευχάριστα ελαφρύ και με ένα νέο επαναστατικό upper, είναι ικανό να καλύψει όλες τις θέσεις στον πάγκο των επιλογών για το τρέξιμο.
22 Οκτ 24
Φτιάξε το Δικό σου Custom Μπλουζάκι για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Elite Sports Group
Για τους δρομείς που προετοιμάζονται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τον εαυτό τους ή την ομάδα τους, η Elite Sports Group προσφέρει την ιδανική λύση.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse