Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony TRIUMPH 22

Serres Ultra

Dromos Argolikou Kolpou

Evxidas

Patras Half Marathon

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores

05 Σεπ 24 ← πίσω

Κι όμως! Νίκη Duplantis στα 100 μέτρα με 10.37. Ο Νουγκούς κέρδισε τον Ινγκεμπρίγκτσεν. - Όλα τα βίντεο από τη Ζυρίχη

Επιμέλεια: Κώστας Παλάντζας
Ένας πρωτότυπος, άτυπος αγώνας, έγινε ανάμεσα σε 2 αθλητές στο Diamond League της Ζυρίχης. Ο Αρμαντ Ντουπλάντις, παγκόσμιος ρέκορντμαν στο επι κοντώ, κοντραρίστηκε με τον παγκόσμιο ρέκορντμαν στα 400 μέτρα Κάρστεν Βάρχολμ. Ο αγώνας τους έγινε στα 100 μέτρα, και ο Ντουπλάντις κέρδισε σε 10.37 έναντι 10.47 του Βάρχολμ. Ο αέρας ήταν στο -0,1 μ/δ. Τα ρεκόρ που είχαν οι Ντουπλάντις και Βάρχολμ στις ελάχιστες φορές που είχαν τρέξει ως τώρα 100 μέτρα, ήταν 10.39 και 10.45 αντίστοιχα.

Επρόκειτο για ένα στοίχημα που είχαν βάλει οι δύο αθλητές τον Αύγουστο, περισσότερο για αστείο, με τον αγώνα να αποκτά αρκετή δημοσιότητα και προσμονή από το κοινό. Η μάχη έγινε το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου. Την ίδια ημέρα έγινε και το επί κοντώ γυναικών (Στα 4,52 μ. η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League της Ζυρίχης ), ενώ την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε το κυρίως πρόγραμμα του Diamond League, όπου ο Ντουπλάντις κέρδισε όπως αναμενόταν και στο επί κοντώ.

Δείτε το βίντεο του αγώνα Ντουπλάντις - Βάρχολμ, και κατόπιν όλα τα βίντεο που ανέβασε η ΕΡΤ από το Diamond League της Ζυρίχης! Σε ξεχωριστό θέμα δείτε : Δεύτερη θέση για τον Τεντόγλου στη Ζυρίχη με 8,02, τρεις άκυρες στη βροχή ο Καραλής - τα βίντεο.



Η κούρσα της βραδιάς | Ο Νουγκούς κέρδισε τον Ινγκεμπρίγκτσεν στο 1500αρι της Ζυρίχης




Ασυναγώνιστη στο 100αρι η Ρίτσαρντσον, ''πάτησε'' και την Άλφρεντ






110μ εμπόδια (Α) | Αρχοντικός ο Χόλογουεϊ, έξαλλοι πανηγυρισμοί για την πρωτιά





Ένα αριστούργημα στα 200μ | Τεμπόγκο και Μπεντνάρεκ σε συγκλονιστική κούρσα





Συντριπτικός και στη Ζυρίχη ο θρυλικός Κράουζερ, πρωτιά με βολή στα 22.66


Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Το κατάλληλο πρόγραμμα προπόνησης για κάθε απόσταση (5k, 10k, Half & Marathon)! Αναλύοντας τις 4 Δρομικές Ζώνες Προπόνησης – Αντοχής, Κατώφλι, Ταχύτητας και Σπρίντ!

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ανανεώσου Μετά τις Γιορτές: Τα Συμπληρώματα που Χρειάζεσαι για να Ξεκινήσεις Δυναμικά το Νέο Έτος! Ενδιαφέροντα στατιστικά των μαραθωνίων της Ελλάδας για το 2024
Γιώργος Γκούντας : Η στήριξη πίσω από το Μετάλλιο. Μια πετυχημένη χρονιά Ο Παναγιώτης Μικρογιαννάκης στο Σπάρταθλο 2024 με στόχο το άγαλμα του Λεωνίδα και να προβάλει το έργο και την προσφορά της ActionAid!
Nutrition News

Fitness EXPO

Crete Marathon

Thessaloniki Half Marathon


Πρέπει να διαβάσετε
13 Ιαν 25
4ο Koumaria Trail Series - 8 και 9 Φεβρουαρίου τρέχουμε στα βουνά της Πάτρας
Η ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ διοργανώνει τo Σάββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2025  για 4η χρονιά το Koumaria Trail Series, μια ολοκληρωμένη σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος, στον ευρύτερο χώρο των Πατρών.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.
04 Νοέ 24
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
30 Οκτ 24
Το καλύτερο αθλητικό παπούτσι της New Balance, έγινε ακόμη καλύτερο!
Το «κλασικά πρώτο» στις επιλογές δρομέων και όχι μόνο, είναι ένα τέλειο blend όλων όσων χρειάζεται να έχει ένα κορυφαίο αθλητικό σήμερα. Απόλυτα υποστηρικτικό, ευχάριστα ελαφρύ και με ένα νέο επαναστατικό upper, είναι ικανό να καλύψει όλες τις θέσεις στον πάγκο των επιλογών για το τρέξιμο.
22 Οκτ 24
Φτιάξε το Δικό σου Custom Μπλουζάκι για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Elite Sports Group
Για τους δρομείς που προετοιμάζονται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τον εαυτό τους ή την ομάδα τους, η Elite Sports Group προσφέρει την ιδανική λύση.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse