Η ξέφρενη πορεία του Εμμανουήλ Καραλή στη σεζόν συνεχίστηκε σήμερα στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ. Ο “χάλκινος” ολυμπιονίκης του Παρισιού πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική παρουσία, αφού αναδείχθηκε νικητής στο επί κοντώ με άλμα στα 5,88 μέτρα.
Ο αθλητής του Χάρη Καραλή, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο φινάλε της σεζόν συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις και επιβεβαιώνει πως είναι ένας από τους κορυφαίους αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Παράλληλα δείχνει πως είναι σε θέση να βελτιώσει εκ νέου το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ (6,00 μ.), αφού σήμερα δοκίμασε στα 6,01 μ., ύψος στο οποίο είχε καλές, αλλά άκυρες προσπάθειες. Ο 25χρονος ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,58 μ. με έγκυρη προσπάθεια, άφησε τα 5,68 μ., έπειτα πέρασε με τη δεύτερη τα 5,78 μ. και με την τρίτη τα 5,88 μέτρα. Δεύτερος με 5,78 μ. ήταν ο Σαμ Κέντρικς.
Ο αθλητής θα κάνει τον επόμενο – και τελευταίο του – αγώνα του στη σεζόν στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες.
Ο Χρήστος Φραντζεσκάκης έκλεισε τη χρονιά στο μίτινγκ του Ζάγκρεμπ καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση με βολή στα 74,82μ. στην τελευταία του προσπάθεια. Ο αθλητής του Κωστή Παπαμαρκακη είχε μια ακόμη έγκυρη προσπάθεια, την δεύτερη, στα 71,82 μέτρα. Ο 24χρονος ολοκλήρωσε μια γεμάτη σεζόν στη διάρκεια της οποίας κατέλαβε την 12η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Νικητής αναδείχθηκε ο Ουκρανός Μίσα Κόχαν με 81,14 μέτρα και νέο ατομικό ρεκόρ.
πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!
Η ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ διοργανώνει τo Σάββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2025 για 4η χρονιά το Koumaria Trail Series, μια ολοκληρωμένη σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος, στον ευρύτερο χώρο των Πατρών.
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
Το «κλασικά πρώτο» στις επιλογές δρομέων και όχι μόνο, είναι ένα τέλειο blend όλων όσων χρειάζεται να έχει ένα κορυφαίο αθλητικό σήμερα. Απόλυτα υποστηρικτικό, ευχάριστα ελαφρύ και με ένα νέο επαναστατικό upper, είναι ικανό να καλύψει όλες τις θέσεις στον πάγκο των επιλογών για το τρέξιμο.
Για τους δρομείς που προετοιμάζονται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τον εαυτό τους ή την ομάδα τους, η Elite Sports Group προσφέρει την ιδανική λύση.