PepsiCo Gives Back Kifissia 2025
Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Mizuno Neo Zen

Saucony TRIUMPH 22

Taygetos Challenge

Messini Marathon

Kallithea Run

Lefkada Green Half Marathon

Serres Ultra

Evxidas

Patras Half Marathon

Efklios 5th Marathon

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores
Volos Half Marathon
02 Οκτ 24 ← πίσω

Εντυπωσιακός ο 1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δράμας!

Εντυπωσιακός ο 1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δράμας!

Ξεχωριστό διήμερο χρώμα αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη του νερού!

Αξέχαστες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες πρόσφερε στους συμμετέχοντες δρομείς ο 1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δράμας, ο οποίος διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας τη νέα αθλητική πρόταση για την περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας με τη μεγάλη αθλητική παράδοση.

Άριστος διοργανωτικά ο 1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δράμας έδωσε για πρώτη φορά στην πόλη της Δράμας τη δυνατότητα να φιλοξενήσει ένα αθλητικό γεγονός υψηλού επιπέδου που στοχεύει να καθιερωθεί στη συνείδηση του δρομικού κοινού της χώρας μας και του εξωτερικού ως μια άριστη αγωνιστική ευκαιρία συμμετοχής και να καταστήσει την ευρύτερη περιοχή της Δράμας ως κέντρο αθλητικού τουριστικού προορισμού και αναψυχής.

Ο «Νυχτερινός» της Δράμας που σκόρπισε χαμόγελα και προσέφερε πολύ όμορφες αγωνιστικές διαδρομές με άρτια υποστήριξη, συνδιοργανώθηκε από τον Δήμο Δράμας, το Κοινωφελές Ίδρυμα - Πνευματικό Κέντρο «Αιμίλιος Θεοχάρης Καλαϊτζίδης», τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Δράμας, την B+B Sports Marketing με την υποστήριξη του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, που αποτελεί σημείο αναφοράς από το 2012 για τα δρομικά δρώμενα της χώρας μας και εγγύηση επιτυχίας της νέας αυτής αθλητικής πρότασης.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της πρώτης μέρας, Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου, περιλάμβανε το. Δρόμο των 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων που διεξήχθη στην Καλλίφυτο με αφετηρία και τερματισμό το Κοινωφελές Ίδρυμα - Πνευματικό Κέντρο «Αιμίλιος Θεοχάρης Καλαϊτζίδης». Στη συνέχεια οι νεαροί μαθητές παρακολούθησαν ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τον μάγο Grey Ampa στο εντυπωσιακό αμφιθέατρο του Ιδρύματος και κατόπιν στον αυλόγυρο του ίδιου χώρου μουσικό πρόγραμμα από τη Φιλαρμονική Μαθητών της Καλλιφύτου.  

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου η κυρίως αγωνιστική ημέρα περιελάβανε τον Ημιμαραθώνιο Δρόμο Δράμας, τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ., καθώς και τον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 3.000μ., σε πανέμορφες διαδρομές, οι οποίες φέρουν επίσημη πιστοποίηση μέτρησης από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου - World Athletics. Σημείο αφετηρίας και τερματισμού όλων των διαδρομών ήταν το Άγαλμα Νίκης, στην περιοχή Ανάπλασης της Δράμας. Η MusicSP ανέλαβε τη μουσική επένδυση όλης της διάρκειας του αγωνιστικού προγράμματος και στη συνέχεια παρέθεσε προς τους δρομείς και θεατές Dj Party.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δράμας Γιώργος Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παναγιώτης Γκλαβόπουλος, ο Βουλευτής Δράμας Τάσος Νικολαΐδης, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλλιφύτου Φώτης Σαββαΐδης και ο Πρόεδρος του Κοινωφελούς Ιδρύματος - Πνευματικού Κέντρου «Αιμίλιος Θεοχάρης Καλαϊτζίδης» Νικόλαος Κογιουμτσής οι οποίοι χειροκρότησαν και επιβράβευσαν τους συμμετέχοντες δρομείς όλων των ηλικιών!

Στον Ημιμαραθώνιο Δρόμο, νικητές στην κατηγορία Ανδρών αναδείχθηκαν κατά σειρά ο Γιώργος Ιατρουδέλλης (1:14:38), ο Δήμος Μαγγίνας (1:14:55) και ο Θανάσης Σανέτσης (1:18:52), ενώ στην κατηγορία Γυναικών επικράτησε η Αναστασία Γαβριηλόγλου (1:33:03), με δεύτερη την Αλεξάνδρα Καναρίδου (1:47:16) και τρίτη τη Μαρία Θεοδωράκη (1:49:53).

Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10χλμ. είχε νικητές τους Αβραάμ Σιδερίδη (36:49), Κωνσταντίνο Ζαΐμη (36:44) και Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο (37:21) στους Άνδρες και τις Ευγενία Πατσάλα (43:10), Σοφία Μεσελίδου (43:45), Έλενα Σιαχούδη (47:20) στις Γυναίκες, ενώ στον Δρόμο Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 3χλμ. ταχύτεροι όλων ήταν οι Βασίλης Μωυσής (9:11), Κωνσταντίνος Ζαΐμης (9:18) και Δημήτρης Αποστολίδης (9:29) στην κατηγορία Ανδρών και οι Μαρια Τζιερτζίδου (12:52), η Άννα-Μαρία Τσακιρίδου (12:58)  και στην τρίτη θέση οι Ελένη Κουταροπούλου και η Πελαγία Πατσινακίδου (13:14) στην κατηγορία Γυναικών.

Η μεγάλη ανταπόκριση των δρομέων που ξεπέρασαν τους εξακόσιους, η υψηλού επιπέδου υποστήριξη της αγωνιστικής συμμετοχής τους από την Οργανωτική και την Τεχνική Επιτροπή της διοργάνωσης και πάνω απ’ όλα η ένθερμη αποδοχή του Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Δράμας από τη Δημοτική Αρχή, τους θεσμικούς και εθελοντικούς φορείς υποστήριξης ( Τροχαία, ΕΚΑΒ κ.α.) τους μεμονωμένους εθελοντές, τους χορηγούς και σύσσωμη την τοπική κοινωνία, εγγυώνται την καθιέρωση του ως θεσμό, που θα προσφέρει κάθε χρόνο μία πλήρη αθλητική και τουριστική - πολιτιστική εμπειρία!


Τα αποτελέσματα 1ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Δράμας

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Δοκιμάζουμε το Mizuno Neo Zen: Το νέο προπονητικό παπούτσι έκπληξη! Δοκιμάζουμε το Proto Runner 1 της Ena

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Θεόδωρος Λουλούδης: «Προσκαλούμε όλους τους δρομείς να έλθουν στον Ημιμαραθώνιο Πάτρας στις 6 Απριλίου 2025» Ημιμαραθώνιος Αθηνών. Τα φαβορί για το βάθρο. Χάνεται όποιος χάνει τα όνειρά του!
20 χρόνια πριν : 11ος Μαραθώνιος Ρώμης, 13 Μαρτίου 2005 Χρήσιμες συμβουλές για ευχάριστη και ασφαλή συμμετοχή στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας
Nutrition News

PepsiCo Gives Back Kifissia 2025

Crete Marathon

Thessaloniki Half Marathon


Πρέπει να διαβάσετε
24 Φεβ 25
On Cloudsurfer 2: Η άνεση που κερδίζει στα καθημερινά μας χιλιόμετρα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο On Cloudsurfer 2 είναι επί τέλους εδώ, βελτιωμένο , πιο μαλακό και άνετο για τα καθημερινά μας χιλιόμετρα. Δεν είναι τυχαίο που η On το λάνσαρε με μότο "soft wins" καθώς αυτή είναι και η αίσθηση που σου αφήνει απο τα πρώτα χιλιόμετρα.
19 Φεβ 25
30 Μαρτίου τρέχουμε στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025»
PepsiCo Gives Back: Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, η PepsiCo Hellas διοργανώνει Αγώνες Δρόμου για όλους! Το «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025 - Run Smile Repeat» θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025
04 Φεβ 25
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
28 Ιαν 25
Αραφήνειος Δρόμος 2025: Στις 23 Μαρτίου τρέχουμε στην ομορφότερη δρομική διαδρομή της Ανατολικής Αττικής
Ο Αραφήνειος Δρόμος διεξάγεται για 9η χρονιά στη Ραφήνα με διοργανωτές τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τον σύλλογο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ . Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού στις αποστάσεις των 10χλμ και 5χλμ καθώς και 1χλμ για παιδιά.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse