Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno Neo Vista 2

Saucony TRIUMPH 22



Kallithea Night Run

X-treme Stores
31 Δεκ 24 ← πίσω

Γύρος Καδμείας 2024

ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ –ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

 

ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΘΗΒΑ – ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ‘ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ 2024’

ΤΡΙΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2024                                                

                           ΟΡΓΑΝΩΣΗ:   ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

                           ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ  ΘΗΒΑΣ(ΣΔΥΜ)                            ΩΡΑ α) 12:00 π.μ. Παιδικός αγώνας 1000 μ Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόας

β) 02:30 μ.μ ΓΥΡΟΣ ΚΑΔΜΕΙΑΣ 6000 μ Κεντρική πλατεία Θήβας

 

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί, το Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2024 στη Θήβα  με ώρα έναρξης 12.00 μ.μ για τον Παιδικό αγώνα και 02:30 μ.μ. για το Γύρο της Καδμείας (Η διαδρομή ορίζεται γύρω από τις Επτά Πύλες της Αρχαίας Θήβας και είναι εορταστικού, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα).

Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη Άνδρες και Γυναίκες κάθε ηλικίας, καθώς και Αγόρια – Κορίτσια, , ανεξάρτητοι αθλητές και πολίτες που θα δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο παρακάτω σύνδεσμο:

 https://event.athletopia.com/gyros-kadmeias-2024

 

Οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής την ημέρα του αγώνα από α) την γραμματεία για τον παιδικό αγώνα στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόας από τις 11:00π.μ. έως τις 11:45 π.μ.

και β) την γραμματεία για τον Γύρο της Καδμείας στην Κεντρική Πλατεία Θήβας το Κυριακή 29 Δεκεμβρίου από τις 11:00π.μ εώς 14:00μ.μ και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου από τις 11:00 π.μ έως 14:00 μ.μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

1η Αγόρια-Κορίτσια δημοτικού 1.000μ.

2η Άνδρες-Γυναίκες Λυκείου και ενήλικες 6.000μ.

Ο αγώνας είναι εορταστικού, μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα χωρίς χρονομέτρηση και θα βραβευτούν συμβολικά οι τρεις πρώτοι Άντρες – Γυναίκες, Αγόρια – Κορίτσια κάθε κατηγορίας.

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

1) Η εκκίνηση του αγώνα για τις κατηγορίες παίδων (1000μ) θα γίνει στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορόας στις 12:00 μμ. για την 1η κατηγορία και ο τερματισμός θα γίνει στον ίδιο χώρο.

2) Η εκκίνηση του Γύρου της Καδμείας (6.000μ) θα γίνει στην κεντρική πλατεία της Θήβας στις 02:30 μ.μ. όπου και θα γίνει και ο τερματισμός.

 

ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Οι απονομές θα γίνουν για (α) τον παιδικό αγώνα στο Βιοκλιματικό Πάρκο Χρυσορρόας στις 12:30 μ.μ. και (β) για τον Γύρο της Καδμείας στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας στις 03:30 μ.μ. Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες κάθε κατηγορίας (ανδρών, γυναικών)θα απονεμηθούν συμβολικά έπαθλα και δώρα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν έπαθλα εμπνευσμένα και φέτος από το Αρχαιολογικό Μουσείο της πόλης μας ,μακρυμάνικο μπλουζάκι dryfit και αναμνηστικά δώρα. Κεράσματα, άφθονο κρασί αλλά και οι εορταστικές μουσικές τόσο στην Κεντρική πλατεία αλλά και στη διαδρομή του αγώνα θα δίνουν έντονο εορταστικό χαρακτήρα . Παρακαλούμε για τον ίδιο λόγο όλοι οι δρομείς που θα συμμετέχουν στο Γύρο της Καδμείας εφόσον είναι εφικτό να φοράνε το μπλουζάκι της διοργάνωσης.

 

ΓΕΝΙΚΑ

α) Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, καθώς κι από την Τροχαία και εθελοντές.

β) Στον αγώνα δεν θα υπάρχει χρονομέτρηση.

γ) Το οικονομικό αντίτιμο του αγώνα ορίζεται στα 5 ευρώ.

δ)Oι εγγραφές θα κλείσουν στις 20 Δεκεμβρίου ή και νωρίτερα εφόσον συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός συμμετοχών που έχει θέσει η οργανωτική επιτροπή. 

 

 Πληροφορίες: Λυμπερίου Κων/νος, τηλ. 6945685343.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

 

Νίκας Παναγιώτης         Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2025 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2025

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Μάρα Καλογήρου: «Το Zagori Mountain Running δεν είναι μόνο ο αγώνας» Το Απαραίτητο Μεταλλικό Στοιχείο για κάθε Δρομέα!
Το νέο χιουμοριστικό σποτ του Ημιμαραθωνίου Κρήτης : τελικά ο Μαραθώνιος ξεκίνησε από το Αρκαλοχώρι! Ντοκιμαντέρ : Οι Πρωταθλητές. Σπριντ 100 Μέτρων
Nutrition News

Thessaloniki Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
11 Ιουλ 25
Την Τετάρτη 13 Αυγούστου σας περιμένουμε στους Αγώνες Δρόμου «Ημεράσια» στους Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων
Στους γραφικούς Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 13 Αυγούστου το απόγευμα οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ ΗΜΕΡΑΣΙΑ 2025 προς στη μνήμη του Ολυμπιονίκη των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Αριστόβουλου Πετιμεζά. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Λουσών ''Ο ΧΕΛΜΟΣ''.
06 Ιουν 25
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
19 Μαϊ 25
Τρέξαμε με τους adidas Runners Athens και δοκιμάσαμε τα νέα Supernova!
Το Σάββατο 12 Απριλίου είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε μια ξεχωριστή τρεξιματική εμπειρία στην καρδιά της Αθήνας, προσκεκλημένοι από την adidas και το community των adidas Runners Athens.


Runster


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse