Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony TRIUMPH 22

Serres Ultra

Dromos Argolikou Kolpou

Patras Half Marathon

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores

22 Δεκ 24 ← πίσω

Πανελλήνιο ρεκόρ και στα 10.000 μέτρα Γ50 η Ελένη Στεφανιδάκη

Η Ελένη Στεφανιδάκη μετά τα ηλικιακά πανελλήνια ρεκόρ που έχει πετύχει στην απόσταση του Μαραθωνίου, πέτυχε ρεκόρ και στα 10.000 μέτρα γυναικών 50+ ετών.  Ο χρόνος της, 40:23.54 στα Λιοφίλεια. Παράλληλα πέτυχε την καλύτερη επίδοση των αγώνων αναλογικά.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης :


BEST ATHLETE για τον καλύτερο αθλητή-τρια του αγώνα σύμφωνα με το σύστημα ηλικιακής διαβάθμισης που έχει θεσπιστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών (World Masters Athletics Association) νικητής είναι ο αθλητής-τρία που επιτυγχάνει την μεγαλύτερη ποσοστιαία απόδοση που προκύπτει βάσει της επίδοσης σε συνάρτηση με την ηλικία και το φύλο.


BEST ATHLETE είναι η Ελένη Στεφανιδάκη, αθλήτρια του ΓΣ Αμαρουσίου, που τερμάτισε 10η στην κούρσα των elite γυναικών και πέτυχε νέα καλύτερη Πανελλήνια επίδοση για το αγώνισμα, της κατηγορίας F50, με 40:23.54 και κατέρριψε τα 42:02.98 της Φιλίππας Πουλίδου από 12 Δεκεμβρίου 2021.


Την βράβευση της Ελένης Στεφανιδάκη έκανε ο Πρώην Πρωταθλητής του Μαραθωνίου δρόμου Γιώργος Καραβίδας.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Χαράλαμπος Πιτσώλης : Ο μαραθώνιος της ζωής και ο δρόμος προς τη δόξα Όλη η τηλεοπτική μετάδοση : 71η Τελετή Aπονομής Αθλητικών Βραβείων ΠΣΑΤ

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Ανανεώσου Μετά τις Γιορτές: Τα Συμπληρώματα που Χρειάζεσαι για να Ξεκινήσεις Δυναμικά το Νέο Έτος! Καφεΐνη: Friend of Foe?
Πως η άσκηση στη φύση ενισχύει την πνευματική διαύγεια Το mindset κάνει την διαφορά (Μindset makes the difference)
Nutrition News

Fitness EXPO

Crete Marathon

Thermaikos Half Marathon


Πρέπει να διαβάσετε
13 Ιαν 25
4ο Koumaria Trail Series - 8 και 9 Φεβρουαρίου τρέχουμε στα βουνά της Πάτρας
Η ΚοινΣΕπ ΔΙΑΒΑ διοργανώνει τo Σάββατοκύριακο 8-9 Φεβρουαρίου 2025  για 4η χρονιά το Koumaria Trail Series, μια ολοκληρωμένη σειρά αγώνων ορεινού τρεξίματος, στον ευρύτερο χώρο των Πατρών.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.
04 Νοέ 24
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
30 Οκτ 24
Το καλύτερο αθλητικό παπούτσι της New Balance, έγινε ακόμη καλύτερο!
Το «κλασικά πρώτο» στις επιλογές δρομέων και όχι μόνο, είναι ένα τέλειο blend όλων όσων χρειάζεται να έχει ένα κορυφαίο αθλητικό σήμερα. Απόλυτα υποστηρικτικό, ευχάριστα ελαφρύ και με ένα νέο επαναστατικό upper, είναι ικανό να καλύψει όλες τις θέσεις στον πάγκο των επιλογών για το τρέξιμο.
22 Οκτ 24
Φτιάξε το Δικό σου Custom Μπλουζάκι για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με την Elite Sports Group
Για τους δρομείς που προετοιμάζονται για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας και θέλουν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό για τον εαυτό τους ή την ομάδα τους, η Elite Sports Group προσφέρει την ιδανική λύση.


©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse