Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Never Second athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony

Kallithea Night Run

Olympic Day Run

X-treme Stores
Athens Marathon EXPO 2026
22 Φεβ 25 ← πίσω

Πανελλήνιο κλειστού 25: Πανελλήνιο ρεκόρ η Χριστίνα Παπαδοπούλου. Ακυρώθηκε ο Παπαμιχαήλ

Το πρώτο πανελλήνιο ρεκόρ έπεσε με το «καλημέρα» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Στον πρώτο τελικό του απογευματινού προγράμματος, η Χριστίνα Παπαδοπούλου του Πανελληνίου ΓΣ με επίδοση 22.08.70 συνέτριψε την προηγούμενη επίδοση, 27.40.71, που ανήκε στην Πόπη Γαβαλάκη από τις 7/2/1986, όταν διεξήχθη για τελευταία φορά το αγώνισμα (έκτοτε γινόντουσαν τα 5.000 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα).

Η Παπαδοπούλου έχασε στις δύο τελευταίες στροφές το προβάδισμα από την Παναγιώτα Τσινοπούλου (Φωκιανός Καρδίτσας), αλλά με αντεπίθεση περίπου 100 μέτρα πριν από το φινάλε πέρασε μπροστά και πήρε τη νίκη. Ο χρόνος της Τσινοπούλου ήταν 22.09.72.

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε με χρόνο 22.33.34 η Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης), η οποία ακολούθησε το δίδυμο της κορυφής μέχρι τα μισά της διαδρομής.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών είχαμε δραματικό φινάλε. Το φαβορί, ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (Παμμηλιακός) ακυρώθηκε ελάχιστα μέτρα πριν περάσει τη γραμμή του τερματισμού. Το χρονόμετρο έγραψε 19.17.97, αλλά ο χρόνος του δεν μέτρησε ποτέ.

Έτσι, νικητής αναδείχτηκε ο Γιώργος Κριτούλης του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 με 20.40.51. Τον ακολούθησαν ο Κώστας Ντεντόπουλος (Ολυμπιάς Πατρών) με 21.25.45 και ο Μαρίνος Λύτρας (Ηνίοχος) 22.42.05. Πλην του Παπαμιχαήλ, ακυρώθηκε και ο Παναγιώτης Σάλτης (Φωκιανός Καρδίτσας).


πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

φωτογραφία : Η Χριστίνα Παπαδοπούλου. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Ποια αόρατη δύναμη μας παρακινεί να τρέχουμε; Φαγητό πριν ή μετά την άσκηση;

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τροφή για σκέψη. Ζεσταίνουν τις μηχανές τους οι αθλητές! Τα φαβορί του 43ου ΑΜΑ, και δυο σχόλια για Γιώργο Σταμούλη και Ματίνα Νούλα Όταν το «θέλω» γίνεται «πρέπει»: Η απώλεια του κινήτρου στον στον αθλητισμό
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026
Nutrition News

AtLife

Salomon

Pavsanias Half Marathon

Lefkas Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
25 Σεπ 26
New Balance SuperComp Rebel: Αγωνιστική αίσθηση στο καθημερινό σου τρέξιμο
Το νέο New Balance SuperComp Rebel φέρνει την ταχύτητα, τη δυναμική αίσθηση και την τεχνολογία ενός performance running shoe στην καθημερινή σου προπόνηση. Ελαφρύ, γρήγορο και σχεδιασμένο για να σε κάνει να θέλεις να ανεβάσεις ρυθμό, είναι ένα παπούτσι που αποδεικνύει πως το race-day feeling μπορεί να γίνει μέρος κάθε run.
18 Σεπ 26
Amadeus Clements και ena athletics μαζί: Δέσμευση στο τρέξιμο, στην ανθεκτικότητα και στην Ελλάδα
Ο Amadeus Clements μπήκε με φόρα στη δρομική επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με αποκορύφωμα το 1:04:27 στον ημιμαραθώνιο, φέτος τον Ιανουάριο επίδοση που αποτελούσε εκείνη την περίοδο τη δεύτερη ταχύτερη καταγεγραμμένη επίδοση Έλληνα δρομέα και την ταχύτερη επίδοση Έλληνα δρομέα στον ημιμαραθώνιο σε ελληνικό έδαφος.
12 Σεπ 26
Athens Company Run 5k - 10k & Aquathlon στο Ολυμπιακό Χωριό 10-11 Οκτωβρίου
Το Athens Company Run επιστρέφει με αποστάσεις 5χλμ και 10χλμ στο  Εθνικό Αθλητικό – Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026 στα πλαίσια των 13ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού με διοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας. Παράλληλα για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί φέτος και αγώνας Aquathlon (κολύμβηση και τρέξιμο) μια μερα πριν, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
07 Σεπ 26
New Balance SC Elite v6: Φτιαγμένο για τη μέρα του αγώνα!
Όταν έχεις προπονηθεί για έναν συγκεκριμένο αγώνα, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Το νέο New Balance SC Elite v6 έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτή τη στιγμή: για runners που θέλουν να τρέξουν γρήγορα και να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο πλεονέκτημα όταν έρθει η ώρα να τα δώσουν όλα.
02 Σεπ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.


Thermaikos Half Marathon

Runster




©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome