Το νέο On Cloudsurfer 2 είναι επί τέλους εδώ, βελτιωμένο , πιο μαλακό και άνετο για τα καθημερινά μας χιλιόμετρα. Δεν είναι τυχαίο που η On το λάνσαρε με μότο "soft wins" καθώς αυτή είναι και η αίσθηση που σου αφήνει απο τα πρώτα χιλιόμετρα. Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ, μαλακό και άνετο καθημερινό προπονητικό παπούτσι, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το Cloudsurfer 2 είναι ιδανικό για τρέξιμο τόσο στο δρόμο όσο και στον διάδρομο, ειδικά αυτόν τον χειμώνα. Το δοκίμασα κυρίως σε αερόβια χιλιόμετρα με μικρές αλλαγές ρυθμού ενώ μου αρέσει ιδιαίτερα που μπορώ να το φοράω όλη μέρα στο γυμναστήριο και στο γραφείο και το απόγευμα όταν έρθει η ώρα για προπόνηση να βγω κατευθείαν για τρέξιμο.
Είναι πολύ καλή επιλογή για όσους ξεκινούν τώρα το τρέξιμο ή δεν έχουn μεγάλη εμπειρία και ψάχνουν ένα παπούτσι running για όλες τις χρήσεις. Δεν είναι εξ ορισμού φαρδύ παπούτσι, αλλά είναι κατάλληλο για πιο φαρδιά πόδια. Είναι εξαιρετική επιλογή για πιο βαρύς δρομείς καθώς έχει όση υποστήριξη χρειάζεται στη σόλα ώστε να αισθάνεται σταθερό, χωρις υπερβολές στο ύψος (ύψος τακουνιού 32 mm και drop 9 mm).

Οι πιο γρήγοροι δρομείς θα τα απολαύσουν για εύκολες διαδρομές ή ημέρες αποκατάστασης. Δεν είναι παπούτσι ειδικό για αγώνες, ειδικά με την πληθώρα επιλογών που υπάρχουν πλέον στην αγορά, όμως αν δεν έχετε προμηθευτεί άλλο αγωνιστικό παπούτσι, είναι μια χαρά και για αγωνιστική χρήση με βάρος στα 255γρ για το ανδρικό νο42,5 ή 221γρ το γυναικείο νο38,5.
Από το Cloudsurfer Next μέχρι το Cloudsurfer 2 που εστιάζει στην απαλότητα, κάθε παπούτσι είναι κατασκευασμένο με έναν στόχο,να προσδώσει αίσθηση αβίαστου τρεξίματος σε κάθε διασκελισμό. Ο υπεραφρός Superfoam Helion™ προσφέρει την τέλεια ισορροπία ακαμψίας και ευελιξίας, παρέχοντας μια εξαιρετικά ομαλή, απαλή και ελαστική κίνηση. Με 88% ανακυκλωμένο πολυεστέρα, το επανασχεδιασμένο επάνω μέρος αναπνέει πολύ καλύτερα.

Η αναβαθμισμένη αντικραδασμική προστασία CloudTec Phase® προσφέρει μια πιο ομαλή μετάβαση από τη φτέρνα στα δάχτυλα, δημιουργώντας μια εξαιρετικά απαλή αίσθηση κάτω από τα πόδια. Χρησιμοποιώντας την ανάλυση FEA, η On κατασκεύασε μια πιο ανθεκτική εξωτερική σόλα με παχύτερη επένδυση και μικρότερες κοιλότητες στο πέλμα. Σχεδιασμένη για να διαρκεί, αυτή η ανανεωμένη γεωμετρία υποστηρίζει ακόμα πιο ομαλή κίνηση για την απόλυτη αίσθηση τρεξίματος.

Συμπερασματικά, το On Cloudsurfer 2 είναι μια εξαιρετική επιλογή άνεσης που κερδίζει στα καθημερινά μας χιλιόμετρα, είτε για αρχάριους δρομείς που θέλουν ένα παπούτσι για να ξεκινήσουν με ασφάλεια , είτε για πιο προχωρημένους που θέλουν ένα αξιόπιστοπροπονητικό παπούτσι στο εβδομαδιαίο ρόστερ τους.
Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα
Για περισσότερες πληροφορίες
Instagram: @on
Επίσημος αντιπρόσωπος:
Panellinios Agora Games MIKE
Αγ. Βαρβάρας 70 , Χαλάνδρι 15231
Τηλ +30 210 6749609 / 676
