Axios Running Festival
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
blank My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Mizuno Neo Zen

Saucony TRIUMPH 22

Evxidas

Lefkada Green Half Marathon

Solygios Dromos

Poseidon Athens Half Marathon

X-treme Stores
04 Μάρ 25 ← πίσω

Εκτός Ευρωπαϊκού ο Μίλτος Τεντόγλου

Από την γρίπη δεν ξεφεύγει κανείς. Ούτε οι Ολυμπιονίκες. Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν αποτελεί εξαίρεση. Ο κάτοχος του ευρωπαϊκού τίτλου στο άλμα εις μήκος και τρεις φορές νικητής στον κλειστό στίβο, νικήθηκε από τη γρίπη, έναν αόρατο αντίπαλο και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που ξεκινά την Πέμπτη 6 Μαρτίου στο Omnisport του Άπελντοορν.

Τα 18 από τα 19, πλέον, μέλη της ομάδας έφτασαν το μεσημέρι της Τρίτης (4/3) στο Άπελντοορν, ωστόσο δεν πρόλαβαν να πάρουν γεύση από το Omnisport, αφού δεν υπήρχαν δρομολόγια από το ξενοδοχείο όπου κατέλυσε η αποστολή, το De Cantharel, προς το στάδιο.

Το 19ο μέλος της ομάδας, ο Εμμανουήλ Καραλής, θα αφιχθεί στην Ολλανδία την Πέμπτη μαζί με τον πατέρα και προπονητή του, Χάρη.


πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2025 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2025

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Τα Οφέλη του Τρεξίματος για Έναν Υγιεινό Τρόπο Ζωής 10 λάθη των δρομέων πριν την προπόνηση
Κάνεις καθημερινό τρέξιμο; Δες πώς θα φροντίσεις τα πόδια σου σωστά! Θεόδωρος Λουλούδης: «Προσκαλούμε όλους τους δρομείς να έλθουν στον Ημιμαραθώνιο Πάτρας στις 6 Απριλίου 2025»
Nutrition News

Thessaloniki Half Marathon

Life Run

Πρέπει να διαβάσετε
24 Φεβ 25
On Cloudsurfer 2: Η άνεση που κερδίζει στα καθημερινά μας χιλιόμετρα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το νέο On Cloudsurfer 2 είναι επί τέλους εδώ, βελτιωμένο , πιο μαλακό και άνετο για τα καθημερινά μας χιλιόμετρα. Δεν είναι τυχαίο που η On το λάνσαρε με μότο "soft wins" καθώς αυτή είναι και η αίσθηση που σου αφήνει απο τα πρώτα χιλιόμετρα.
19 Φεβ 25
30 Μαρτίου τρέχουμε στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025»
PepsiCo Gives Back: Υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, η PepsiCo Hellas διοργανώνει Αγώνες Δρόμου για όλους! Το «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2025 - Run Smile Repeat» θα πραγματοποιηθεί σε μια καταπράσινη διαδρομή στην Κηφισιά, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2025
04 Φεβ 25
Το τρέξιμο ξεκινά από το RUNAWAY
Θες να ξεκινήσεις τρέξιμο ή να προετοιμαστείς για τον επόμενο σου αγώνα? Το RUNAWAY, το νέο running στέκι στα βόρεια προάστια της Αττικής (Κηφισιά , Γεωργίου Λύρα 53) είναι για σένα
28 Ιαν 25
Αραφήνειος Δρόμος 2025: Στις 23 Μαρτίου τρέχουμε στην ομορφότερη δρομική διαδρομή της Ανατολικής Αττικής
Ο Αραφήνειος Δρόμος διεξάγεται για 9η χρονιά στη Ραφήνα με διοργανωτές τον Δήμο Ραφήνας – Πικερμίου και τον σύλλογο ΔΑΣ ΑΡΑΦΗΝ . Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες δρόμου επί δημοσίας οδού στις αποστάσεις των 10χλμ και 5χλμ καθώς και 1χλμ για παιδιά.
20 Δεκ 24
Ena Proto Runner 1: Διαχρονική κομψότητα, μοντέρνος σχεδιασμός και κορυφαία απόδοση με άρωμα Ελλάδας
Το Proto Runner 1 είναι εδώ και είναι η υλοποίηση του οράματος της Ena Athletics, που συνδυάζει την πλούσια αθλητική κληρονομιά της Ελλάδας με την αιχμή της καινοτομίας. Ένα κομψό και τεχνολογικά προηγμένο παπούτσι για τρέξιμο, εμπνευσμένο από τη γενέτειρα του σύγχρονου αθλητισμού, σχεδιασμένο για να προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

©2005-2023 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

SportsWeb.gr Network: RunningNews.gr - trinews.gr - Runster.gr - Energy Races - duathlon.gr - Nutrition News - Fitness Pulse