* φωτογραφίες πάνω και κάτω : Μαραθώνιος Χρήστος Ξυγκογιάνης, Χρήστος Βασίλειου, Αλέξανδρος Χρήστου, Δημήτρης Μισιρλής, Σόνια Φαρασοπούλου, και στα 10 χλμ Κυριακή Καπασακαλίδου.
Όπως είδαμε στο χθεσινό και στο σημερινό μας θέμα, το Σάββατο και την Κυριακή έγινε στις Βρυξέλλες το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε Δημόσιο Δρόμο. Χθες έγινε ο Ημιμαραθώνιος. Σήμερα, ο Μαραθώνιος και τα 10 χιλιόμετρα.
Οι 3 αγώνες ήταν OPEN. Έτσι δόθηκε η ευκαιρία σε κάθε ερασιτέχνη δρομέα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, αλλά και να τρέξει παράλληλα με τους ελίτ αθλητές.
Στον Μαραθώνιο έτρεξαν 25 Έλληνες (Ελλάδα 24, Κύπρος 1) :
Το πανέμορφο νησί της Σίφνου προσκαλεί δρομείς και κολυμβητές να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία! SiFNaThLoN 30-31.05.2026. Το αθλητικό ραντεβου του τριημέρου του Αγ.Πνεύματος στη μαγευτική Σίφνο
Το Σάββατο 23 Μαϊου 2026 τρέχουμε στον αγώνα δρόμου «Run For Stroke 2026» και στηρίζουμε ανθρώπους που επηρεαστεί από εγκεφαλικό επεισόδιο. Το Run For Stroke είναι ένας δρομικός αγώνας ευαισθητοποίησης αφιερωμένος στην πρόληψη, την ενημέρωση και τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν επηρεαστεί από εγκεφαλικό επεισόδιο.
Σάββατο και Κυριακή 30-31 Μαΐου 2026 ο Σύλλογος “Ε4-ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ” συνδιοργανώνει με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Δήμο Καρπενησίου το 5o EVRYTANIA TRAIL RACES με 7 αγώνες ορεινού τρεξίματος. 6K, 12K, 20K, 42K, 60K , 85K αλλά και τον παιδικο αγώνα Evrytanaki 1k.
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο! Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο. Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα! Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY