Alexander the Great Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
Mizuno

Saucony

VICAN Carnation



Anoxia Atrapos

Kallithea Run

Solygeios

Poseidon Half Marathon

X-treme Stores

02 Αυγ 25 ← πίσω

19ος Αγώνας Δρόμου Μενδενίτσας

Ο 19ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 13.700 μ., ΣΤΗΝ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΗ ΜΕΝΔΕΝΙΤΣΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2025, ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ 18:00.

Ο ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤ ΑΤΤΙΚΗΣ διοργανώνει το Σάββατο 2 Αυγούστου με αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Μενδενίτσας και ώρα 18:00, τον 19ο Αγώνα Δρόμου απόστασης 13.700 μ. διάσχισης του Καλλίδρομου και το γύρο του χωριού 1700μ για παιδιά έως 15 ετών.

• Η διαδρομή του αγώνα είναι μία από τις ομορφότερες μέσα στα αιωνόβια έλατα του Καλλίδρομου με εκκίνηση στα 520 μ., ακόλουθα μέχρι τα 7.000 φθάνει στα 810 μ. για να ξαναγυρίσουμε με συνεχή ήπια κατηφορική κλίση στην πλατεία της Μενδενίτσας.

Κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους άνδρες και στις 3 πρώτες γυναίκες καθώς και στα 3 πρώτα αγόρια και 3 πρώτα κορίτσια στον παιδικό αγώνα ενώ αναμνηστικά μετάλλια, θα δοθούν σε ΟΛΟΥΣ.

• Ώρα εγγραφών 16.00-17.30
• Ώρα εκκίνησης αγώνα παιδιών 17.30
• Ώρα εκκίνησης αγώνα 13.700μ 18.00

Τόπος γραμματείας, εκκίνηση τερματισμός του αγώνα η κεντρική πλατεία Μενδενίτσας.

Μετά τον αγώνα θα ακολουθήσει γλέντι ντόπιο κρασί καθώς και δεκάδες πίτες από τις γυναίκες του χωριού στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Θα ναυλωθεί πούλμαν με κόστος 12 ευρώ για την μεταφορά και επιστροφή από την Μενδενίτσα με αφετηρία την πλατεία Δαβάκη στο Αιγάλεω και ώρα αναχώρησης 13:30 ενώ η επιστροφή είναι 22:30 για Αθήνα. Δηλώσεις συμμετοχής στο site του συλλόγου για κρατήσεις θέσεων στο πούλμαν και στον αγώνα, και στον Τσιμακίδη Σταύρο στο e-mail sta-tsi@hotmail.com και κινητό 6974411515, και Σάμιος Κωνσταντίνος 6976079500.

Στον αγώνα θα υπάρχει συμμετοχή 10 ευρώ που θα δοθούν από τους αθλητές για τον αγώνα των 13,700μ. Ο αγώνας των 1700μ. θα είναι δωρεάν.

Σας περιμένουμε, με όλη μας τη φιλόξενη διάθεση, για μια αξέχαστη εμπειρία στην πανέμορφη Μενδενίτσα, την αετοφωλιά του Καλλίδρομου!

Η Μενδενίτσα βρίσκεται 13 χιλιόμετρα από την ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ  – ΛΑΜΙΑΣ. 500 μ. πριν το χωριό Θερμοπύλες στην κατεύθυνση προς Λαμία, στρίβουμε αριστερά ή 500 μέτρα μετά τις Θερμοπύλες με κατεύθυνση για Αθήνα στρίβουμε δεξιά και ακόλουθα φθάνουμε στη Μενδενίτσα, ή μπορούμε να στρίψουμε προς τον Μώλο δεξιά και ακόλουθα περνώντας κάτω από την Εθνική να ανεβούμε σε καλό ασφάλτινο δρόμο 11 χλμ. προς τη Μενδενίτσα, περνώντας από το χωριό Καραβίδια.
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Ψάχνεις τρόπους να αυξήσεις την αθλητική σου απόδοση; 10 λόγοι για να περπατάτε καθημερινά

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Παρουσίαση Σχεδίου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας Στο Ρότερνταμ θα κυνηγήσουν τα όνειρά τους: Τα exit poll του Στέφανου Αντωνάκη
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026
Nutrition News

Run for Stroke

Salomon

Crete Marathon

Megara Peramos Pahi

Falanthos Trail

Πρέπει να διαβάσετε
05 Απρ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
09 Μάρ 26
RUNAWAY: Τρέξιμο που γίνεται τρόπος ζωής!
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο!
Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο.
Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα!
Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY
04 Μάρ 26
Το On Cloudmonster 3 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό από ποτέ!
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Το On Cloudmonster επιστρέφει με την τρίτη του έκδοση και επιβεβαιώνει τη φήμη του σαν ένα εκπληκτικό αθλητικό παπούτσι για όσους αγαπούν ένα σταθερό μαλακό παπούτσι τρεξίματος με εντυπωσιακό στυλ.
26 Φεβ 26
On Cloudrunner 3 : Μια εξαιρετική επιλογή για τα καθημερινά μας τρεξίματα
Επιμέλεια: Γρηγόρης Σκουλαρίκης
Η On συνεχίζει να εξελίσσει τη σειρά των παπουτσιών της για τρέξιμο με το Cloudrunner 3, ένα μοντέλο σχεδιασμένο για δρομείς που θέλουν αξιόπιστη αντικραδασμική προστασία, σταθερότητα και άνεση στο καθημερινό τους τρέξιμο. Το δοκιμάσαμε και σας το παρουσιάζουμε:
24 Φεβ 26
Το νέο 1080v15 της New Balance είναι αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι σε εντελώς νέο επίπεδο
Γιατί το νέο 1080v15 της New Balance είναι ακριβώς αυτό που ξέρεις και εμπιστεύεσαι από ένα everyday running shoe — απλώς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.
23 Φεβ 26
29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό στην Κηφισιά 5-10χλμ «PepsiCo Gives Back - Kifissia 2026»
Την Κυριακή 29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό! «PepsiCo Gives Back – Run. Smile. Repeat.»: Οι Αγώνες Δρόμου της PepsiCo Hellas για καλό σκοπό επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κηφισιά!




Axios Running

Runster



©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome