Thessaloniki Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Gold Nutrition athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Καλεντάρι
OAKLEY

Saucony

VICAN Aletheia

NITECORE VASSILIKOS

Hercules Mountain Marathon

X-treme Stores

10 Αυγ 25 ← πίσω

Βαλτινές Διαδρομές 2025

Αγώνες δρόμου

«ΒΑΛΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ», δίπλα στον ποταμό Ίναχο

Ν. Χαλκιόπουλο Βάλτου Αιτ/νίας.

Κυριακή 10 Αυγούστου 2025 ώρα 6.30 το απόγευμα.

  Ο Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών Αθήνας – Πειραιά «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ», σας περιμένει με ιδιαίτερη χαρά, να συμμετάσχετε στους αγώνες δρόμου «ΒΑΛΤΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ», δίπλα στον ποταμό Ίναχο, που διοργανώνει, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιήσει από τις 10 μέχρι τις 17 Αυγούστου 2025.

  Η συνεχώς αυξανόμενη συμμετοχή, μας έδωσε το μήνυμα ότι οι συγκεκριμένοι αγώνες δρόμου είναι απαραίτητοι και πρέπει να παραμείνουν αναπόσπαστο μέρος του συνόλου των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων.

Οργανωτικές λεπτομέρειες των Αγώνων Δρόμου Χαλκιοπούλων Βάλτου Αιτ/νίας.

  Προκειμένου να είστε πλήρως ενημερωμένοι, για τις λεπτομέρειες των αγώνων, ανακοινώνουμε τα εξής:

  1. 1.     Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 10 Αυγούστου 2025 ώρα έναρξης 18:30 και διοργανώνονται από τον σύλλογο Χαλκιοπουλιτών Αθήνας – Πειραιά «ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ», με τη βοήθεια εθελοντών και της κοινότητας Χαλκιοπούλων.
  2. 2.     Οι αγώνες θα περιλαμβάνουν τρείς διαδρομές: για να δείτε το χάρτη των αγωνιστικών διαδρομών πατήστε ΕΔΩ
  3. 3.     Η χρονομέτρηση των αγώνων θα γίνει ηλεκτρονικά.

Α. Αγώνας Δρόμου 1.000 m (παιδιά έως 12 ετών).

· Ώρα Εκκίνησης: 18.40

· Διαδρομή: Οι μικροί αθλητές θα ακολουθήσουν πορεία που θα έχει αφετηρία το Δημοτικό σχολείο, θα κατέβουν τον κεντρικό δρόμο (οδός Γιάννη Κοντογιάννη), θα στρίψουν δεξιά πάνω από την πλατεία, θα κάνουν το γύρο της πλατείας, θα περάσουν απέναντι στην οδό, θα στρίψουν αριστερά στην οδό στο τέρμα της θα στρίψουν αριστερά και θα τερματίσουν στο Δημοτικό σχολείο. Σε όλη τη διαδρομή θα συνοδεύονται και από ενήλικες.

· Χρονικό Όριο για Τερματισμό: 20 λεπτά.

Β. Αγώνας Δρόμου 10.000 m.

·  Ώρα Εκκίνησης: 19.00

· Διαδρομή: Οι αθλητές θα εκκινήσουν από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου θα κατέβουν τον κεντρικό δρόμο (οδός Γιάννη Κοντογιάννη) μέχρι τη διασταύρωση, θα στρίψουν δεξιά στον επαρχιακό δρόμο προς τα Λουτρά Χαλκιοπούλων. Στο σημείο που συμπληρώνονται 5.000μ από την αφετηρία (στην ευθεία μπροστά από το δασύλιο στα Λουτρά Χαλκιοπούλων)  επιστρέφουν από την ίδια διαδρομή και τερματίζουν στο Δημ. Σχολείο.

· Χρονικό Όριο για Τερματισμό: 90 λεπτά.

Γ. Αγώνας Δρόμου 5.000 m.

· Ώρα Εκκίνησης: 19.10

· Διαδρομή: Οι αθλητές θα εκκινήσουν από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου θα κατέβουν τον κεντρικό δρόμο (οδός Γιάννη Κοντογιάννη) μέχρι τη διασταύρωση, θα στρίψουν δεξιά στον επαρχιακό δρόμο προς τα Λουτρά Χαλκιοπούλων. Στο σημείο που συμπληρώνονται 2.500μ από την αφετηρία επιστρέφουν από την ίδια διαδρομή και τερματίζουν στο Δημ. Σχολείο.

· Χρονικό Όριο για Τερματισμό: 45 λεπτά.

3. Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Εμπεσού (που θα είναι υπεύθυνοι για την ρύθμιση της κυκλοφορίας), το Κ.Υ. Χαλκιοπούλων (που θα είναι υπεύθυνο για την Υγειονομική Κάλυψη των δρομέων), από εθελοντές (με ευδιάκριτη αμφίεση) που θα παρευρίσκονται στους σταθμούς ενδιάμεσης τροφοδοσίας, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους στους δρομείς, και συνοδευτικό αυτοκίνητο καθ' όλο το μήκος της διαδρομής, για περίπτωση ανάγκης.

4. Σταθμός ενδιάμεσης τροφοδοσίας με νερό έχει προβλεφθεί, στα 2.500μ, στα 5.000μ. και στα 7.500μ. Στον τερματισμό, θα παρέχονται νερό, χυμός και φρούτο σε όλους τους αθλητές.

5. Βραβεύσεις:

α. Κύπελλα θα λάβουν:

  • οι τρεις (3) πρώτοι άντρες δρομείς της μεγάλης διαδρομής (10.000 μ.)
  • οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες δρομείς της μεγάλης διαδρομής (10.000 μ.)
  • οι τρεις (3) πρώτοι άντρες δρομείς της μικρής διαδρομής (5.000 μ.)
  • οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες δρομείς της μικρής διαδρομής (5.000 μ.)
  • Τα τρία (3) πρώτα αγόρια της διαδρομής για παιδιά έως 12 ετών (1.000 μ.)
  • Τα τρία (3) πρώτα κορίτσια της διαδρομής για παιδιά έως 12 ετών (1.000 μ.)

β. Αναμνηστικά μετάλλια θα λάβουν όλα τα παιδιά που θα τρέξουν και όλοι οι δρομείς, που θα καταφέρουν να τερματίσουν τη διαδρομή, στην οποία θα λάβουν μέρος.

Γ. Οι απονομές θα γίνουν μετά το τέλος όλων των αγώνων με την επιστροφή όλων των αθλητών και την ανασύνταξή τους.

6. Παροχές Αγώνα:

· σταθμοί τροφοδοσίας με νερό,

· αναμνηστικά μετάλλια για όλους,

· υγειονομική κάλυψη,

· η δυνατότητα να γνωρίσει κάποιος το χωριό μας τρέχοντας.

7. Η συμμετοχή καθορίστηκε στα 7€, για τους αθλητές και τις αθλήτριες των 10χλμ και των 5χλμ, ενώ για τα παιδιά είναι δωρεάν. Η κατάθεση μπορεί να γίνει στο λογαριασμό: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR8401101550000015529620120. Δικαιούχος: ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΙΤΩΝ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγραφεί το ονοματεπώνυμο και η διαδρομή (5 ή 10 χλμ).

8. Όλοι οι αθλούμενοι – δρομείς τρέχουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη. Είναι προσωπική τους υποχρέωση να προβούν σε υγειονομικό έλεγχο και να βεβαιώσουν την καλή κατάσταση της υγείας τους, πριν λάβουν μέρος στη διοργάνωση.

9. Πριν την έναρξη των αγώνων (από τις 5.45 μ.μ.), οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο της αφετηρίας (προαύλιος χώρος Δημ. Σχολείου Ν. Χαλκιόπουλου), για να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, ενώ για τα παιδιά, θα πρέπει να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση ο γονέας ή ο κηδεμόνας.

10. Για δηλώσεις συμμετοχής πατήστε  ΕΔΩ ή σκανάρετε τον παρακάτω QR κωδικό

ή τηλεφωνικά: Στο 6977911144 (Ευάγγελος Κ. Τσιούνης).

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής, θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας έχουμε κοντά μας, για να μας τιμήσετε με την συμμετοχή σας και να  απολαύσετε την ομορφιά του τόπου μας!

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Βίντεο : Επιστημονική Ημερίδα «20 χρόνια Μαραθώνιος της Ιστορίας» Παρουσίαση Σχεδίου Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας
Tumbao: Συνδυάστε γυμναστική με διασκέδαση! Ασκήσεις για δικεφάλους
Nutrition News

Kalamata Mountain Run

Koutsouras Night Run

Πρέπει να διαβάσετε
07 Ιουν 26
Το Σάββατο 25 Ιουλίου σας περιμένουμε στους Αγώνες Δρόμου «Ημεράσια» στους Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων
Στους γραφικούς Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 το απόγευμα οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ ΗΜΕΡΑΣΙΑ 2026 προς στη μνήμη του Ολυμπιονίκη των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Αριστόβουλου Πετιμεζά. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Λουσών ''Ο ΧΕΛΜΟΣ'' με τη συνεργασία της FOCUS ON Sports & Events και της RUNAWAY.
02 Ιουν 26
RUNAWAY: Τρέξιμο που γίνεται τρόπος ζωής!
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο!
Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο.
Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα!
Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY
02 Ιουν 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
04 Μαϊ 26
SiFNaThLoN 30-31.05.2026: Το αθλητικό ραντεβου του τριημέρου του Αγ.Πνεύματος στη μαγευτική Σίφνο
Το πανέμορφο νησί της Σίφνου προσκαλεί δρομείς και κολυμβητές να ζήσουν μια μοναδική αθλητική εμπειρία! SiFNaThLoN 30-31.05.2026. Το αθλητικό ραντεβου του τριημέρου του Αγ.Πνεύματος στη μαγευτική Σίφνο


B2Run

Runster





©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome