Thessaloniki Night Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Never Second athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ενημέρωση
Saucony

Kallithea Night Run

Olympic Day Run

X-treme Stores
Athens Marathon EXPO 2026
02 Οκτ 25 ← πίσω

Μεταγωνιστικό Δελτίο Τύπου - 5ος Ainos Marathon

5οs Ainos mountain marathon,

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου 02-10-2025

Ο 5ος Ainos marathon αποτελεί παρελθόν. Φέτος ο καιρός δυστυχώς δεν ήταν σύμμαχος. Έπρεπε να παρθούν δύσκολες αποφάσεις, με γνώμονα πρωτίστως την ασφάλεια όλων. Ανέλαβα προσωπικά την ευθύνη λόγω της δουλειάς μου, να μην ακυρώσουμε τους αγώνες μελετώντας τα δελτία καιρού και την εκτίμηση ντόπιου ψαρά. Με απόλυτη αίσθηση ευθύνης, πραγματοποιήθηκαν ουσιαστικά δυο αγώνες Μαραθώνιος και ημιμαραθώνιος ίδια διαδρομή και τα 11κμ κανονικά. Η συμμετοχή δεδομένων των συνθηκών ήταν πολύ μεγάλη. 1ος γενικής στα 23κμ, Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος , 2ος Massimiliano Turco Ιταλός, 3ος Θεοδόσης Διονύσης, Στις γυναίκες τερμάτισαν τον αγώνα οι: Καμινάρη Μαρία, Ράπτη Κατερίνα και η Κοντάκη Αλεξάνδρα. Στον αγώνα των 11κμ 1ος Daniel Kroener Γερμανός , 2ος Augustino Andreis Ιταλός, 3ος Νταλιάνης Γιώργος και στις γυναίκες 1η Σαμόλη Βάνια, 2η Παπαναστασάτου  Ειρήνη και 3η Παπαναστασάτου Ιωάννα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την Περιφέρεια Ιονίων νήσων, τον δήμο Σάμης, την ΠΕΔΙΝ, τον ΟΦΥΠΕΚΑ και τους χορηγούς μας, που με την οικονομική τους στήριξη πραματοποιήθηκε ο αγώνας. Ιδιαίτερη μνεία και θερμές ευχαριστίες στους ηρωικούς Εθελοντές που μέσα στην βροχή, έκαναν τα πάντα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων και στις γυναίκες του συλλόγου του χωριού για τα νόστιμα ντόπια εδέσματα.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

Με εκτίμηση ,

Η οργανωτική επιτροπή του ‘’Ainos Marathon’’

Παπαλάμπρος Λάμπρος ‘’υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων’’,

Γεωργάτος Χρήστος. Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Πυργίου.

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Γιώργος Τσιάνος - AMPHIBIAN. 12 ημέρες, 1.609 χιλιόμετρα, από τον Μύτικα στη Γαύδο! Ο Βασίλης Τζουμάκας μιλά στο RunningNews.gr για το Zagori Mountain Running
Pilates για σκελετική υγεία Τα οφέλη της yoga
Nutrition News

AtLife

Salomon

Triple Tri

Lefkas Half Marathon

Πρέπει να διαβάσετε
25 Σεπ 26
New Balance SuperComp Rebel: Αγωνιστική αίσθηση στο καθημερινό σου τρέξιμο
Το νέο New Balance SuperComp Rebel φέρνει την ταχύτητα, τη δυναμική αίσθηση και την τεχνολογία ενός performance running shoe στην καθημερινή σου προπόνηση. Ελαφρύ, γρήγορο και σχεδιασμένο για να σε κάνει να θέλεις να ανεβάσεις ρυθμό, είναι ένα παπούτσι που αποδεικνύει πως το race-day feeling μπορεί να γίνει μέρος κάθε run.
18 Σεπ 26
Amadeus Clements και ena athletics μαζί: Δέσμευση στο τρέξιμο, στην ανθεκτικότητα και στην Ελλάδα
Ο Amadeus Clements μπήκε με φόρα στη δρομική επικαιρότητα τους τελευταίους μήνες και έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις με αποκορύφωμα το 1:04:27 στον ημιμαραθώνιο, φέτος τον Ιανουάριο επίδοση που αποτελούσε εκείνη την περίοδο τη δεύτερη ταχύτερη καταγεγραμμένη επίδοση Έλληνα δρομέα και την ταχύτερη επίδοση Έλληνα δρομέα στον ημιμαραθώνιο σε ελληνικό έδαφος.
12 Σεπ 26
Athens Company Run 5k - 10k & Aquathlon στο Ολυμπιακό Χωριό 10-11 Οκτωβρίου
Το Athens Company Run επιστρέφει με αποστάσεις 5χλμ και 10χλμ στο  Εθνικό Αθλητικό – Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026 στα πλαίσια των 13ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού με διοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας. Παράλληλα για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί φέτος και αγώνας Aquathlon (κολύμβηση και τρέξιμο) μια μερα πριν, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
07 Σεπ 26
New Balance SC Elite v6: Φτιαγμένο για τη μέρα του αγώνα!
Όταν έχεις προπονηθεί για έναν συγκεκριμένο αγώνα, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Το νέο New Balance SC Elite v6 έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτή τη στιγμή: για runners που θέλουν να τρέξουν γρήγορα και να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο πλεονέκτημα όταν έρθει η ώρα να τα δώσουν όλα.
02 Σεπ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.


Thermaikos Half Marathon

Runster




©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome