Ανάμεσα στις πιο μεγάλες σε ηλικά δρομείς του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, ήταν η Ελένη Κεχαγιά. Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου : "Η Ελένη Κεχαγιά είναι πλέον η μεγαλύτερη σε ηλικία μαραθωνοδρόμος του ΣΔΥ Βόλου και της Μαγνησίας, όλων των εποχών. 8 ημέρες πριν γίνει 74 ετών, πέτυχε κάτι που θα φάνταζε ακατόρθωτο. Τερμάτισε τον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας στον εκπληκτικό χρόνο 6 ώρες 06:41. Ήταν μάλιστα ο πρώτος της Μαραθώνιος.".
Η Ελένη Κεχαγιά μίλησε για τον αγώνα στον Astra TV. Στο στούντιο και ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Παλάντζας, ο οποίος συμπλήρωσε 25 τερματισμούς στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.
Δείτε όσα είπαν :
Το ίδο βίντεο και εδώ :
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!
Το Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί το διήμερο Σάββατο και Κυριακή 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2026 το Evrytania Everlap Endurance Series 24h-12h-6h-3h, μια καινούρια διοργάνωση υπεραποστάσεων από τον σύλλογο ΄΄Ε4-ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕΧΕΙ΄
Στους γραφικούς Κάτω Λουσούς Καλαβρύτων, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026 το απόγευμα οι αγώνες δρόμου 5χλμ και 10χλμ ΗΜΕΡΑΣΙΑ 2026 προς στη μνήμη του Ολυμπιονίκη των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων Αριστόβουλου Πετιμεζά. Διοργανωτής είναι ο Πολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάτω Λουσών ''Ο ΧΕΛΜΟΣ'' με τη συνεργασία της FOCUS ON Sports & Events και της RUNAWAY.
Προσωπικό πρόγραμμα τρεξίματος και ομαδικά fitness sessions – όλα σε ένα χώρο! Προσαρμοσμένα running plans + group runs για κάθε στόχο & επίπεδο. Έλα να τρέξουμε μαζί: βελτίωσε τον ρυθμό σου, ανέβα επίπεδο, νιώσε την ομάδα! Οι προπονήσεις μας ξεκίνησαν και τρέχουμε μαζί κάθε απόγευμα στο RUNAWAY
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.