Ο Ηλίας Αργύρης (ΑΕ Ολυμπιάς Πατρών), μπήκε με τον καλύτερο χρόνο στη γρήγορη τελική κούρσα των 800 μ., κράτησε το προβάδισμα μέχρι το καμπανάκι, αλλά ο Χριστόφορος Κουτλής (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) ήταν σε πολύ καλή κατάσταση για να του ξεφύγει η νίκη και το χρυσό μετάλλιο, αφού έκανε μια αλλαγή που άφησε πίσω τον Αργύρη και δεν επέτρεψε ούτε στον Μπάμπη Λαγό (ΠΑΟ), παρά την αντεπίθεσή του, να τον απειλήσει. Ο Λαγός ήταν δεύτερος με 1.51.78 και ο Αργύρης τρίτος με 1.51.80.
Η Γεωργία Δεσπολλάρη (ΠΑΟ) δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης στα 800 μέτρα. Κυνήγησε το πανελλήνιο ρεκόρ με πέρασμα στα 59 δευτερόλεπτα στα 400 μέτρα, αλλά δεν άντεξε μέχρι το φινάλε και το χρονόμετρο έδειξε 2.04.26. Η 19χρονη Ιουλιάννα Ρούσσου (ΓΣ Ηλιούπολης) δεν συνέχισε το σερί των ρεκόρ, αλλά και πάλι ήταν δεύτερη με 2.06.83, δύο εκατοστά μακριά από το δικό της ρεκόρ Κ20, που σημείωσε πέρυσι. Χάλκινο μετάλλιο για την Μαρία Σταυριανού (ΓΣ Παγχιακός Χίου) με 2.12.66.
βίντεο ΕΡΤ :
Πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 800μ. η Γεωργία-Μαρία Δεσπολλάρη
πηγή : Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ
Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!
Το On Cloudmonster επιστρέφει με την τρίτη του έκδοση και επιβεβαιώνει τη φήμη του σαν ένα εκπληκτικό αθλητικό παπούτσι για όσους αγαπούν ένα σταθερό μαλακό παπούτσι τρεξίματος με εντυπωσιακό στυλ.
Την Κυριακή 29 Μαρτίου τρέχουμε για καλό σκοπό! «PepsiCo Gives Back – Run. Smile. Repeat.»: Οι Αγώνες Δρόμου της PepsiCo Hellas για καλό σκοπό επιστρέφουν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Κηφισιά!
Η On συνεχίζει να εξελίσσει τη σειρά των παπουτσιών της για τρέξιμο με το Cloudrunner 3, ένα μοντέλο σχεδιασμένο για δρομείς που θέλουν αξιόπιστη αντικραδασμική προστασία, σταθερότητα και άνεση στο καθημερινό τους τρέξιμο. Το δοκιμάσαμε και σας το παρουσιάζουμε:
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.
Η New Balance ανακοινώνει την άφιξη του FuelCell SuperComp Elite v5 σε Ελλάδα και Κύπρο To νέο αυτό version το οποίο αποτελεί το κορυφαίο αγωνιστικό μοντέλο για δρόμο, είναι σχεδιασμένο για δρομείς που στοχεύουν στην απόλυτη απόδοση από αγώνα 5 km, μέχρι και τον μαραθώνιο.