Thessaloniki Half Marathon
Αρχική Ειδήσεις Καλεντάρι Αποτελέσματα Ενημέρωση Εικόνες Άρθρα Εξοπλισμός Forum Διαφήμιση
Never Second athletin My Athlete Energy Photos RUNAWAY Kasimis Training
Ειδήσεις
Saucony

Kallithea Half Marathon

Hercules Mountain Marathon

Paraktios Dromos Patras

X-treme Stores
Athens Marathon EXPO 2026
25 Αυγ 26 ← πίσω

Ανακοίνωση-απάντηση ΣΕΓΑΣ σε δημοσιεύματα περί δήθεν κρούσματος ντόπινγκ

Ανακοίνωση ΣΕΓΑΣ :


Με έκπληξη διαπιστώνουμε να παίρνει διαστάσεις τις τελευταίες μέρες στον ηλεκτρονικό Τύπο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια ανυπόστατη και ψευδής πληροφορία περί δήθεν θετικού κρούσματος σε έλεγχο ντόπινγκ αθλήτριας του κλασικού αθλητισμού και «σιωπηλής τιμωρίας».

Δυστυχώς, το θέμα φαίνεται να ανακινείται, για άλλη μια φορά, από τους ίδιους κύκλους που έχουν αποδείξει κατ’ επανάληψη ότι δεν έχουν καμία αναστολή στη διασπορά αδιασταύρωτων πληροφοριών και στη σπίλωση υπολήψεων αθλητών και παραγόντων που μοχθούν καθημερινά για την καταξίωση και την ανάδειξη του αθλήματος. Πάγια πρακτική τους ο κιτρινισμός και λάβαρό τους η απαξίωση. 

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να παύσει η διαπόμπευση της αθλήτριας και της ηγεσίας του ΣΕΓΑΣ, η διοίκηση της Ομοσπονδίας διαβεβαιώνει όλους όσους κατασκεύασαν την «είδηση» και όσους έσπευσαν να τη διαδώσουν ή να τη σχολιάσουν με κακεντρέχεια, ότι μέχρι σήμερα, 25 Αυγούστου, δεν έχει σταλεί στα γραφεία μας καμία σχετική πληροφορία για θετικό δείγμα από τον ΕΟΚΑΝ – τον αρμόδιο φορέα ενημέρωσης κατ’ αρχάς αθλητών/τριών και στη συνέχεια ομοσπονδιών σε αυτές τις τις περιπτώσεις.

Άνθρακας, λοιπόν, ο δήθεν θησαυρός!

Σου άρεσε αυτό το άρθρο; Μοιράσου το με τους φίλους σου!


...διάβασε επίσης
Οι καλύτεροι Έλληνες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026 Οι καλύτερες Ελληνίδες Μαραθωνοδρόμοι για το 2026

Runster
Σχόλια αναγνωστών
...διάβασε επίσης
Όταν το «θέλω» γίνεται «πρέπει»: Η απώλεια του κινήτρου στον στον αθλητισμό Κάνω πρωταθλητισμό. Πώς μπορώ να διαχειριστώ το άγχος;
Φυσική κατάσταση: Πώς θα διαπιστώσετε το επίπεδο της φόρμας σας Δυναμικό βάδισμα : η τεχνική του και τα μυστικά για να το κάνετε σωστά
Nutrition News

Run For The Kids With Dissabilities

AtLife

Kalamata Mountain Run

Rethymno Night Run

Πρέπει να διαβάσετε
12 Σεπ 26
Athens Compary Run 5k - 10k & Aquathlon στο Ολυμπιακό Χωριό 10-11 Οκτωβρίου
Το Athens Company Run επιστρέφει με αποστάσεις 5χλμ και 10χλμ στο  Εθνικό Αθλητικό – Προπονητικό Κέντρο Ολυμπιακού Χωριού την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2026 στα πλαίσια των 13ων Εθνικών Αγώνων Εργασιακού Αθλητισμού με διοργανωτή τον Ελληνικό Οργανισμό Εργασιακής Άθλησης και Υγείας. Παράλληλα για δεύτερη χρονιά θα διεξαχθεί φέτος και αγώνας Aquathlon (κολύμβηση και τρέξιμο) μια μερα πριν, το Σάββατο 10 Οκτωβρίου.
07 Σεπ 26
New Balance SC Elite v6: Φτιαγμένο για τη μέρα του αγώνα!
Όταν έχεις προπονηθεί για έναν συγκεκριμένο αγώνα, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Το νέο New Balance SC Elite v6 έχει σχεδιαστεί ακριβώς για αυτή τη στιγμή: για runners που θέλουν να τρέξουν γρήγορα και να αξιοποιήσουν κάθε διαθέσιμο πλεονέκτημα όταν έρθει η ώρα να τα δώσουν όλα.
23 Αυγ 26
Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου «Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία» στο Π.Α.Α.ΠΑ. Βούλας - Πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας
Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειακής Αττικής (Κ.Κ.Π.Π.Α.) και ο Σύλλογος Ιωνάς ΑμεΑ διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026 το απόγευμα, στο χώρο που στεγάζεται το Παράρτημα Αποθεραπείας & Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (Π.Α.Α.Π.Α.Β. - πρώην ΠΙΚΠΑ Βούλας), αγώνες δρόμου με την επωνυμία «Run for the kids with disabilities - Τρέχουμε για τα Παιδιά με αναπηρία».
22 Αυγ 26
athletin.gr - Για διοργανωτές αγώνων που θέλουν ένα σύστημα εγγραφών εύκολο και αξιόπιστο
Το athletin.gr είναι μια σύγχρονη πλατφόρμα εγγραφών για διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, όπως τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση, τρίαθλο και πολλές ακόμη αθλητικές δραστηριότητες.


B2Run

Runster





©2005-2021 RunningNews.gr: Τα πάντα για το τρέξιμο, το δρομέα και τους αγώνες δρόμου. Ενημέρωση, Αρθρογραφία, Φωτογραφίες, Βίντεο, Φόρουμ - Όροι Χρήσης
Επικοινωνήστε μαζί μας για οτιδήποτε επιθυμείτε στο info [at] runningnews [dot] gr - Αν επιθυμείτε να διαφημιστείτε στο RunningNews.gr δείτε εδω

WERUN Network: RunningNews.gr - athletin.gr - trinews.gr - Runster.gr - RUNAWAY - duathlon.gr - Nutrition News - MyAngel Down syndrome